αχεμLord of Truthαχεμ
Δεν είπα ότι δεν κάνει καθόλου μωρέ!
Ναι, τεσπα, προσωπικά δεν θα με χαλούσε καθόλου ένα remastering του Waiting for the Dawn. Το αν θα το δούμε είναι άλλο θέμα, μιας και δεν ξέρω καν αν έχει εξεταστεί η ιδέα για κάτι τέτοιο.
Μ’ αυτά και μ’ αυτά έφτασα 1000 ποστς. Πόσο γαμάτος. 8)
Μη μπερδεύεσαι, remastered έχει γίνει. Κι εφ’ όσον έγραψες πριν για το Nightfall, σημαίνει ότι αυτό που ακούς είναι το remaster.
Ωπ, ναι μπερδεύτηκα, μαλακία μου όντως.
E δεν ειναι το ιδιο ρε συ. Το w.f.t.d. εχει πολυ ερασιτεχνικη και αδυναμη παραγωγη, γι’αυτο ειπα οτι πρεπει να το ξαναηχογραφησουν τωρα που εχουν τα μεσα αλλα και τις δυνατοτητες παικτικα ωστε να το ανεβασουν επιπεδο.
Παντως ναι, ολες οι επανηχογραφησεις δεν βγαζουν καλυτερο αποτελεσμα, πχ το Battle Hymns 2010 καταστρεφει ολο το feeling και την ‘‘οργανικη’’ παραγωγη του αυθεντικου.
Απλα πιστευω οτι στο ντεμπουτο των InnerWish επιβαλλονται οι διορθωσεις ωστε να αναδειχθουν στο επακρο οι συνθεσεις.
Καλα ναι, δεν ειπα οτι εχω προβλημα με το πως ηταν η φωνη του τοτε, αλλωστε οπως ειχε πει και ο moonchild αν θυμαμαι καλα, δινει αλλο χρωμα και αισθηση στα κομματια.
Αλλα βλεποντας χθες αυτο http://www.youtube.com/watch?v=8l-fXkSelg0 το λαιβ βιντεο, η βελτιωση του μετα απο μια δεκαετια ειναι εμφανης.
μετά από τους Kinetic Dissent μου ήρθε μια όρεξη για τούτο δω (που είναι κλάσεις ανώτερο βασικά)
[B]Cyclone Temple[/B] - I Hate Therefore I Am
άκουσε εδώ:
διάβασε εδώ:
http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=521926&highlight=Cyclone+Temple#post521926
Επίσης όποιος ήταν στο τελευταίο Up the Hammers και άκουσε πώς πήγε όλα εκείνα τα κλασσικά Sabbath, Rainbow και Dio, ξέρει.
ξανα και ξανα και ξανα…και μετα αλλη μια φορα.
Επικό ξέθαμα :!:
Γιατί όταν θέλω να ακούσω κάτι κλασσικό σε heavy, έτσι μου αρέσει !
Πάμε μωρή Σκωτία ! 1981 μιλάμε έτσι, μην ξεχνιόμαστε…
^^αγάπες…
[B]I’ve got Heavy Metal Music in my blood, And I’d like to get it to you if I could.[/B]
Κουίζ: όταν έχεις ξεθάψεις δισκογραφία Hammers of Misfortune, ποιό είναι το επόμενο λογικό βήμα;
[SPOILER]Ε, ναι.
[/SPOILER]Χρυσωρυχειο η κουτα με τις κασετες στο υπογειο!Θα κλαψω απ’την συγκινηση!
Το πρώτο βινύλιο που αγόρασα από Saxon!! Υποτιμημένο δυστυχώς από όλους και είναι κρίμα γιατί είναι πολύ αξιόλογο!
Where is the power, where is the glory? Heavy metal is my story! (και μπαινει πορωτικα το ρεφρεν).
Θαρρω πως ειναι ο εθνικος υμνος του χεβυ μεταλ αυτο!
Heavy metal mania ναι !
Άκου να δεις ιστορία…
Το συγκεκριμένο τραγούδι το είχε σαν σήμα η εκπομπή του Metal Hammer με τον Χρονόπουλο στον RockFM πριν κάμποσα χρόνια.
Την άκουγα πιτσιρικάς τότε τα βράδια στο ράδιο και την άλλη μέρα σχολειό.
Ε είχα κολλήσει με αυτό το τραγούδι και δεν ήξερα τί ήταν. :-k
Δεν είχα pc τότε οπότε ούτε λόγος για ιντερνετς (πως αλλάξαν τα πράματα σε τόσα λίγα χρόνια ρε…) και δεν μπορούσα να μάθω.
Κάποια φορά λοιπόν σε μια από τις καθιερωμένες βόλτες μου στα second hand στο Μοναστηράκι έπεσα πάνω σε αυτόν το δίσκο. Ναι αυτή την έκδοση που είχε κυκλοφορήσει με το εν λόγω περιοδικό κάποτε.
Το μόνο που θυμόμουν από το τραγούδι ήταν μερικοί στίχοι.
Βλέπω Nightcomers —> “Heavy metal mania” και κάτι με έκανε και το πήρα.
'Οταν το έβαλα να παίξει αργότερα στο σπίτι καταλαβαίνεις τον ενθουσιασμό μου !
Όλος ο δίσκος είναι γαμάτος. Τον ακούω που και που από τότε.
[I]I just wanna flush the shit from the street… Murder on my mind ![/I]
Heavy Metal Mania με Χρονόπουλο στον “Rock” FM. Πω. Τί μου θύμισες. Πρέπει να έχω καμιά πενηνταριά κασέτες με κομμάτια της εκπομπής. Ναι ρε, ΚΑΣΕΤΕΣ. Αχ, πού είναι τα χρόνια…
[I]Καλό ξημέρωμα metalheads[/I]
Ον τόπι
Φίλε επικομεταλλά. Σου τη σπάει που οι Domine το γύρισαν στο euro-power; Σου λείπουν οι μέρες του Champion Eternal; Θα ήθελες περισσότερα τέτοια; Μην απογοητεύεσαι πια. Βρήκαμε τη λύση. Είναι από τα Γρεβενά και λέγεται Dark Nightmare!
Χαχα, ναι ρε ! Πού το θυμήθηκες…Κλασσική ατάκα!
Τον πήγαινα τον Χρονόπουλο. Ήταν κοντά στα γούστα μου οι μουσικές του αλλά και οι απόψεις του πολλές φορές.
Έχω κι εγώ γραμμένες εκπομπές.
Και στον 902 (γκουχ γκουχ) είχα μια συμπαθητική εκπομπή που άκουγα τότε.
Μάλλον λες για την εκπομπή του Στασινόπουλου (πάλαι ποτέ Metal Invader). Έχω ακούσει ότι ήταν πολύ καλή, αλλά δεν την άκουσα ποτέ, βασικά δεν την ήξερα καν τότε.
Την εκπομπή του Χρονόπουλου τη γούσταρα πολύ. Βασικά ήταν τα χρόνια που δεν ξέραμε και πολλά οπότε οτιδήποτε πετυχαίναμε από εκπομπές ήταν ευπρόσδεκτο. Με άλλα λόγια για μένα δεν ήταν και τόσο θέμα γούστου αλλά κάβλας. Απόδειξη, το ότι όταν μετά από χρόνια επέστρεψε στο ραδιόφωνο η εκπομπή του Χάμμερ, με το Ζαχαρόπουλο αυτή τη φορά, σπάνια μπήκα στη διαδικασία να ακούσω, παρ’ όλο που αντικειμενικά το περιεχόμενό της ήταν πιο κοντά στο γούστο μου. Δε μου έκανε κλικ πια.