Τι δισκάρα που ήταν αυτή και πόσο θετικά με ξάφνιασε όταν βγήκε.
Τρελό λιώσιμο είχε φάει και σε κάποια φάση το άφησα εκούσια για να μην κάνω κακό…
Καιρός να το ξαναβάλω μιας και μου το θυμίσατε.
Εισαι οι Nevermore. Εχεις καταφερει ο,τι δεν καταφερε κανεις. Παντρεψες το Αμερικανικο ατσαλι των Sanctuary με τη τεχνικη, λαμαρινατη υφη των Meshuggah, επαναπροσδιοριζοντας το φωνητικο σου υφος σε βαθμο ανομοιο με ο,τι εχει εμφανιστει στην ευρυτερη σφαιρα του metal. Κυκλοφορησες ενα δυνατο ντεπουτο, ενα μεγαλο ep και τρεις αδιανοητους δισκους στη σειρα, κανοντας το μεταλλικο κοσμο να μιλα για την ελπιδα του metal και τον Διονυσο να παιζει το Μπιλιβ Ιν Ναθιν τοσο συχνα που μεχρι και οι κατσαριδες το βαρεθηκαν. Και πας και βγαζεις αυτο.
Οκ, αντικειμενικα, εχει 2-3 καλα τραγουδια και σε φασεις εχω πιασει τον εαυτο μου να λεει νταααξει μωρεεε δεν ειναι και τοσο ασχημο τελικα, αλλα για Nevermore ειναι κακο. Απλα κακο. Αν δεν υπηρχε το Godless Endeavor, πραγματικα δεν θα ειχαν λογο υπαρξης τη τελευταια δεκαετια.
Pink Cream 69 - Sonic Dynamite
Magnitude 9 - Reality in Focus
House of Spirits-Turn of the Tide
Μου ερχεται να κλαψω επειδη δεν μπορω να απολαυσω σε ολο του το μεγαλειο αυτο το αριστουργημα.Καθε ακουσμα μου ξεφευγει και απο κατι που το απολαμβανω στην επομενη ακροαση.Οποιος εχει νιωσει στο πετσι του Jester’s Marc,ξερει τι να περιμενει.Να αναφερθουν και πολλα πρωιμα Queensryche στοιχεια στην μουσικη τους.Το δευτερο(και τελευταιο τους ειναι ειναι αρκετα σκαλια πιο κατω).
Καρδιες.
Στα 5 αγαπημενα μου αλμπουμ στο ειδος του.Πολυ χαλαρωτικο
Ξεχασμένη Προφητεία / Mushroom Attack Split
Επιθανατιος Ρογχος / Πορεια στο Περιθωριο SPlit
no comments
[I]So lonely to wander
So sad to be alone
In the mist of the unknown
[/I]
3 χρόνια μετά το Elegy κάνουν στροφή και ακολουθώ υπνωτισμένος, είμαστε στο 1999, πολλοί ξενερώνουν αλλά τότε ήταν μια περίοδος που έψαχνα 70ς ήχους και γω σαν τρελός οπότε μπορούσα να τους καταλάβω. Μόνο μειονέκτημα ότι είχε βγει σε picture disc και έχει τα θεματάκια του με τον ήχο με αποτέλεσμα να το ακούω τελικά από cd φίλου που ήταν από τους “ντεθάδες” που δεν άντεξαν (από την άλλη ευτυχώς αφού το βινύλιο που ακούω τώρα είναι σε άψογη κατάσταση!).
Μετά ήρθε το Αm Universun (οριακά ένα κλικ πιο κάτω) και θέλαμε να τους δούμε και live κάτι που έγινε αναπάντεχα το μάρτη του 2002 σε ένα μισοάδειο ρόδον αφού όσοι το μάθαμε ήταν από στόμα σε στόμα τελευταία στιγμή… Ήταν μία τρομερή εμφάνιση στα πλαίσια της προώθησης του Am Universun βέβαια από όπου και παίξανε 4 κομμάτια, αλλά 4 από το λατρεμένο tuonela ([I]the way, tuonela, divinity, summer’s end[/I]) αλλά στο σετλιστ χώρεσαν 5 κομμάτια από το Tales? και 3 από το Elegy?. Ωραία βραδια… ξεθάβω Τales From The Thousand Lakes
Πςςς παιζει να ηταν επικο λαηβ αυτο…
Καλά θυμόταν ο κρισπ ότι είχε γίνει αυτή η συναυλία κι εγώ του έλεγα ότι αποκλείεται να είχαν έρθει οι Αμορφις τότε και να μην το έπαιρνα χαμπάρι.
:(
Summer’s End λέει…
Magic And Mayhem, Ιn The Beginning, Drowned Maid με τα μπρουταλ του Πάσι…
Αμ κλαίν’ κι οι παντρεμένες καμιά φορά.
Πάντως το Τουονελα είναι διαχρονική δισκάρα, ταιριάζει με όλους τους καιρούς και όλες τις διαθέσεις, απλά έ-π-ο-ς.
Καλα τα λετε ολοι, ζηλευω για αλλη μια φορα Mindcrime!
τι δισκαρα είναι αυτή παναγία μου!!! ο καλύτερος δίσκος των πειρατών μακράν…
τι να πρωτοδιαλεξεις? Riding the storm, running blood, evilution, marooned, tortuga bay, death or glory και το υπέρτατο battle of Waterloo!!!
Παίζει 2η φορά σερί και τσίτα!!! 21/12/12 είναι η μέρα που θα καταστραφούν τα ηχεία μου…!!!
Υστερα απο πολυ πολυ καιρο, το εβαλα τωρα. Σκοτος.
Ε και την επόμενη χρονιά που ήρθαν πιο οργανωμένα και είχε αρκετό κόσμο, το έπαιξαν το [I]“Summer’s End”[/I]. Απλά είχε λιγότερα κομμάτια από “Elegy” και πίσω γιατί τότε είχαν βάλει στο σετλιστ και αυτά του μετριότατου “Far From The Sun”.
Χηρ αη εμ μπαλανσντ ον δη ετζ εντ ητ μεηξ μη φακινγκ σκεαρντ!
Same here!
Έχει 2-3 μέρες και παίζει καθημερινά 2-3 φορές τουλάχιστον.
Βασικά παίζει εναλλάξ με Burning Love - Rotten Thing To Say και έχω την εντύπωση οτι δένουν απόλυτα χωρίς να κινούνται απαραίτητα στον ίδιο χώρο.
Το To Ride Shoot Straight And Speak The Truth πάει να γίνει το 2ο αγαπημένο Entombed μετά από Uprising.
Sorry Wolverine Blues :?