Αυτον τον δισκο τον γουσταρω παρα πολυ.Το 666 ομως το ψιλοβαριεμαι!!Ειμαι ο μονος αραγε?:-k
Ψάξ’το αυτό
Πέρα από την πλάκα, δωσ του μια ακόμα προσεκτική ακρόαση με ακουστικά ή γενικά χωρίς εξωτερικές παρεμβολές
ω ναι,ω ναι
Ισως να χεις δικιο.Το χω στο πισω μερος του μυαλου μου οτι μπορει να μην του δωσα την απαραιτητη προσοχη.Γι αυτο και δεν το εβαλα για πουλημα ακομα:lol:.Θα το ξανακουσω συντομα.Παντως και το Thorns μου αρεσει πολυ.Αρα 2 στα 3!
…έπος:):!:
Πραγματικό ξέθαμμα στους 2 πρώτους δίσκους των αγαπημένων Trouble.
Επιμένω ότι το The Skull είναι συγκριτικά κατώτερο και πανομοιότυπο συνθετικά και ηχητικά με το άριστο Psalm 9, όμως αν το δούμε αυτόνομα, είναι πραγματικά πολύ καλό.
Έχω τις εκδόσεις με τα bonus dvd από live εκείνων των περιόδων, τα οποία δυστυχώς είναι μετριότατα σε ήχο και εικόνα.
…τα τρία Keepers…+Gammaray - Land Of The Free:):!:
Είσαι ωραίος τύπος!
Από περιέργεια, πες λίγο γιατί “επιμένεις” ότι το Skull είναι κατώτερο του Psalm 9, δηλαδή αν κάποιος σου τα χει πρήξει ότι είναι ανώτερο ή κάτι τέτοιο μάλλον πρέπει να τον κοιτάξει κάνας γιατρός, γιατί η διαφορά ποιότητας είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Εδώ εγώ θεωρώ ότι ακόμα και το Run to the Light είναι ανώτερος δίσκος του Skull, αλλά ντάξει, μπορεί στη συγκεκριμένη περίπτωση να είμαι εγώ ο περίεργος. Αλλά για το Psalm 9 δεν το συζητάμε καν. Όχι απλά καλύτερο αλλά για μένα το δεύτερο καλύτερο των θεών μετά το ομώνυμο του 1990.
Και βέβαια εννοείται ότι και το Skull γαμάει. Trouble είναι.
Σε συζητήσεις που έχουμε κάνει κατά καιρούς με την παρέα αλλά και με διάφορα άλλα άτομα, οι περισσότεροι θεωρούν τα 2 πρώτα ισάξια. Δε λέω είναι ότι δε μπορεί να το ισχυριστεί κάποιος αυτό, απλώς όπως είπα, οι δίσκοι μοιάζουν πολύ μεταξύ τους, είναι κάτι σαν το In The Court Of The Crimson King και το In the Wake of Poseidon. Φαντάζομαι, το έπαιξαν εκ του ασφαλούς, λόγω της επιτυχίας του Psalm 9.
Ναι κι εγώ παλιά θεωρούσα το Run to the Light καλύτερό τους, όταν όμως ασχολήθηκα για τα καλά με το stoner, αναθεώρησα, χο χο χο.
Α ΟΚ, μάλλον αυτό θα φταίει που εμένα το Run to the Light μ’ αρέσει περισσότερο από το Skull: έχω καταφέρει να μείνω απρόσβλητος από την stoner ασθένεια και τις παρενέργειές της στις λειτουργίες του εγκεφάλου. :razz:
ΟΚ, αλλά τι σχέση έχει το Skull με το stoner; Αγαπημένο Trouble και πραγματική λατρεία το ομώνυμο του 1990, με το Manic Frustration να ακολουθεί.
Και επειδή έκανα άλλο ένα ξέθαμμα σήμερις:
Το καλύτερό τους, για μένα, μέχρι και το A Deeper Kind of Slumber που έχω ακούσει.
Νομίζω ότι το συγκεκριμένο έχει καλύτερες συνθέσεις από τις άλλες κυκλοφορίες και φυσικά εδώ μέσα είναι και τα υπερέπη In a Dream και The Sleeping Beauty. Πω, πραγματικά πολλά χρόνια είχα να το χώσω στο cd player και το ευχαριστήθηκα!
Πλάκα σου κάνω μωρέ μαλάκα, προφανώς και δεν έχει καμία σχέση με το stoner το Skull. Ήθελα απλά να σε τρολάρω λίγο για το είδος γενικά.
Είσαι οριακά κοντά στην κατάσταση όπου δεν υπάρχει πια ελπίδα για σένα. Πρόσεξε. Μπορείς ακόμα.
[I]Για να κάνεις την καρδιά σου ολόκληρη/και να δεις τα σύνδρομα να πέφτουν[/I]
Καλή κωλοτούμπα εύχομαι, είναι αναπόφευκτο