[B]LAKE OF TEARS “The Neonai” [2002][/B]
Ανώτερο κι από το “Forever Autumn” :!:
[B]LAKE OF TEARS “The Neonai” [2002][/B]
Ανώτερο κι από το “Forever Autumn” :!:
Ουτε κατα διανοια, ε. Tο A Crimson Cosmos ομως ειναι καλυτερο και απο τα δυο, το βαζω επιτοπου επι την ευκαιρια.
Κορυφαίο άλμπουμ το Neonai αλλά με την καμιά καλύτερο από το forever…
το τελευταίο γαμαει σύμπαντα με την μαυρίλα και την παράνοια του.
ξεθάβω
Ε ενταξει τα 4 πρωτα ειναι τα καλυτερα. Τα δυο τελευταια δεν τα λες ασχημα, αλλα για τη μπαντα που σου πεταξε Greater Art, Headstones, A Crimson Cosmos και Forever Autumn… και τα δυο επομενα μου αρεσουν πολυ, ειδικα το μισο Black Brick Road, αλλα στα δυο τελευταια καπου σα να επεσε η ποιοτητα.
ναι. αλλά χωρίς συγκρίσεις και τα λοιπά, ο τελευταίος μου έκανε τρελο κλικ.
Ο πρώτος δίσκος των Βρετανών θρασάδων είναι μαζί με το 2ο κορυφή στο είδος του. Είχα ξεχάσει πόσο κομματάρες είναι τα Hosanna in Excelsis, Horned Is the Hunter και For Those Who Died…
Θα το ξαναβαλω μπας και αλλαξω γνωμη. Ξεκινησα με Νεοναη παντως και μια χαρα γαμω ακουγονται τα κομματια, αλλα καπου στη μιξη, καπου στη παραγωγη σα να τους βγαινει λιγο αδυναμο. Γενικα ειναι λιγο κουλος δισκος αυτος, ηταν ουσιαστικα διαλυμενοι οταν το κυκλοφορησαν γιατι ειχαν νομιζω συμβολαιο για εναν ακομα δισκο στην εταιρια; ή κατι τετοιο.
δεν ειναι δίσκος που θα σε κερδίσει αργότερα πάντως. οτι είναι να δώσει ειναι εκει απο την αρχη.
για τα άλλα δεν ξερω γιατι τους ειχα παρατήσει για καιρό.
πάντως οταν ακουω κατι τέτοιο δεν μπορω να πω οτι μενω ασυγκίνητος
σωστά, το χαμηλό μπάτζετ ήταν πάντα το πρόβλημα όμως, αλλά είχαν σερί καλών άλμπουμ, μεγάλη πίκρα όταν διαλύθηκαν τότε, ευτυχώς τους είδα αρκετές φορές μετά…
Saxon - Call To Arms:):!:
[B]
ελα μωρη τρελα[/B]
I for an Eye τιτανιο κομματι, αν εχει καποιος βιντακι απο την τελευταια τους συναυλια εδω ας ποσταρει…
Ακριβώς επειδή ήτανε διαλυμμένοι και το έβγαλε μόνος του ο Brennare ουσιαστικά βγήκε έτσι καλό ελάχιστα επιτηδευμένο. Η παραγωγή είναι όντως χάλια, αλλά τα τραγούδια καθαυτά γαμάνε, ειδικά το δεύτερο μισό. Και πιασάρικα riffs και σωστά πλήκτρα και ωραίο “ειρωνικό” γρέζι στα φωνητικά και γυναικεία φωνή που δίνει κάτι ουσιαστικό στις ερμηνείες μακριά από σοπράνο γελοιότητες.
[U]Πρέπει[/U] να ξεθάψω τους δίσκους των Therion, με ποιόν να αρχίσω λοιπόν; Lemuria ή Theli ή τίποτα άλλο; Τί έχετε να προτείνετε;
(Βαρεμάρα νυχτιάτικα…)
Τα κομματια ως συνθεσεις ειναι σουπερ δεν αντιλεγω, ως συνολο καλυτερο του BBR. Απλα η παραγωγη το ριχνει πολυ σε σημειο που δεν μπορω να το πω “πληρη” LoT δισκο.
η οποία είναι αδελφή του Quorthon , με ένα προσωπικό album μάλλον κακό.
πάντως το Neonai είναι καλό album.
[B]Slipknot - all hope is gone[/B]
Το πιο αδύνατο άλμπουμ των Slipknot, είχα να το βάλω σχεδόν από την περίοδο που είχε κυκλοφορήσει. Εκτός από το snuff δεν νομίζω πως έχει μείνει κάτι άλλο από εδώ, όχι πως έχει άσχημα κομμάτια βέβαια. Τόσο το εναρκτήριο gematria όσο και κομμάτια σαν τα Sulfur, Dead memories και Phychosocial είναι μια χαρά hit-ακια. Απλά ακόμα και όταν έχασαν την επιθετικότητα τους στο vol.3 μπόρεσαν και έγραψαν μεγάλες συνθέσεις που μένουν. Εδώ δύσκολα κάτι μένει μετά από τις απανωτές ακροάσεις (είπαμε εκτός του snuff).
To “Vol. 3” είναι άφταστο, πρόκειται για έναν από τους καλύτερους 5-10 δισκους στο σκληρό ροκ των 00ς εν γένει.
Δεν ξέρω αν θα το έβαζα τόσο ψηλά, αλλά ναι είναι μεγάλο άλμπουμ. Αν και ομολογώ πως άργησα να το εκτιμήσω, ήθελα τους Slipknot πιο… αρκουδιάρηδες τότε. Αλλά μετά από τόσο καιρό νομίζω προς πρόκειται για την πιο ποιοτική τους δουλεία.