Μπορει οι τελευταιες τους δουλειες να ναι κατα πολυ διαφορετικες σε σχεση με το παρελθον τους,παραμενουν ομως σε καλο επιπεδο.Το παρελθον τους ομως εχει να περηφανευτει για 3 απανωτα θεσπεσια αλμπουμς,τολμωντας να γραψω οτι ισως αυτος να ειναι και η καλυτερη και πιο υπερηφανη τους δουλεια.Ταχυτητες,ατμοσφαιρα,εποσυνη,περηφανια.Δυο κιθαρες, η μια κρατα το λαβαρο του μπλακ σταθερο ενω η αλλη πλεκει κρυφες σκοτεινες μελωδιες(μαζι με τα πληκρα βεβαια) που τρυπωνουν στα αυτια σου ενω εσυ νομιζεις οτι ακους κατι καφρικο.Αμ δε!:-k
Δισκος διαμαντι για το μεταλ !
Πραγματικα αψεγαδιαστος,μπορει τα προηγουμενα να ειναι πιο καφρικα
αλλα εδω παιζεται μεγαλη μπαλα.
Grand Magus…discography:):!:
Αυτό.
Deicide - Scars Of The Crucifix:):!:
αντρικειο θρας
Εχεις απολυτο δικιο, ξεχασα τα ποστ-χαρκορ ξεσπασματα.
7; 8; 9 χρόνια μετά; :-k
Ή, πώς να κάνετε έναν mainstream ROCK δίσκο χωρίς να γίνετε απαραίτητα σκατόφλωροι.
:yes::yes::yes:
πως κατάφερε να γράψει τόσο και τόσα ραδιοφωνικά τραγούδια και ταυτόχρονα να μην χάνει στο ελάχιστο απο αυτό που κάνει, είναι ένα μικρο θαύμα
*συνήθως τον ακούω (και)σε δημόσιες υπηρεσίες
Εγώ τον έχω στο αμάξι από το 2008…
Και δεν το χω αγοράσει ακόμη.
Για μένα ήταν ο κορυφαίος δίσκος του 2008.
Τρομερή φρεσκάδα και δεν υπάρχει ούτε ένα κακό κομμάτι.
Μακάρι να βγάζανε και άλλο, τόσο καλό.
Ουδέν σχόλιον.
Pestilence-Malleus Maleficarum
Pestilence.Το παρελθον τους υπηρξε επιεικως μεγαλιωδες.Το ντεμπουτο τους ειναι ατοφιο DEATH Metal.Εχουν παρει τα καλυτερα στοιχεια απο τους φασαριοζους Thrashers της εποχης τους και τα εχουν σαπισει/αρρωστησει (με την καλη εννοια).Ηγετες της Ολλανδικης Death Metal σκηνης,επηρεασαν πολλους απο την χωρα τους να συνεχισουν σε ιδιο μοτιβο.Βεβαια δισκογραφικα,προτιμω τον επομενο τους που ειναι πιο ωριμος και τεχνικος,ενω λατρευω και τα επομενα δυο τους που προσθετουν πολλα μη μεταλλικα στοιχεια και ηχους στην μουσικη τους αλλα με ενα αποτελεσμα που τους βγαζει τουλαχιστον ασπροπροσωπους.Οπως και να χει,το Malleus Maleficarum περιερχει την δυναμη των αυθορμητων ιδεων,την ελλειψη της συμβατικοτητας που διακρινει τα ντεμπουτα.Ενα-δυο σκαλοπατια κατω απο την τελειοτητα
Φοβερο δισκακι! Απο Καναδα οι τυποι, παιζουν τρομερο metal με αψογες συνθεσεις και feeling! Τελευταια φορα πρεπει να το ειχα ακουσει οταν μου το εγραψαν σε κασετα καπου στο 1998-99!
Ωραιοτατα τα λες.Παρα πολυ καλη μπαντα.
Και οι 4 πρωτοι δισκοι ειναι παρα πολυ καλοι εως και αριστουργηματα.
Εχω μια αδυναμια στο ντεμπουτο μιας και ειναι λιγο πιο ουγκ αλλα και τα υπολοιπα
σκιζουν.
Το αγαπημενο μου απο Active Member και απο τα αγαπημενα μου εκτος metal/rock