Album που ξεθάψατε μετά απο καιρό

Εμένα πάλι μ’άρεσε πολύ το all hope is gone από τις πρώτες ακροάσεις όταν βγήκε (τότε θυμάμαι κάτι κριτικές που το εκθείαζαν, ε λίγο υπερβολικό). Αλλά η αλήθεια είναι ότι το έχω παρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Και ναι, προτιμώ τους πιο μελωδικούς να το πω slipknot. Άκουγα το circle και δε μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι ήταν δικό τους…

Είναι ένας διάβολος που μέσα μου γελά

το vol.3 δεν θα το φταναν ετσι και αλλιος. δεν γινεται, απλα.
τωρα το all hope is gone μπορεί να μην ειναι τοσο στιβαρό σαν άλμπουμ, αλλά αν πάρεις ενα ενα τα κομμάτι δεν βλέπεις κατι και να ξινίσεις τα…αυτια σου

Cirith Uncol - Servant Of Chaos:):!:

Αψογο EP, ακομα και στις πιο περιεκτικες δουλειες τους οι The Chasm δεν χανουν ευκαιρια να δειξουν πως γραφουν μουσικη με την πληρη εννοια της λεξης. Το solo που μπαινει καπου στο 3:27 του The Gravefields δεν υπαρχει και γενικα ολο ειναι αψογο, οι ανθρωποι ειναι σεντοναδες λεμε, κεντανε στα τραγουδια. Λιγο η παραγωγη να ηταν καλυτερη, αλλα ενταξει αυτο μπορεις να το πεις και για αλλες δουλειες τους.

Με αφορμή το καινούριο album χεθάβω την προηγούμενη δισκάρα

Bat for Lashes - Two Suns

Ναι ρε φίλε!Ναι!
Η κάβλα του να ξεθάβω αγαπημένους heavy metal δίσκους που έχουν να παίξουν χρόνια δεν περιγράφεται.Και ΟΚ όταν παίζει το υπερ-classic Painkiller που όλο και κάπου το παίρνει το αυτί σου. Αλλά όταν μπαίνει ο καλπασμός του Hell Patrol και καταλαβαίνεις πως θυμάσαι τους στίχους ακόμα και στο σημείο που λέει
"Brutalize you
Neutralize you
Gonna go for your throat as you choke
Then they’ll vaporapeize you

Terrorize you
Pulverize you
Gonna cut to the bone as you groan
And they’ll paratamize you"
μπορείς να φωνάξεις περήφανα
[SIZE=“5”]
JUDAS PRIEST ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/SIZE]

καιρο ειχα να θυμηθω ΠΟΣΟ καλο ειναι αυτο το αλμπουμ…

PS: Πόσο underrated τραγουδιάρης ήταν ο Rettke

To Alice In Hell μολις τωρα. Δεν θυμαμαι ποτε το ακουσα τελευταια φορα…

…κιεγώ…πάω κιεγώ να το ξεθάψω:):!:

Κόσμημα.

[SPOILER]Και τι στο διάλο γίνεται σε αυτή την κομματάρα που λέγεται Acid Bubble, εξηγήστε μου κάποιος[/SPOILER]

…και δισκάρα και εξωφυλλάρα:):!:

αυτό:

[B]Slapshot[/B] - Step on It/Back on the Map

και:

[B]Rotting Christ [/B]- Thanatiphoro Antologio

Groov-ατο, groov-ατο, αλλα γαμαει. Ποσα χρονια ειχα να το ακουσω…

Helloween - Keeper Of The Seven Keys I II III:):!:

Omen-Warning of Danger

Δυσκολο να διαλεξεις τον καλυτερο δισκο αναμεσα στα δυο πρωτα των Omen.Ογκολιθοι.Εχω μια ιδιαιτερη εκτιμηση στον Warning Of Danger,ισως γιατι περιεχει τον απολυτο ΥΜΝΟ March On(το 2ο τραγουδι δλδ,μην κοιτατε την σειρα που εχει το σειρα διοτι ειναι ανακατεμενα οπως να ναι).Τι κανει τον δισκο τοσο σημαντικο?Η φωναρα του αδικοχαμενου Kimball,που τοσο ομορφα εγραφε τις φωνητικες του μελωδιες ωστε να εναρμονιζονται απολυτα με τα ριφς.Και τι ριφς!!Ο Powell,αφου συνειδητοποιησε οτι 2 μορφαρες (κιθαριστες) στην ιδια μπαντα (Savage Grace/αλλη μπανταρα) ειναι πολλοι, εφυγε(περνωντας και το τυμπανοθραυστη Wittig μαζι του)και αρχισε να πλεκει το μαγικο πεπλο της φαντασιας και του ηρωισμου σε ολιγολεπτες συνθεσεις κρατωντας το ηθικο ακμαιοτατον σε πολλους μεταλλαδες νεανιες.Ποσες φορες να σιγοτραγουδησα τους στιχους του Don’t Fear the Night σε δυσκολες στιγμες της εφηβικης μου ζωης.Και ο δισκος δεν εχει σταματημο απο καλες στιγμες,ειτε ιππευει σε μεγαλες ταχυτητες ειτε λιαινει τα οπλα του με ακουστικες κιθαρες και αργα σημεια.Και δωστου και Red Horizon να δακρυσει απο νοσταλγια και Hell’s Gates να παραμεινει εφηβος για παντα.