Album που ξεθάψατε μετά απο καιρό

Simple as that

Στο μεταίχμιο…

Με το απαράμιλλο “Undertow” να κλέβει την παράσταση.

Ε, αφού το καλοκαίρι δεν λέει να φύγει,το mood είναι ανάλογο .

Α,παιχτούρα ο καράφλας ε .

PPPUUUNNNKKK

^ ^ ^ ^ ^
cyberpunk!!

Grave - You’ll Never See:):!:

Πω-πω. Όλεθρος, πανικός, αίμα και σπέρμα παντού. Η καλύτερη ροκ εν ρολλ μπάντα αυτή τη στιγμή μαζί με τους Real McKenzies (για διαφορετικούς λόγους και με διαφορετικό τρόπο η καθεμιά). Το λέω με πλήρη συνείδηση αυτού που λέω.

για τεκμηρίωσε για τους real mcKenzies να καταλάβουμε κι εμείς

Προφανώς οι δογματικοί πιουρίστες θα διαφωνήσουν με “επιχειρήματα” τύπου “μα δεν είναι ροκ εν ρολλ, είναι celtic punk!”, αλλά για μένα οι Real McKenzies α) παίζουν με τσαμπουκά, δύναμη, αλήτικη διάθεση, προκλητικό πνεύμα και χωρίς σοβαροφάνειες, δηλαδή ROCK ‘N’ ROLL, και β) το κάνουν με ένα εντελώς προσωπικό ύφος και ήχο, ο οποίος εντάσσει στη ροκ εν ρολλ φιλοσοφία και τα παραδοσιακά όργανα της μακρινής τους πατρίδας, κάτι που τους κάνει να ξεχωρίζουν και στα δικά μου αυτιά το πιο ακαταμάχητο ροκ εν ρολλ συγκρότημα που μπορώ να σκεφτώ σήμερα, όπως είπα μαζί με τους Valient Thorr.

αν και προσωπικά διαφωνώ (για τους real McKenzies)* δεκτή η απόψη σου. Επίσης για μένα το punk είναι rock n roll όποτε σκατά στους δογματικούς πιουρίστες:p

*υπάρχει ένα δείγμα τσαμπούκα, ένα δείγμα αλητείας, ένα προκλητικό πνεύμα κλπκλπ, αλλά στην περίπτωση τους μου φαίνονται τελείως μα τελείως πλαστικά. Δε λέω απαραίτητα fake ή ψεύτικα, αλλά καλογυαλισμένα ρε παιδί μου, εντός των ορίων.

Κι εγώ απ’ τη μεριά μου δε μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται ένας άνθρωπος που δηλώνει φανατικός οπαδός των Dropkick Murphys να θεωρεί τους Real McKenzies “πλαστικούς”, “καλογυαλισμένους” και “εντός ορίων”. Εκτός βέβαια κι αν δεν έχει τύχει να έχεις ακούσει το μνημείο ροκ εν ρολλ βρωμιάς (…με γκάιντες) aka το ομώνυμο ντεμπούτο των Real McKenzies (μάλιστα απ’ το 1995 παρακαλώ, όταν δηλαδή οι Murphys πιθανότατα άρχιζαν να μαθαίνουν να παίζουν διασκευές Clash ή κάτι τέτοιο :roll:).

Όσο για το πανκ, ισχύει ως ένα βαθμό. Όχι για όλο το πανκ δηλαδή. Αλλά το πανκ που (για μένα) αξίζει σίγουρα είναι ΚΑΙ ροκ εν ρολλ.

ντάξει και τους dropkick murphys τους θεωρώ πλαστικούς, άσχετο με το αν μου άρεσουν ή όχι.

όχι πλαστικό, βρώμικο, αλήτικο, τσαμπουκαλεμένο, προκλητικό, ροκ ν ρολ: [B]http://www.youtube.com/watch?v=GtHPiIb5g0I[/B]

και ελληνικό παρεπιπτόντως.

εννοειται μιλαμε υποκειμενικα ε. Απλα δινω ενα παραδειγμα που κατα τη γνωμη ανταποκρινεται γαντι σε αυτα που λες παραπανω

Fair enough, αν και, με το συμπάθειο, ψιλοάκυρο το “αντιπαράδειγμά” σου. Απλά μου έβαλες να ακούσω κάτι γαμάτο που απλά ανήκει στο underground του μουσικού είδους για το οποίο συζητάμε, και μάλιστα προέρχεται από εντελώς διαφορετικό background σε σχέση με αυτούς που λέω εγώ. ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΟ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΟ. Είναι σα να είμαστε στα 70’s, εγώ να σου λέω, “ρε, οι Led Zeppelin είναι Θεοί λέμε, ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί από σκληρό ροκ αυτή τη στιγμή, απλά άκου [B][U]αυτό[/U][/B]”, κι εσύ να μου απαντάς, “μνιέεεεεχ, ξέρω γω, παραείναι εμπορικοί, παραείναι γυαλισμένοι, αν θες πραγματικό σκληρό ροκ άκου [B][U]αυτό[/U][/B]”.

I mean, what’s the point? :dunno:

Δεν είναι καθόλου άκυρο, απλά προσπάθησε να καταλάβεις.

Δεν προσπαθώ να υποβιβασω την μπαντα σου, και να επικρατησει η δικια μου, αλλά αντιθέτως είπα τι θεωρώ εγώ αλητικό, βρώμικο, τσαμπουκαλεμένο, και ροκ ν ρολ και τι δε θεωρώ. Δεν ακύρωσα καμία μπάντα. Σου είπα απλά πως το παράδειγμα μου, κατα τη γνωμη μου, ανταποκρινεται πολυ καλύτερα σε αυτα που περιγραφεις, απο τους real mckenzies η οποίοι σε μένα τουλάχιστον βγάζουν κάτι άλλο.

Για μενα το οτι οι μεν παιζουν hardcore και οι δε celtic punk δεν ειναι αυτο που τους ξεχωριζει στο φιλινγκ που περιγραφεις. Αυτο που τους ξεχωριζει ειναι ο τροπος που το βγαζουν προς τα εξω. η παραγωγή, το φιλινγκ του λαιβ ρικορντινγκ, οι ζωντανες εμφανισεις, τα μερη στα οποια παιζουν (τις εχω δει και τις δυο μπαντες) και παει λεγοντας…

Ε οταν μιλαμε για αγκρεσιβνες και χυμα δεν ειναι και ο,τι πιο δικαιο να απανταμε σε σελτικ πανκροκ με κραστιλες,υπαρχει ηχητικο χαντικαπ:p

Kαι κανα τετοιο να βαζες http://www.youtube.com/watch?v=sKsN5cj9ehs θα περναγε το μηνυμα

εστω παρτε αυτο

[B]http://www.youtube.com/watch?v=dlwhJOTjaVo[/B]

η αυτο

[B]http://www.youtube.com/watch?v=jEXTwy2a2Z4[/B]

νομιζω γινομαι κατανοητος

Και θα ποστάρει και ο άλλος τους τάδε και ο παράλλος τους τάδε και όταν βρεθεί κάποιος να ποστάρει μοτορχεντ, θα τελειώσει και το ντιμπέιτ όμορφα και ωραία.

καλά ουτε καν. Σε καμια περιπτωση. θέλω να πω ότι εν έτη 2012 δε θεωρώ ultimate ροκ ν ρολ το αποκλειστικα συνθετικό μέρος. Το να παίζεις σε βρωμερά υπόγεια, με ανθρωπους κατω απο τα αρχιδια σου, και να λουζεσαι με τη μπυρα του πορωμενου φαν απο το κοινο, το θεωρώ πολυ πιο ροκ ν ρολ από το να παίζεις σε αρένες, πλέον. Για μενα τουλαχιστον δε θα τελειωσει εκει το ντιμπειτ ντουντ!

άρα μεταφέρεις πιο πολύ στην αντιμετώπιση της μουσικής παρά στην ίδια την μουσική. Σεβαστό.