Album που ξεθάψατε μετά απο καιρό

really?? :-k Μόνο εγώ το θεωρώ φοβερά υπερκτιμημενο άλμπουμ το Angel’s cry? Ο Matos από την άλλη μου άρεσε για πρώτη φορά πραγματικά στους Shaaman

Υπερδίσκαρος ανεπανάληπτος.

Angra+Mindflow+Sepultura σκ:):!:

Στίχος και ανάμνηση κανονικά ρε.

Αυτό το ψάχνω και δεν το βρισκω, ούτε στο ίντερνετ ούτε πουθενά αλλού. Παραγγελία από internet δεν μπορώ να κάνω λόγω κάρτας (δεν έχω και μάλλον ούτε πρόκειται). Any ideas?

το cd το πετύχαινεις αρκετά εύκολα στα δισκάδικα πάντως (τουλάχιστον στην Αθήνα, ακόμα και στα Metropolis το έχω δει). Στο ίντερνετ επίσης πολύ εύκολα, ψάξε στο http://seidis.blogspot.com/ το έχει σίγουρα.

το βρήκα σε mp3 thanks το forkboy σε cd Θεσσαλονίκη που το έχω ψάξει αρκετά δεν το βρήκα (εκτός από μια φορά που ήταν σε μαύρο χάλι και δεν το πήρα). ΑΘήνα 1-2 φορές που έτυχε να πάω metropolis δεν το πέτυχα. Μάλλον είμαι ολίγον γκαντέμης τελικά.

Αντε γεια.

Writing On The Wall - The Power of the Picts
Ποσο γαματος δισκος!!!

Η εισαγωγη του Shadow Of Man σας θυμιζει κατι?

[SPOILER]το Am I Evil των Diamond Head[/SPOILER]

Δισκογραφία [B]Sodom[/B], 10 μέρες πριν ξαναζήσουμε τον περσινό χαμό!

Τι ??! Σε δεκα μερες ειναι το λαιβ ?? 8O

[U]Προειδοποιω:[/U] Φετος θα ερθω πιο σουρωμενος και πιο φτιαγμενος απο περυσι, διοτι με τα νευρα και τις εντασεις που εχω τις τελευταιες μερες, καπου πρεπει να εκτονωθω !!! :lol: :smiley:

[B]ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΑΟΣ.[/B] :drunk::dizzy::bounce:\:D/

Χαχαχα, έτσι, στο περσινό έγινε χαμός, στο φετινό ακόμα περισσότερος 8)

In the Woods… - LiveAtTheCaledonienHall

Το, της εποχής μας, αντίστοιχο των ummagumma και space ritual.

Καλός δίσκος,και με γαμάτο ήχο.Πραγματικά, ειδικά στα τύμπανα με πορώνει απίστευτα.Ακόμα θυμάμαι όλους τους στίχους απ’έξω μιας και το είχα λιώσει το σιντί όταν ήμουν παιδάκι.Και διαπίστωσα σήμερα ότι εξακολουθεί να μ’αρέσει.Μου έχει κάνει καλό πάντως που χάλασε το mp3.Αναγκάζομαι να παίρνω το ντίσκμαν στο δρόμο και έχω ξεθάψει αρκετά σιντί που είχα ν’ακούσω πολύ καιρό

…μια απ’τα ίδια κιεγώ…ελπίζω να μπορέσω νά’μαι μέσα:):!:

εισαι απο τους λιγους που εχω πετυχει να λενε τοσο καλα λογια για το δισκο η εκτος αν δεν τα εννοεις.

απ τους πιο γαμηστερους δισκους.θυμαμαι τον ειχε ο πατερας μ βινυλιο κ το χα πετυχει μια φορα στα μετροπολις σε cd κ το τσιμπησα κατ ευθειαν.

Dead δες εδώ

http://www.wipeout.gr/mailorder/index.php?route=product/product&path=20&product_id=72

αυτό είναι το mailorder της Wipe out και μπορείς να το παραγγείλεις με αντικαταβολή και να σου έρθει στο πλησιέστερο ταχυδρομείο. Εγώ συνήθως βέβαια έκανα μαζική παραγγελία για να μην με επιβαρύνουν τόσο τα έξοδα αποστολής.

thanks