Yeap, ετσι το ειχα ακουσει κι εγω, οπως και πολλοι εδω μεσα υποθετω.
On topic:
Fields of the Nephilim ‘‘Elizium’’
Fall of Efrafa ‘‘Owsla’’
Γαμημενα αριστουργηματα και τα δυο.
Yeap, ετσι το ειχα ακουσει κι εγω, οπως και πολλοι εδω μεσα υποθετω.
On topic:
Fields of the Nephilim ‘‘Elizium’’
Fall of Efrafa ‘‘Owsla’’
Γαμημενα αριστουργηματα και τα δυο.
Φοβερός funeral-doom δίσκος, τον άκουγα πολύ πριν κανα 2μιση χρόνια :!: πρωτόγνωρο άκουσμα για το 15 χρονο τσουτσέκι τότε, είχα ανεβάσει και [I]αυτό[/I] στο γιουτιούμπι, κιεγαμώ.
Φλασιά απο τα παλιά
Judas Priest - Sad Wings Of Destiny+Angel Of Retribution:):!:
Η μερα με την νυχτα!!
ον τοπικ
Ετσι μου ρθε και το βγαλα απο κει που το χα βαλει… Ωραιο ε!
δισκάρα τιτανομέγιστη το Fireworks, με ένα δύο κατώτερες στιγμές, που δεν ενοχλούν μπροστά στο υπόλοιπο μεγαλείο
το fireworks αν θυμάμαι καλά είχε πάρει ένα ολοστρόγγυλο 10αρι στο hammer (νομίζω ο Χρονόπουλος) και φυσικά εγώ τότε έτρεξα και το αγόρασα. Ζήτημα αν το άκουσα 10 φορές μέχρι σήμερα και αυτές περισσότερο τις πρώτες μέρες όταν προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου πως δεν πέταξα τα λεφτά μου. Πάντως δεν είναι κακό άλμπουμ αλλά εκείνο το 10 στο hammer το αδίκησε τελικά παρά το ανέδειξε.
εντάξει δεν παίζουν μουσική οι βαθμοί. (από το “δεν παίζουν μπάλα τα μπάτζετ” κλεμμένο).
Αν βάλεις κάτω τα κομμάτια, εκτός mystery machine, extreme dream άντε και το speed, όλα τα άλλα είναι τουλάχιστον αριστουργηματικά. Δεν ξέρω αν σε πειράζει κάπως η παραγωγή του Τσανγκαρίδη, που σκλήρυνε λίγο τον ήχο σε σχέση με το holy land.
και γω είχα απογοητευτεί, είχαμε δει και τo live στο Rodon, τους είχα λατρέψει στα προηγούμενα 2, και νόμιζα θα πήγαινε παραπέρα η φάση με τις εκτός power metal ενορχηστρώσεις και έτσι δε μου έκατσε καλά ο πιο τραχύς ήχος τους…
στο Ποπ&Ροκ είχε πάρει 7 πάντως, πιο ρεαλιστικό αλλά αυτοί τόσο βάζανε στα περισσότερα μεταλ αλμπουμς
Νόμιζα 8 είχε στο ποπ και ροκ, αλλά παίζει και να χεις δίκαιο. Μήπως είχε πάρει 8 το nightfall των guardian και το μπερδεύω?
Στο Fireworks για μένα η κορυφή μιλάει τη γλώσσα των Angra αλλά είναι “απέναντι”…
Από τα τελειότερα κομμάτια των Angra γενικώς, για μένα.
Συνολικά το Fireworks νομίζω ότι απ’ τη στιγμή που θα αποφασίσεις να το αντιμετωπίσεις τίμια, δηλαδή γι’ αυτό που είναι και όχι με την προκατάληψη ότι δήθεν “δεν είναι ούτε Holy Land ούτε Angels Cry”, το λατρεύεις, τρελή δισκάρα. Πάντως εγώ με τον Matos είμαι λίγο αιρετικός: θεωρώ ότι το καλύτερο album που έκανε ποτέ ήταν το Theatre of Fate των Viper…
ναι, 8 το nightfall, 9,5 στο hammer και 4/6 στο invader
ναι τώρα και εκ του ασφαλούς συμφωνώ μαζί σου, τότε όμως περίμενα ότι θα πηγαίνανε κάπου άλλου και θα μας άφηναν και πάλι με το στόμα ανοικτό αντί με το cd στο χέρι…great expectations θα μου πεις…
Το θεωρώ καλό άλμπουμ αλλά ως εκεί… κρίμα πάντως γιατί και οι δυο πλευρές βγήκαν χαμένες μετά από αυτό.
και μπράβο για την αναφορά σε Viper
Μπορώ να φανταστώ. Βέβαια εγώ το Fireworks το πρωτάκουσα μόλις πριν λίγα χρόνια και έχοντας ήδη λάβει υπ’ όψη τη σχετική παραφιλολογία, οπότε ήταν πολύ πιο εύκολο για μένα να το εκτιμήσω.
Περίπου 4 χρόνια έχω να το ακούσω. Δεν ξέρω γιατί. Albumάρα από τα αγαπημένα μου γενικά
Eγω, παντως πια αν βαλω ενα αλμπουμ των Angra αυτο θα ναι η το Angels cry κι οχι το Holy Land.
Viper ομως!!! Μεγαλο αλμπουμ το Theatre of fate!
…και το Aqua, πολύ καλό είναι, αν δεν τό’χεις ακούσει, τσεκαρέτο:):!: