Iced Earth - Alive In Athens dvd:):!:
Το 2004 που βγήκε το album, τους άκουσα πρώτη φορά. Ένα από τα καλύτερα albums που έχω ακούσει γενικά. Για κάποιο - μη γνωστό ακόμα - δεν τους άκουσα πάλι από τότε, ίσως γιατί είχα αρχίσει τότε να ανακαλύπτω μπάντες κλπ δεν ξέρω. Πάντως είμαι χαρούμενος που σήμερα τους άκουσα πάλι.
ούτε που θυμάμαι από πότε είχα να το ακούσω. Ασελγεί σε ό,τι κυκλοφορησε πριν και (ειδικά) μετά από την ίδια μπάντα.
Πριν όχι. Μετά ναι.
[B][SIZE=“4”]ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ !!![/SIZE][/B]
Όσο μεγάλη αδυναμία και αν έχω στους δύο προκατόχους του, έρχομαι να θυμηθώ τα λόγια του Μάνου για το μεγαλείο του δίσκου και να προτείνω η προβολή του Be DVD να γίνει υποχρεωτική σε όλα τα σχολεία το κόσμου.
Με τιποτα…
εγω όταν κυκλοφόρησε το be, στον κολλητό μου
- μαλάκα μιλάμε για ΤΕΧΝΗ…!!
- σιγά μην μιλάμε και για πικασο…#-o
τεράστιος δίσκος…αμα ερχόταν απο αλλη εποχή, θα λέγαμε για μεγαθήριο μπάντα, και άλμπουμ που θα μείνει στους αιώνες, και να το στείλουμε στο διάστημα…
*αν κάνω ταττου, το be ετσι όπως είναι στο εξώφυλλο θα είναι το πρώτο
φοβερό δισκάκι αν και δεν είμαι τόσο πολύ του είδους.
Το βρηκα σε ενα συρταρι και το πηρα μαζι για να το ακουσω στο αμαξι… Γουστοζικο δισκακι.
Αυτό το album το έψαχνα πάνω από 10 χρόνια και το απέκτησα πρόσφατα σε βινύλιο χάρις στη συμβολή ενός καλού φίλου.
Οι Message ήταν μία βρετανο-γερμανική (60-40%) μπάντα, συγγενική των Nektar, οι οποίοι βέβαια ποτέ δε γνώρισαν την επιτυχία των τελευταίων στη γερμανική progressive rock των 70s. Την παραγωγή στο album αυτό (1973), όπως και στο ντεμπούτο των Message (The Dawn A New Is Coming - 1972) επιμελήθηκε ο σπουδαίος Dieter Dierks. Η μουσική γενικά χαρακτηρίζεται ως βρετανικό heavy prog rock συνδυασμένο με τον krautrock αυτοσχεδιασμό. Η αναφορά για το δίσκο στην Krautrock εγκυκλοπαίδεια “The Crack In The Cosmic Egg” των Steven και Alan Freeman:
“As such, their LP debut THE DAWN ANEW IS COMIN’ is excellent, though, it took until the second album for Message to reveal their full potential. Even without a second guitarist and running-in a new drummer, part of the key to FROM BOOKS AND DREAMS success was Dieter Dierks’ enthusiasm, phenomenal production and vivid recording. Yes, right through it’s an album of astonishing creativity, menacing and intensely powerful, with bizarre surreal dream image lyrics and all sorts of surprising twists in the music.”
Πάρτε μία γεύση:
Tεράστιο άλμπουμ…Πάνε κανά οχτάρι χρόνια που είχα να το ακούσω ολόκληρο!Το ακούς και αναρωτιέσαι αν έκναε καλά που γύρισε στους Maiden…Όλα τα κομμάτια,από τα classics(Road to Hell,Darkside…,Accident…)μέχρι και τα πιο κρυμμένα διαμάντια του(Omega,με ένα καταπληκτικό solo πριν το ξέσπασμα του,το ανατατικό( ? ) The magician,κτλ) ή τις καταπληκτικές μπαλάντες Man of Sorrows και Arc of Space,όλα τα τραγούδια έχουν να δώσουν κάτι,από τους καλύτερους δίσκους κλασσικού heavy metal των 90s…Kαι οι ερμηνείες…
Μπράβο [B]DeKay[/B] ! =D>
Πολύ καλή πρόταση, και ωραίο ποστ !
Τελικά, μάλλον όλη η μουσική γράφτηκε στα 70’s…
Συνέχισε έτσι !
Psychotic Waltz discography:):!:
Ωραίος ρε stef 8)
Μετά από δύο χρόνια σχεδόν :lol:
το χα αδικησει πολυ αυτο τελικα.μπορει να μην ειναι 666 αλλα γαμαει.χωρια που βαραει και κατι τελεια τσιφτετελακια μεσα.φωναρα ο kvohst
Ειναι πολυ καλο αλμπουμ.Μια χαρα τα παει ο Kvohst και μια χαρα ηταν και το λαηβ τους τοτε.
Οσον αφορα το 666 ολα τα αλμπουμ χανουν οταν συγκρινονται μαζι του
Πόσο μπροστά ρε γαμώτο αυτή η μπάντα !
καλα τα λεει