Ωραίος ο Leper. Personal favourite το 777 για μένα.
Κατά την ταπεινή μου άποψη τα ΙΙΙ και ΙV είναι καλύτερα.
Εγώ:
Κατά ένα περίεργο λόγο σε αυτά τα 2 λατρεύω τον Βασιλιά, αλλά όχι στις προσωπικές του δουλειές και στα υπόλοιπα Mercyful Fate…
Ωραίος ο Leper. Personal favourite το 777 για μένα.
Κατά την ταπεινή μου άποψη τα ΙΙΙ και ΙV είναι καλύτερα.
Εγώ:
Κατά ένα περίεργο λόγο σε αυτά τα 2 λατρεύω τον Βασιλιά, αλλά όχι στις προσωπικές του δουλειές και στα υπόλοιπα Mercyful Fate…
*σα να εχω ξανακάνει το ίδιο ποστ…
[B]King Diamond ? Massacre’s Classix Shape Edition[/B]
1 Moonlight
2 LOA House
3 Black Hill Sanitarium
4 From The Other Side
5 Voodoo
και αναμένεται ξέθαμα για όλα…
*το abigail 2 αρέσει σε κανέναν??
Άψογος.
See the flame in my hand
If you’re playing with fire
You’re playing in Hell
Ναι ρε πούστη.
Nαι ρε, γαμηστερός! Αυτός ο δίσκος δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίξει μια φορά το μήνα στο στερεό μου. Ειδικά για βόλτες στην πόλη είναι ό,τι καλύτερο.
Tι μπαντάρα ρε μαλάκες τι μπαντάρα! Αλητες με τα ολα τους
Παρεπιπτόντως, στα θενξ στα αλμπουμ τους ευχαριστούν τα μοντέλα των φωτογραφιών. Δε τα χω μπροστα μου να δω ονοματα,
κυκλοφορίες μπάντας:
βυζί 1
βυζί 2
βυζί 3
τρέμω τι θα γίνει σε περίπτωση κυκλοφορίας dvd
χαχαχααχαχαχχαχαχα ας το κανει καποιος κοπι πειστ στις ατακες!!1 Ελιωσα:lol:
Οτι οι Dishammer ειναι μπανταρα δεν χωραει συζητηση !
Οτι εχουν βγαλει τσακιζει κοκκαλα.Kαι δεν εχουν μονο βυζα ε…
swing the heartache apo bauhaus…fovera kommatia
Δισκογραφίες Angra και Savatage, τα 80’s των Fates (+APSOG), το Rage for Order.
Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος δηλαδή.
η καλύτερη μπάντα έβα. \μ/
Στα μεσα των 90’ς,ενα ειδος ηταν στα πολυ πανω του,το Σουηδικο Ντεθ Μεταλ,της σχολης των In Flames και των (Μεγιστων)Dark Tranquillity.Πολλες μπαντες ξεπηδησαν τοτε και μια απο αυτες ηταν οι Lothlorien που κυκλοφορησαν μονο αυτον τον δισκο και μετα εφτιαξαν ενα κλασσικο μεταλ συγκροτημα ενω ο τραγουδιστης τους πηγε στους Fatal Embrace που θυμιζουν εντονα Hypocrisy.
Καινοτομια,ΜΗΔΕΝ.Αλλα αν σου αρεσει το ειδος,τον καταευχαριστιεσαι τον δισκο.Πολλες μελωδικες γραμμες στις κιθαρες κανουν τα κομματια ευκολοακουστα και ευκολομνημονευτα,ενω συνθεσεις σαν τα I Wear Mankind και Sorrowsoul ανετα θα ηθελαν οι μεγαλες γνωστες μπαντες να ηταν αποκτημα τους.Η μουσικη ειναι εξ’ολοκληρου γραμμενη απο τον ενα απο τους δυο κιθαριστες της μπαντας,τον Tobias Birgersson.
Δεν υπαρχει τπτ ασχημο σε αυτην την κυκλοφορια.Ολα τα λεφτα οι κιθαρες με τις μελωδιες που γεννουν και τα ατελειωτα σολος που χαριζουν.Πολυ μελι και ωδες μιλαμε.Απλα,ειναι μια μπαντα που δεν εχει προσωπικοτητα.Ισως αν συνεχιζε μεσα στο χρονο,τωρα να ηταν μεγαλοι και τρανοι.Ισως…
Τo One with the underdog των Terror…Αλητεια.Μονο αυτο.
Jag Panger discography:):!:
ξαδέρφια των jag panzer?
…καλά#-o…μακρινά ξαδερφάκια:p :!:
A Canorous Quintet.Ετος 1998.Αυτος ειναι ο δευτερος δισκος του και τελευταιος τους δισκος,με αυτο το ονομα τουλαχιστον.Ειμουν σιγουρος οτι θα ηταν το ντεμπουτο τους επειδη αναγραφουν οτι η μουσικη τους γραφτηκε κατα την διαρκεια 95-97 ενω οι στιχοι 93-97.Τι να πω?Μαλλον ειχαν γραψει πολυ υλικο…
Ολα τα κομματια ειναι ενα και ενα.Δυναμη και μελωδια.Ο λατρευτος,πριμαριστος Σουηδικος ηχος.Σκεφτειτε At The Gates,Dismember,Unanimated,τετοιες μπαντες.Ηχος πολυ καλος,τα Sunlight Studios ειναι εγγυηση για το ειδος.Γρηγορα κομματια,χωρις σολος και λοιπες(κατ’αυτους) καθυστερησεις,δεν σε αφηνουν να παρεις ανασα.Καποια ακουστικα περασματα ειναι οι στιγμες αναπνοης και χαλαρωσης που σου επιτρεπουν και μονο αυτες.
Προτιμητεες συνθεσεις:Red,The Complete Emptiness,Retaliation,συνθεσεις του γνωστου απο τους Amon Amarth τυμπανοκρουστη (Fredrik Andersson) που αποδεικνυει οτι ειναι και καλος συνθετης εκτος απο το να παιζει πιο βαναυσα και απο το τωρινο του συγκροτημα αλλα και τα The Void και Land of the Lost που ανηκουν στον κιθαριστα (Linus Nirbrant).
Ο δισκος ειναι προιον-σιγουρο στοιχημα οτι θα σε διασκεδασει.Δεν πρωτοτυπει σε κανενα τομεα αλλα ουτε και αντιγραφει.Αξιζει σιγουρα ενα ακουσμα.
Ωραιος για αλλη μια φορα.
Δεν ξερω αν εχεις γνωση αλλα εχει βγει το demo και το mcd σε βινυλιο και ερχονται
και τα 2 αλμπουμ απο την The Crypt :
http://www.darksymphonies.com/thecrypt/shop.html
Eχουν και ελληνικα distro τα καλουδια της εν λογω εταιρειας.