Album που ξεθάψατε μετά απο καιρό

Μια επανάληψη πριν το αυριανό λαιβ.

courtesy of Messrs nir, trampakoulas and Mariner που μου θύμισαν πόσο καιρό είχα να ακούσω αυτό το αραβούργημα

Ξεπερνωντας την εκνευριστικα ανευρη-στρογγυλεμενη τυπικα 90’s power παραγωγη απολαυσα μετα απο χρονια αυτη την αλμπουμαρα.
Αθελα της βεβαια με μελαγχολησε καθως μου θυμισε ποσο μεγαλη μπαντα αλλα και επιδραστικη υπηρξαν οι Queensryche

Δισκαρος.Ξεθαβω και γω συντομα.Αξιζει ο δισκος καθε λεπτο ακροασης

Όλα είναι μουσική, ακόμα και οι ανάσες του Ψαραντώνη που ακούγονται κάπου κάπου.

mega-ανατριχιλες…

on topic… ξεθαψα Sarrisa demo 87 !! Macedonian Army…πω ρε διαολε τι Boiling Metal ειναι αυτο… :smiley:

Ω για την αγάπη δηλαδή.

Στο θέμα μας, τα πράγματα με την πάρτη μου είναι πλέον σοβαρά.

Έρωτας αρχάγγελος, που λένε.
Γενικώς και γενικός.

My Dying Bride discography:):!:

γιατί πάνω απ’όλα είμαστε φανμπόηδες. [SPOILER]θα το έβαζα στο θρεντ με τα αγαπημένα άλμπουμ (πως και γιατί) αλλά βαριέμαι να γράφω :Ρ[/SPOILER]

Δισκαρα, δεν ειχα πιασει καθολου αυτο το album. Μου το χαν κανει δωρο σε κατι γενεθλια και μπηκε απ’ ευθειας στο ραφι, λιγο ο ηχος της κιθαρας, λιγο το πως ακουγεται τελειως διαφορετικο σε σχεση με το ντεπουτο, μου ειχε φανει τρελη απογοητευση.

Μερικές φορές είναι απίστευτα αναζωογονητικοί μερικοί δίσκοι που έχεις χρόνια καταχωνιασμένους στη δισκοθήκη σου.

Τι άλλο πια να πείς για αυτό το άλμπουμ όταν φτάνεις στο σημείο να το ακούς πρώτα ανάποδα και μετά αφού τελειώσει καί το ομώνυμο ξαναβάζεις το The Raven and the Rose και άντε πάλι χάσιμο στη μαγεία τους.

εχει βογκήξει η γειτονιά αυτή τη στιγμή

Αυτο το αλμπουμ ειναι μεγαλειωδες.
Θυμαμαι να αυθαδειαζω και να λεω πως γινεται να βγαλεις καλο δισκο
μετα απο το The Light…
Γινεται Κοσμακο!Αν σε λενε MDB δεν εχεις τετοια θεματα.

τα 2 lost horizon, μεγάλη μπάλα…

Μ’αρεσει αυτο το ποστ. :smiley:

Pure και τα μυαλα στα καγκελα

[SIZE=“4”]Make us die slowly…μυαλα στο blender…[/SIZE]

[B][SIZE=“3”]MAKE YOUR TESTAMENT![/SIZE][/B]

Μας πορωσες ρε Νιρ βραδιατικα, παω και εγω να ξεθαψω.

[B][SIZE=“4”]Clouds of dust will hide the sun forever…celebrate ![/SIZE][/B]

τσε γαμω τσι δισκαρες…