Album που ξεθάψατε μετά απο καιρό

[B][I]“And wash away my innocence”[/I][/B]

Siena Root-Different Realities [2009]

ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ δίσκος, κάθε φορά. Βεδουίνοι in the desert και ψυχεδέλειες. Και αμέσως μετά θα πάμε πιο πίσω στην υπόλοιπη δισκογραφία.

μεγάλη μπάντα… από την άλλη θαμασταν 30 άτομα εκείνο το βράδυ στο ροντέο :frowning:

Νομιζω ξαναρχονται φετος.

διάβασα “θα πιούμε πιο πίσω” :|:|

οντόπι

ξερωγώ το whistler καλύτερο φολκ ροκ κομμάτι έβερ

Ακόμη τον ακούω συχνά, από τους ελάχιστους δίσκους που έχω ακούσει που είναι στην συντριπτική του διάρκεια instrumental.
Υπέροχη ισορροπία vintage rock στο πρώτο μισό με ανατολίτικες ψυχεδέλειες στο δεύτερο.

My Dying Bride - Turn Loose the Swans

δεκαετία δεν ξέρω αν είναι, αλλά πλησιάζει πολύ στα σίγουρα.

Με εξαίρεση το “Faith Divides Us…” δεν θεωρώ κανεναν δίσκο τους αδύναμο (το οποίο δεν είναι κακός δίσκος αλλά του λείπει κάτι).
Ετσι και αυτό έχει συναυλιακά κομμάτια και δύο που θεωρώ από τα καλύτερα που έχουν γράψει (Shine, Over The Madness).
Εχουμε κάνει άπειρες φορές την κουβέντα τι καλό που θα τανε να παίζανε έστω και 20 γαμημένα λεπτά παραπάνω και ας ήταν όλο το σετλιστ από τους τελευταίους δίσκους.

Γαμώ τους δίσκους είναι και νιώθω τέλεια που τους είδα όταν περιόδευαν για αυτό! :smiley:

Μετά η κατρακύλα (καλά όχι και κατρακύλα, αλλά προσωπικά με κουράζουν πλέον).

Τον Γενάρη του '06 στον Μύλο; Και γω ήμουν εκεί αλλά έφυγα κάπως μουδιασμένος γιατί παίξανε πολύ λίγο, όπως πάντα.

Ναι, ναι, τότε. 17 χρονών, τρίημερη με το σχολείο στη Θεσσ/νίκη και έκατα μία μέρα παραπάνω μόνος μου για Lost. :stuck_out_tongue: Τρελή εμπειρία για τότε, 4 μέρες ευφορίας.

Moonspell - Irreligious, The Antidote, Lusitanian Metal 2dvd+cd, Night Eternal, Alpha Noir / Omega White:):!:

[B]Nine Inch Nails “The fragile”[/B]

“The downward spiral” και μαλακίες… Καλά όχι, γαμάει κι αυτό, αλλά τούτο εδώ με στέλνει στα τάρταρα κάθε φορά που το ακούω. Δηλαδή το πρώτο CD είναι εξωπραγματικό, δεν υπάρχει. Σε βυθίζει τραγούδι-τραγούδι στις χειρότερες σκέψεις σου.

[B]Orphaned Land “The beloved’s cry” demo[/B]

Ακόμα στη θέση νούμερο 1, εκεί πάνω, στη λίστα με τα καλύτερα demo. Τίποτα δε θα το κατεβάσει από εκεί.

Πω πω τι μου θύμισες τώρα. Κάπου βρίσκεται και αυτό! Πρέπει να το ξεθάψω άμεσα!

Ωραίος :respect:

τα ίδια και από μένα για το αποπάνω :smiley:

τα χιτάκια

Το τελευταίο album τους που είχα ακούσει αρκετά όταν ήμουν μικρότερος. Μετά από αυτό, αν και έχω στην κατοχή μου κάποιες μεταγενέστερες κυκλοφορίες τους, η σχέση μου μαζί τους είναι τελείως επιφανειακή.
Κυκλοφορία του 1999 λοιπόν και σημαδιακή για τους Rage καθώς έρχεται μετά από τα εξαιρετικά τους Black In Mind, Lingua Mortis, End Of All Days και XIII. Αν δεν κάνω τραγικό λάθος είναι και το τελευταίο album που συμμετέχουν τα αδέρφια Ευθυμιάδη. Για μένα λοιπόν το Ghosts είναι ένα σκαλί κάτω από τα προηγούμενα. Έχει κάποιες πολύ δυνατές στιγμές (Wash My Sins Away, Vanished In Haze, Tomorrow’s Yesterday), ακούγεται όλο ευχάριστα, αλλά του λείπει η σπιρτάδα των προηγούμενων κυκλοφοριών τους. Όσο για το bonus track της digi κυκλοφορίας που έχω (End Of Eternity), δε θα μου έλειπε και τίποτα αν δεν το είχα ακούσει.

Karma Violens - Dormancy:):!:

Πήγα να το ποστάρω στο “Τι ακούτε τώρα” μιας και το ακούω αυτή τη στιγμή, αλλά θυμήθηκα αυτό το όμορφο ποστ του φίλτατου mindcrime και θεώρησα χρήσιμο να το ξεθάψω.

[B]"Don?t Look Around "[/B]

Κρίμα που είναι λιγοστά τα οπτικά ντοκουμέντα. Πόσο ΧΙΕΒΥ γαμώ :!: 1971 ε.
Leslie West ζόρικη κιθάρα και φωνή με @@, γνωστά πράματα.
Felix Pappalardi τι να πεις ? Μπασάρα και παραγωγάρα.
O αστικός μύθος λέει πως σχεδόν έχασε την ακοή του από τα live των Mountain και τα υψηλά ντεσιμπέλ με αποτέλεσμα να αποσυρθεί. Πόσο τρου τύπος ?
Αργότερα τον έφαγε η γυναίκα του γιατί [I]αλλού έτρωγε, αλλού έπινε και αλλού[/I]
Πόσο άδικος θάνατος ? Και αντί να σαπίσει στη φυλακή, γλύτωσε με αναστολή η κάργια !

Μια κρυο, μια ζεστη… Τουλαχιστον 3-4 πολυ ωραια τραγουδια τα εχει παντως.

Cathedral discography:):!: