Album που ξεθάψατε μετά απο καιρό

:drunk::respect::naughty:=D>:rockon:

Ti albumara, i teleiotita tou tromou. [B]nerves[/B]re pousti mou.

ΔΙΣΚΑΡΕΣ!!!

Ίσως ο καλύτερός τους…μαζί με wild honey κοντράρονται στα ίσια, αλλά εδώ τα κομμάτια είναι πιο άμεσα.

Δε γινεται καποιος να λεει οτι ακουει death metal και να μην προσκυναει αυτο το δισκο

Μιας και αλλάζει ο καιρός σιγά σιγά:

Τόσα συναισθήματα μαζεμένα σ’ ένα μόνο άλμπουμ…

απο τους καλυτερους concept δισκους…

μακαρι να τους φερουν κι απο δω να το δουμε live…[-o<

Από το 1999, κάθε χρόνο και πάντα τέτοιες μέρες που ξεκινάνε οι πρώτες βροχές, ξεθάβω το :

Ε να μην ψάχνω πάλι ξώφυλλο, την Μελίσα.

μετα απο πολυ καιρο

[B]DIE TOTEN HOSEN[/B]

learning english lessons or not?

αυτο δεν είναι με τις διασκεύες??? Προς το παρον τις 90’ιλες τους εχω ξεθαψει!

Πωω, αυτούς θυμάμαι τους άκουγα 5-6 χρόνια πριν, μ’ άρεσαν πολύ. Άλλες εποχές :roll:

η καλυτερη δισκαρα των μεταλλικα
:band:

Και να τονισω εδω περα οτι λατρευω την φωνη του Boals.

Οκ,αυτος ο δισκος ειναι το κυκνιο ασμα της πρωτης τους περιοδο,της ‘‘black’’/death περιοδου.Εγω θα ελεγα οτι οποιος θελει να ακουσει κατι απο αυτην την περιοδο ας ακουσει τους ΔΙΣΚΑΡΟΥΣ The Grand Grimoire ή Bloody Blasphemy αλλιως ας ακουσει κατι απο τα πιο μελωδικα μεταγενεστερα τους που ειναι εξισου πολυ καλα.Ειναι καλος δισκος σαν συνολο αλλα το θεμα ειναι οτι οι God Dethroned εχουν βγαλει πολυ καλυτερους κατα την προσωπικη μου αποψη.
Οι βλασφημοι στιχοι ηταν παντα μερος της προσωπικοτητας τους.Οχι Σατανιστικοι,βλασφημοι.Ολος ο δισκος ειναι αφιερωμενος στον Aleister Crowley.Αρκετα Slayerικα ριφσ ακουγονται κατα την διαρκεια του δισκου με αυτο του Swallow the Spikes να βγαζει ματια.Στο The Mysteries That Make You Bleed ακουμε death metal με κιβδηλη αυρα για να ‘‘νιωσεις’’ την καφριλα να σε ανακατευει ενω στο The Iconoclast Deathride ακουγονται πληκτρα(organ???)που μαλακωνουν τον ηχο ενω υπουλα οι κιθαρες καρφωνονται στο μυαλο σου.Απαραιτητο ακουσμα για windmill/headbanging το ριφ του ομωνυμου,οτι πρεπει για να στεγνωσεις το μαλλι χειμωνιατικα χωρις σεσουαρ.Το Autumn Equinox/Winter Campaign 2002 δεν σε προιδεαζει η εισαγωγη του για τον πολεμικο θριαμβο που θα ακολουθησει.Συντομα σολος στα τραγουδια τους που δεν μπορουν να συγκριθουν με τις Μεγαλες Μπαντες της παλιας Ντεθ Μεταλ Σχολης.Τελος υπαρχουν και 2 διασκευες,μια των Macabre End που αν και δεν εχω ακουσει το πρωτοτυπο για να συγκρινω ειναι μια ενδιαφερουσα ακροαση και μια των Death που οσο και να προσπαθει καποιος(δεν μιλαω για τους Gorgovore απο το χωριο μου) να καταστρεψει καποιο τραγουδι τους,ειναι ολα τοσο γαματα που δεν μπορει να τα καταφερει.Φαντασου τους G.D. που το χουν διασκευασει και ωραια.

μα τι εξωφυλλο ειναι αυτο