Sieges Even - A Sense of Change και Football Manager με St.Pauli.
[SPOILER]Γιατί πολλή γερμανοφοβία έχει πέσει από τους ημιμαθείς νεοέλληνες τελευταία…[/SPOILER]
Eισαι Παναθηναικος, Manchester United και Sankt Pauli. Tαιριαζουμε στα οπαδικα μoυ φαινεται
Off topic on:
Αν είσαι και Valencia έχουμε απόλυτη ευρωπαϊκή ταύτιση
Off topic off
Τι κάνουν οι Sieges Even ρε πούστη μου
Λοιπόν που λέτε υπάρχουν πολλές καλές εγχώριες μπάντες και υπάρχουν και εκείνες που κάνουν τη ΔΙΑΦΟΡΑ.
[SPOILER][/SPOILER]
Σε έναν δίκαιο χέβι_ροκ/μέταλ/πάρτε_τα_στη_μάπα κόσμο ΑΥΤΟ το κομμάτι θα έπρεπε να είναι σημείο αναφοράς για ολόκληρες σκηνές.
ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΤΑΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΚΡΙΣΠ, ΕΙΝΑΙ 2 Η ΩΡΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ
8O8O8O8O8O8O8O
Σ’αγαπώ.
Κι επίσης όσοι είδατε Εarth of Distrust στο τελευταίο λάιβ είστε πολύ τυχεροί, γιατί για 9 μήνες έχει μαμά πατρίδα για αυτόν που τραγουδά.:!:
εγώ γιατί δεν την ήξερα αυτή τη μπάντα, δεν μπορώ να το καταλάβοου
Τι εξωφυλλάρες που είχαν οι Obituary!! Τούτο εδώ είχα να το ακούσω αιώνες, συνήθως αμα μου ερχόταν όρεξη να ακούσω τις γκαρίδες του Tardy έβαζα το cause of death. Ίσως να ξεθάψω και κανένα ακόμα από αυτούς.
…Overkill…διαμαντάκια:):!:
^^Χμμ, οκ αν εξαιρέσεις το μνημειώδες Cause of Death (του οποίου το εξώφυλλο σχεδίασε ο Michael Whelan και προοριζότανε λέει κανονικά για το Beneath the Remains των Sepultura που σχεδίασε πάλι ο ίδιος !), δεν είχαν και τα φοβερά artworks κατά τη γνώμη μου.
Το ύφος του Marschall ποτέ δεν μου ταίριαζε για Obituary. Ειδικά το πρόσφατο Xecutioner’s Return είναι τραγικό.
Το live “Dead” (χα, καλό) είχε cool εξώφυλλο.
Μουσικά τώρα, χωρίς να έχω ακούσει και πολύ τα 2 τελευταία με τον Santolla (που δε με τρελαίνει σα κιθαρίστας), έχω να πω ότι το Frozen In Time του '05 με το reunion τους, μ’αρέσει αρκετά και το ακούω που και που.
Το artwork του οποίου θυμίζει το End Complete btw…
Μπόμπα παραγωγή Scott Burns και ωραία κομματάκια μικρής διάρκειας, ως επί το πλείστον στους χέβυ mid-tempo ρυθμούς που παίζουν πια, που χωρίς να είναι ιδιαίτερα πολύπλοκα είναι straight-to-the-point και πορωτικά.
Μια AC/DC φιλοσοφία θα τολμούσα να πω, αν με πιάνετε…
Δοκίμασέ το αν δεν θες να βάλεις τα χιλιοακουσμένα, κλασικά πρώτα albums τους.
Να, τσέκαρε π.χ. το ξεκίνημα του γαμάτου “Frozen Alive” dvd, όπου ανοίγουν με τρία κομμάτια του στα καπάκια :
[B]http://www.youtube.com/watch?v=sPqYR7XrzxI[/B]
Αχχ, πόσο κορυφαία ήταν η συναυλία του '08 στο Gagarin !
Τί μπαντάρα, τί σκηνική παρουσία, τί ήχος-μπουλντόζα !
Μη τυχόν και τους χάσετε τώρα που ξανάρχονται ε :!:
Εντάξει με εξαίρεση το Xecutioner’s Return τα υπόλοιπα είναι όλα πολύ καλά artwork. Από το reunion και μετά πάντως δεν έχω ακούσει νότα.
Δεν ξερω τι λετε αλλα το εξωφυλλο του Slowly We Rot ειναι το καλυτερο τους.
Συμφωνώ με ντέθστα!
[B]Σάρκα [/B]- Εσωτερικότητα στο Άγριο Έξω, 1993
αμα δει αυτό το ποστ κάνας που γουστάρει [B]Sonic Youth[/B], ας ψάξει το συγκεκριμένο άλμπουμ.
ετσι, πατριδα
\μ/