τρελη φλασια σημερα,μετα απο 3-4 χρονια ξερω γω
Kαλα το Whoracle.Την αλλη την μαλακια τι την ακουσες ?
μου αρεσουν τα πρωτα 2 κομματια και το αφησα να παιξει ολο εν τελει :Ρ
Angra… περιόδου Matos :):!:
Amen
Εγώ
Ευτυχία
Μια και αναφέρθηκε πιο πάνω κάτι για 10 καλύτερα epic doom metal…
τι τρελη δισκαρα το πρωτο Jacob’s Dream ! το ειχα τσιμπησει οταν πρωτοβγηκε…βερι ναις!
σημερα ξεθαψα το αγαπημενο μου αλμπουμ απο Skyclad :
να οδηγας στις 5:30 το πρωι στον αδειο δρομο με τα παραθυρα ανοιχτα, ακουγοντας τερμα το Postcard from Planet Earth… μαγεια !!
…planet earth is great to visit, great to visit, but you wouldn’t wanna live there…
Καλά epic δε το λες με την καμία.
Traditional Doom Metal ([SIZE=“1”]Alchemy[/SIZE]) 8)
Περιέργως πως, τούτο δω δεν το χω ακούσει. Θα γίνει κι αυτό. In time.
Πρωτοδισκάκιας [-X
Σίγουρα δεν είναι το δικό μου αγαπημένο Skyclad, αλλά μα τον Τουτατή, είναι κι αυτό τεράστια δισκάρα όπως και όλα με τον Martin δηλαδή.
Ε δεν νομίζω…δλδ οι st.vitus δεν έχουν καμία σχέση με δαύτους! Αλλά anyway, έχει αρκετά επικά στοιχεία, ξεκινώντας από τα φωνητικά.
Και κάθε φορά που το “ξεθαύω” το ερωτεύομαι ξανά και ξανά…
Είναι υπέροχος… απλά!..
Μια All-Star Ελληνικη μπαντα που κατατασσεται στο europower.Ηδη απο το πρωτο κανονικο τραγουδι του δισκου που ειναι και το ομωνυμο(Mirror Out Of Time) δειχνονται οι διαθεσης του δισκου να ακουστουν ετσι.Ενας κιθαριστας που εχει πολλες καλες συνθετικες ιδεες και παιζει ωραια σολος.Εξαλλου ολες οι συνθεσεις ανηκουν σε αυτον.Ο Κ.Αρβανιτης λοιπον,πλαισιωνεται απο ενα πολυ καλο τραγουδιστη,τον Δεδε του οποιου η φωνη εκτος του ειναι θεσπεσια,δεν ελληνοφερνει η προφορα του,πραγμα δυσκολο για Power Μεταλ μπαντα πριν καποια χρονια.Αυτα τα δυο μελη της μπαντας εχουν και κανει και την παραγωγη που βρισκεται σε ενα πολυ καλο επιπεδο και αφηνει τα οργανα να αναπνεουν.Τραγουδαρες πολλες,Mirror Out Of Time,Casus Belli,Ghost Of The Winds,Bloody Fingers,Reviving The Dream και Flames In The Sky.Δεν μπορω να φανταστω τι εχει να ζηλεψει το Ghost Of The Winds απο ενα ξενο europower συγκροτημα.Σε πολλα κομματια το A.O.R. συναισθημα περιπλανιεται ή και ακομα και τονιζεται.Αυτο βοηθα τα τραγουδια να δραπετευσουν απ την κοινοτυπια του κλασσικου ηχου του ειδους.Ο Αρβανιτης λατρευει τον Malmsteen ενω αντιστοιχα η φωνη του Δεδε φερνει στο νου τον Gillan(The Madman Through The Haze ).Δεν προσπαθουν να κρυψουν αυτες τους τις επιρροες,αντιθετα τους ευχαριστουν ως προτυπα τους.
Μια αναφορα στα υπολοιπα μερη της μπαντας οι οποιοι δεν υστερουν σε ικανοτητες.Ο Κατσιωνης στα πληκτρα,ο Αναγνωστου στο μπασο και ο Γιαννακοπουλος(τωρινος ντραμερ των Septic Flesh a.k.a Benardo).
ΑρνητικοαΑσχετο με την μουσικη αλλα σχετικο με το συνολικο προιον,ειναι το λιτο μπουκλετ με τους θολωμενους στιχους που πρεπει να ακουμπησουν τα ματοκλαδα σου στο χαρτι για να διαβασεις τα τυπωμενα.
destroyer…
Edit: οσον αφορα το Casus Belli παντως δε μπορω να αποφασισω αν συμφωνω ή οχι επειδη το ξανακουσα προσφατα κι ημουν σε μια φαση ‘‘ρε γμτ αυτο μου αρεσε καποτε’’. :-s πως αλλαζουν οι εποχες.
Εννοειται.Και γω οπως και πολυς κοσμος βεβαια,πολλα απο τα cds που πουλαω καποτε μου αρεσαν και τωρα δεν μπορω να τα ακουσω.Αλλαζουμε σαν ανθρωποι,αλλαζουν και τα ακουσματα μας.
επισης φημες λενε οτι δεν υπαρχει Φωτης πισω απ’ τα τυμπανα, αλλα ντραμ μασιν.
κι εγω το πουλησα το συγκεκριμενο, οχι οτι επιανε πολλα, απλα καταλαβα στη πορεια τι κακο κανει το χαμμερ με τα 8αρια του, αλμπουμ που δεν πιανει ουτε 5 ε.
Τελειότητες.
Exodus discography:):!:
I lost my mind! I lost all my moneeeey! I lost my life on the killing roooooooooad!
Και τα δύο των Evile…περιμένοντας το τρίτο:):!: