Album που ξεθάψατε μετά απο καιρό

Με την ευκαιρια της συλλογης που κυκλοφορησαν πριν κανα 2μηνο…

Ενας και μοναδικος τροπος να ευχαριστηθεις αυτον το δισκο:δεν ειναι μουσικη για μπυραρια ουτε να ασχολεισαι με αλλοτρια αλλα αν το βαλεις με ακουστικα στα αυτια και κλεισεις τα ματια τοτε θα χαθεις σε αλλους κοσμους.
Αν σου αρεσουν οι Cruachan και οι Waylander θα σου αρεσουν τραγουδια σαν τα Wodnesuno,Þonne wæron we hæleð,Ni fuil an sabras aðragad deað,Samhain και το παραδοσιακο John Barleycorn.Κομματια σαν αυτα που αναφερθηκαν εχουν πιασαρικες μελωδικες κιθαρες,μπλακ αλλα και καθαρα,βαρια φωνητικα,κελτικη αρπα,βιολι και διαφορα παραδοσιακα κρουστα που προσδιδουν μια φολκ χροια.Σε αυτο βοηθαει οτι στα μισα σχεδον τραγουδια ειναι γραμμενα στα Anglisc,αρχαια Αγγλικα.Πολλα εφφε οπως στο To wælhealle που ακουγονται διαδοχικα:κυμα που σκαει στην ακτη,spoken parts,ιαχες,μαχες,σπαθια,μαχαιρωματα,κορακια,παλμοι καρδιας,γυναικεια φωνητικα,θανατος:σαν παραμυθακι δλδ ακουγεται η μουσικη που παιζεται σε εκεινο το σημειο αλλα ειναι για το καλο της ατμοσφαιρας και της συνοχης,δεν δημιουργηθηκαν για να ακουγονται μονα τους.
Ξεχωριστο κομματι το’'Legion of death ''που το θεωρω το καλυτερο του δισκου.,Powerιζει μουσικα,επικουρα,ωραιοι ρυθμοι,σε ξεσηκωνει,οχι σαν τους Rhapsody που ειναι σαν να διαβαζεις βιβλιο,ειναι σαν να συμβαινει εκεινη την στιγμη,ΑΨΟΓΟ.
Στο οπισθωφυλλο του μπουκλετ δειχνει ενα Βικινγκ ή Σαξονα που κραταει την αγαπημενη του νεκρη,καρφωμενη με ενα σταυρο και εξωφυλλο Βικινγκς-Σαξονες που σφαζουν μοναχους.
****Διαβασα οτι σε αυτην την κυκλοφορια οτι υπαρχει και μια διασκευη Manowar.Ε λοιπον,στην δικια μου κοπια δεν υπαρχει τπτ ουτε αναφερεται κατι αναλογο.Μηπως το εχει κανεις σε βινυλιο και υπαρχει μεσα η διασκευη?Αλλιως καποιος ακουγε Ragnarok και ονειρευοτανε Manowar :lol:

Μολις ξεθαψα και ακουω υστερα απο πααααρα πολυ καιρο:

Οι VAN HALEN σου έδωσαν τις βάσεις…
Οι JUDAS PRIEST, METALLICA, MEGADETH σου έδωσαν τα riffs…
O Anselmo σου έδωσε το attitude του δρόμου…
Το glam παρελθόν σου έδωσε την πουτανιά…
O Terry Date σου έδωσε τον ήχο που απελευθερώνει την ενέργεια και γκρεμίζει σπίτια…

Κι εσύ…

…εσύ σμίλεψες το HEAVY METAL των 90s.

.-

Καταρχας συγχαρητηρια για τα πολυ ωραια ποστ σου τον τελευταιο καιρο.
Ειχα διαβασει μια συνεντευξη του τυπα σε ενα πολυ παλιο Χαμμερ και νομιζω
οτι η διασκευη δεν ηταν σε ολες τις κοπιες.
Ωραια μπαντουλα γενικοτερα αυτοι.

Πολυ μεγαλος δισκος.

[B]Belle and Sebastian[/B] - If You’re Feeling Sinister (1996)

[I]The stars of track and field, you are
The stars of track and field, you are
The stars of track and field are beautiful people[/I]

Το προτιμούμε από εδώ πέρα:

καλά, από τους κορυφαίους live δίσκους των 00’s, απλά μ’αρέσει περισσότερο αυτό που ακούω να είναι από το 1996. κάνει μεγαλύτερο και το ξέθαμμα… :stuck_out_tongue:

O Χριστός κι η Παναγία ρε ΝάητΣκάη, τι ν αυτά τα σκουπίδια που ακούς ώρες ώρες :!:

Ον τόπικ

Χοχο, πιάστε τους αν μπορείτε, τσουτσέκια.

Α μωρή υπερμπάντα…

Εχει καλους ρυθμους και καλες μελωδιες σε αρκετα κομματια. :wink:

^^τα μεγάλα μυαλά συναντιόνται :smiley: (edit.προλαβε ο άλλος…στον GRACCHUS πάει)

μεχρι να αρχίσει το ματς άκουγα το selling england by the pound μετά από καιρό…μαλακία μου…που έκανα τόσο καιρό να το ακούσω

Μαλάκα μην παρεξηγηθείς αλλά αυτό ακριβώς μου είχε απαντήσει μια ξαδέρφη μου πριν χρόνια, όταν την είχα ρωτήσει τί σκατά βρίσκει στο… Νίνο και ακούει τα cd του! :lol::stuck_out_tongue:

Είσαι λατρείας.

Κι εγώ ξανακούω Selling αυτή τη στιγμή.

Δεν ξέρω ρε γαμώτο, ώρες ώρες γίνομαι τέρμα γραφικός με Genesis και σκέφτομαι ότι πρέπει όλη η μουσική να τους πληρώνει φόρο κι έτσι :!:

Μα αυτη ειναι η προφανης απαντηση για καθε μουσικη. :!:

Προφανώς, αλλά δεν κατάλαβες, εννοώ ότι βρίσκω αρκετές ομοιότητες στις δύο περιπτώσεις, αν με πιάνεις. :razz:

Κανα κονε με την ξαδερφη θα μας κανεις ? 8)

Ειλικρινά δε θα στο συνιστούσα :!:

Κνιτισσα βαμμενη κι αυτη ? :stuck_out_tongue:

Καλα οκ εμπιστευομαι το γουστο σου. :smiley:

Όχι, απλά δεν ξέρω ούτε έναν που να έμπλεξε μαζί της και να μην πέρασε στιγμές έντονης ψυχικής αγωνίας :!:

Τόσο μπάζο?