Ελα μου ντε; Εδώ οι άλλοι το ακούγαν όλη νύχτα και βγάλανε δισκάρα μετά. :lol:
Το να γραψεις ενα Heavy Liquid ειναι ενας πιθανος τροπος περιγραφης.
Με λογια, παντως, δεν παιζει.
Ο σημερινός καιρός της Αθήνας gives me the chills. Καβλώνω.
Υπάρχει κάτι να πεις γι’ αυτούς τους δίσκους;
Therion - Theli, Lepaca Kliffoth, Sirius B/Lemuria:):!:
seven son of the seven son …
Marduk - Those Of The Unligt:):!:
Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και ακούστε αυτόν το δίσκο. Σημάδια του τι θα επακολουθούσε διαφαίνονται ήδη από εδώ.
Δυστυχώς η επιλογή της Κυριακής για τη συναυλία της Αθήνας αποτρέπει πολύ κόσμο που μένει μακριά από την πρωτεύουσα να την απολαύσει. Καλή ΑΝΑΨΥΧΗ σε όσους τους ακούσουν απόψε στην Θεσσαλονίκη και μεθαύριο στο Λυκαβηττό.
σχεδόν 15(!) χρόνια μετά
εκανες 15 χρονια να ξανα ακουσεις αυτον τον δισκο ; 8O
Τουλαχιστον τον ακουσες κοντα στην επετειο απο την κυκλοφορια του. 24/09/1991…
που να δεις πόσο εχω να ακούσω doors .αλλά μου το απαγόρευσε ο floydized
Λοιπόν αυτό το άλμπουμ ποτέ δεν το έχω ακούσει ολόκληρο. Υπάρχουν κομμάτια μέσα που δεν τα ξέρω καν. Από την πρώτη ροκ κασέτα που μου έγραψε συμμαθητής κάπου το’95 ή '96 και είχε το μισό άλμπουμ μέσα δεν το έψαξα ποτέ παραπάνω. Τόσο φτωχά μου φάνηκαν τότε εκείνα τα κομμάτια δίπλα στους Metallica, Def Leppard, Alice Cooper που είναι ζήτημα αν τα ξαναέπαιξα. Nirvana φυσικά άκουγα σχεδόν συνεχώς είτε το ήθελα είτε όχι σε σπίτια φίλων και εκδρομές αλλά ακόμα και τότε ήταν 2-3 γνωστά τους μέσα από αυτό το άλμπουμ και τίποτα παραπάνω. Το smells like teen spirit τότε το είχα ακούσει περισσότερες φορές και από το poison του Cooper που λάτρευα, τόσο συχνά το άκουγες στο λύκειο. Η σχέση μίσους με τους Nirvana είχε ξεκινήσει. Σήμερα ακόμα δεν είμαι και τόσο σίγουρος αν πρέπει να το βάλω έστω μια φορά να το ακούω ολόκληρο για πρώτη φορά.
Τρομερα υπερεκτιμημενος δισκος. Εχω προσπαθησει να τον ακουσω αλλα ποτε δεν με ευχαριστουσε, εκτος απο συγκεκριμενα κομματια.
Ουάου. Σαν να διαβάζω τις σκέψεις μου είναι στο ποστ του Dead. Με τη διαφορά ότι ποτέ δεν τους μίσησα. Απλά μου παίρναγαν πάντοτε τρομερά αδιάφοροι.
ή και οχι.
Χωρις να ειμαι τρελος φαν των Nirvana και εχοντας την αποψη οτι στο ειδος τους υπαρχουν αρκετες καλυτερες μπαντες.
Ειλικρινα, μουσικα μου ειναι σχεδον εντελως αδιαφορος. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσος ντορος. Και σαφως σε αυτο που παιζουν υπαρχουν πολυ καλυτερες μπαντες.