Album που ξεθάψατε μετά απο καιρό

Queensryche - The Warning

\M/

Είναι αυτά εδώ τα παιδάκια με τις μάσκες, και παίζαν ότι να’ναι καλή μουσική.

Πάρτε και βίντεο απ’το τελευταίο τους: http://www.youtube.com/watch?v=6EMzoAqyXg0

Ήταν θέμα χρόνου μετά από την καθολική αποθέωση των τελευταίων μερών στο φόρουμ.

Και θυμομουν καθε λεξη…

εγώ να δεις :smiley:

κάτι λένε και αυτοί, ε?

Δίνω το Amnesiac, 4-5 ευρουλάκια,πρέπει να είναι και ιαπωνική έκδοση η μαλακία.

Είχα αρχίσει να γράφω ένα άρθρο/αφιέρωμα το 2008 για τους TSOAF αλλά δεν το έχω τελειώσει ακόμα. Κάποια στιγμή θα το ποστάρω που θα πάει.

Ήθελα να γράψω και για το amnesiac μια μικρή ανάλυση. Ο δίσκος είναι απίστευτος. Όταν τον είχα ακούσει για πρώτη φορά πριν πολλά χρόνια μου φάνηκε εντελώς αδιάφορος αλλά τα τελευταία 2-3 χρόνια αφού του έδωσα μια δεύτερη ευκαιρία μπορώ να πω πλέον οτι είναι πολύ καλύτερος από το Kid A που εκθειάζουν όλοι.
Επίσης ανέβηκαν πολύ στα μάτια μου οι radiohead όταν έβγαλαν το 2000 και το 2001 δύο δίσκους με έντονα ηλεκτρονικά/πειραματικά στοιχεία ενώ θα μπορούσαν να βγάλουν μια συνέχεια του ok computer.
Το Like Spinning Plates είναι από τα καλύτερα τραγούδια που έχω ακούσει.

Το αγόρασα γνωρίζοντας πως είναι πολύ εκτός των ακουσμάτων μου…Παρόλα αυτά, γνώριζα ήμουν αρκετά πιο ανοιχτός νομίζω τότε σε ακούσματα, λέω γιατί όχι.Όσο και να το άκουσα δεν…Δεν είναι για μένα φαντάζομαι. Πραγματικά το σκοτώνω αν ενδιαφέρεται κάποιος.

έχουμε δισκογραφία τι να το κάνουμε.

καλα ο hopetο ενας δισκος ητανε δεν ηξερε, εσυ πως την πατησες ετσι;

Παλιά μου άρεσαν οι μικρόβυζες.

εμενα μου αρεσει το how to disappear completely:!:

αμα εχουν κανα αλλο τετοιο κομματι πες το hope να ριξουμε κανα νετο

Το πρώτο και το τρίτο μου άρεσαν περισσότερο, το δεύτερο δυστυχώς δεν υπάρχει πουθενά και το άκουσα μόνο μία φορά διαδικτυκά. Ήτανε μπαντάρα, κρίμα που διαλύσαν.

…πολύ πράμμα από Savatage+Jon Oliva’s Pain και από Sepultura - Beneath The Remains+Chaos DVD:):!:

Running Wild - Black Hand Inn

και τα μυαλά στο μπλέντερ

το awake απο dream thater χθες το βράδυ… κομμάτι κομμάτι θυμήθηκα ποσο μεγάλος δίσκος ειναι

Ξανακύλησα

Σημερα ξαναεβαλα το Uprising των Entombed υστερα απο πολυ καιρο…

The Itch λεμε!