[SPOILER]
[/SPOILER]
αυτο ειναι παρα πολυ καλο…
μπραβο φιλε μου!!!
[SPOILER]
[/SPOILER]
αυτο ειναι παρα πολυ καλο…
μπραβο φιλε μου!!!
Ωραίος ο Dying
Το Manitou μου έφερε στο μυαλό μια άλλη Νορβηγική μπάντα τις οποίας μέλος έχει περάσει από τους Arcturus.
Οι [B]Tritonus [/B]του Carl August Tidemann κυκλοφόρησαν ένα εξαιρετικό demo 5 κομματιών το 1994 και μετά από χρόνια (2007) έβγαλαν το Prison of Light με τον Hellhammer στα ντραμς και τον πληκτρά των Circus Maximus.
Worth checking για τους φίλους του είδους.
Έτσι ακριβώς, το Tritonus είναι καταπληκτικός δίσκος.
Ε, τότε μιας και αναφέρθησαν και αυτοί, ας γίνει το ίδιο και για τους Trivial Act, με το επίσης γαμάτο Mindscape!
Τι μπαλαντάρα είναι το Rainbow Valley?!?
Τρομερό 70’s heavy psych album που κυκλοφόρησε το 1993!!!
[B]SCORPIONS - LONESOME CROW (1972) [/B]
Για έναν λόγο,τον οποίο δεν μπορώ να τον εξηγήσω επαρκώς,τις τελευταίες μέρες ξέθαψα τους Σκορπιούς.
Θα μου πείτε “Ώχου μωρέ σιγά τους Σκόοορπιονς,να πάνε σε καμιά Λάρισα κτλ κτλ”.
Έλα όμως που δεν είναι έτσι!Εδώ κάνουμε λόγο για το ντεμπούτο τους,το μακρινό 1972,όπου τα κυρίαρχα είδη μουσικής ήταν διαφορετικά και αυτό φυσικά φαίνεται στην δισκάρα αυτή.
Με τους Σκορπιούς να ψάχνουν τον ήχο τους,και να απέχουν ακόμα κάποια χρόνια από τον διαμορφώσουν όπως το ξέρουμε σήμερα,και έχοντας τον Michael Schenker σε φουλ ρυθμούς,πριν έρθει ο άλλος τιτάνας Uli Jon Roth,ηχογραφούν με τον Conny Plank(πασίγνωστο στους Krautrock κύκλους-και όχι μόνο-) τον πρώτο τους δίσκο,υπό την ονομασία [I]“Lonesome Crow”[/I]
Έχοντας λοιπόν άλλον “αέρα” και “ορμή” από άλλες εποχές στον δίσκο αυτό συναντάμε τους πρώιμους Σκορπιούς να ψάχνουν να βρουν τον ήχο τους,όπως χαρακτηριστικά έχει πει ο Meine.
Δεν ξέρω,πολλοί δεν διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις με τον δίσκο,ξέρω όμως στα σίγουρα ότι το “I’am Goin’ Mad”,που ανοίγει και το album,είναι ένα από τα καλύτερα κομμάτια που έχουν γράψει οι Γερμανοί,ασχέτως αν αργότερα διαπιστώνει κανείς ότι ουδεμία σχέση έχει με την πορεία τους!
Η οποια ξεκινησε τα live και γραφει νεο δισκο. Θεος ο Oyvind, το live της Θεσσαλονικης με τους Arcturus ηταν ο,τι καλυτερο εχω δει μεχρι σημερα.
Ον τοπικ,
Και σοβαρολογω. Αν αναλογιστουμε αλλα comebacks με τα οποια γελασαν μεχρι κι οι πετρες, αυτο ειναι μια χαρα αξιοπρεπεστατο. Βασικα εχει το Better http://www.youtube.com/watch?v=ehMPmKHO6Vg το οποιο μου αρεσει σε βαθμο που το βαζω ισα κι ομοια με τα κλασσικα τους κομματια.
Ακόμα προσπαθώ να θυμηθώ το λόγο που έχασα αυτό το live…
Αν μενεις και Θεσσαλονικη τεραστιο κριμα. Ειχαμε φυγει κανονικα ολοκληρο καραβανι, τουλαχιστον 150 ατομα ανεβηκαν γι αυτο αν μετρησεις το πουλμαν του Metal Era και γνωστους που πετυχαιναμε συνεχεια στους δρομους.
[SPOILER][/SPOILER]
Συμφωνώ απόλυτα σε όλα.
Προσωπικά θα έβγαζα 3-4 κομμάτια, άλλοι όμως διαφωνούν μαζί μου.
Πιστεύω ότι ελάχιστοι μπήκαν στη διαδικασία να το ακούσουν ολόκληρο, με τελική μίξη κτλ και απλώς ασχολήθηκαν με το ότι έκανε 15 χρόνια για να βγει.
Μπα οχι, κι εγω θα εβγαζα καποια κομματια. Το θεμα ομως ειναι οτι - για μενα παντα - οι Velvet Revolver δεν εχουν γραψει ουτε ενα κομματι ανταξιο του Better και του Madagascar. Συγκροτημα τσιχλοφουσκα για μενα, στην αρχη γουσταρα, αλλα οκ δεν ειναι κατι το πραγματικα ξεχωριστο αν σκεφτεις ποιοι συνθετες τους απαρτιζουν.
Thanks mate. Χαρά μου.
τέλος εποχής.
τι δισκάρα ρε πούστη.
πωωωωω…τι μου θύμισες…
όταν δεν άκουγα τις μουσικές που ακούω σήμερα, άκουγα τα κλασικά λαικοποπ της ελλαδαρας μας…
και φέρνει ο αδερφός μου ενα μάτσο κασέτες απο ενα φίλο του κιθαρίστα , της γειτονιάς…
ο μόνος δίσκος που ειχα ακούσει πριν ολόκληρος ήταν το Speak of the Devil απο οζζυ…(και γούσταρα…αλλά μέχρι εκεί)
βάζω την κασέτα και κάθομαι δίπλα από το κασετόφωνο.
στην αρχή ακούω κάτι χτύπους…λέω τι σκατά,λάθος κασέτα έγραψε…
και μετά…
γιατί τραγουδάνε ετσι? γιατί είναι τόσο γρήγορα, γιατί είναι τόσο δυνατά…γιατί κανουν ετσι, τι είναι αυτοί οι ήχοι…[SIZE=“1”]γιατί μου αρέσει…??[/SIZE]…αφού εγώ δεν…εγώ δηλαδη, δεν ξέρω…βασικά δεν θέλω να…ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!! σκατά…δεν θα το πω πουθενά…
τέλεια η περιγραφή σου! ωραίος!
Εγώ θυμάμαι που οι Σεπσ ήταν εξώφυλλο στο μεταλ χάμμερ τέλος 92 και τότε δεν είχα ιδέα από τέτοια αλήτικα, με εξαίρεση κατι Σκιντ ρόου που γούσταρα. Εντάξει και άήρον μέηντενς και τζουντας πριστς κλπ ήξερα. λέγανε για ριζικες αλλαγές και τέτοια. ε δεν ήξερα το έβαλα να παίζει μετά από κάνα χρόνο που κυκλοφόρησε αφού είχα ακούσει και λίγα από τα παλιά τους… και ήρθε και έδεσε. τους ξέχασα όλους τους προηγούμενους.
ον τόπι
όλοι κατά βαθός το γουστάρουν περισσότερο από το extreme aggression αλλά δεν το παραδέχονται.
Εγώ θα γίνω ακόμα πιο αιρετικός και θα πω ότι το extreme aggression είναι μάλλον το λιγότερο καλό άλμπουμ της πρώτης thrash περιόδου τους. Όσο περνάει ο καιρός είναι το το τελευταίο άλμπουμ που βάζω να ακούσω όταν θέλω κάτι από kreator.
Δε ξερο τι λαιτε εσης αλα το καλητερο Κασατορ ηνε το Πλεζουρ Του Κηλ.
Μεταξυ σοβαρου κι αστειου το αποπανω.
Πω ρε πούστη μου και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος