Album που ξεθάψατε μετά απο καιρό

Πλάκα πλάκα, μεγάλο κόλλημα ακόμα εκείνο το μεσαίο part του “Phantom Opera Ghost”.

Αυτό για την ακρίβεια.

Αφιερώματος συνέχεια.
Άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου

Παρανοϊκές ανομοιομορφίες των τελευταίων ανησυχητικά ψύχραιμων ημερών.

Συνεχίζεις δυναμικά. :!:

Αααχ, “Σμέρνα”, πόσο παραγνωρισμένος δίσκος… Είναι τρελά τα πράγματα που ακούγονται εκεί μέσα -οι τόσο ιδιόμορφες μελωδίες, το απόλυτο μπάσο… “[I]Ανάμεσα μας αγάπες κι έρωτες/Στο πέρασμα μας φωτιά και καπνός[/I]”.

agapes kai louloudia sta teleutaia postarismata.

Simfwnw me leper jesus gia smerna, poli adikimenos diskos.

alla kapoioi tous thimountai!

Ωχ, τι 'ναι αυτοί, ρε;

Η Κασετίνα που λέτε είναι ένα project που αποτελείται από τους Dalot, Filtig and Leaf Loft. Η πρώτη τους κυκλοφορία (2011) ήταν ένα αφιέρωμα σε ελληνικά ποπ τραγούδια της δεκαετίας του 80/90. Αυτήν την φορά, όπως γράφουν οι ίδιοι, επιχειρούν μια αναζήτηση στις μνήμες της ελληνικής DIY hardcore/punk σκηνής των αρχών της δεκαετίας του 90, την οποία ως έφηβοι/παιδιά παρακολουθούσαν με περιέργια και εκτίμηση, αλλά και λίγο φόβο και απόσταση. Μνήμες από φεστιβάλ δρόμων και πάρκων, από δίσκους δυσεύρετους, από στίχους ακατανόητους, από πορείες αλληλεγγύης, από καταλήψεις και στέκια.

Tracklist

1. Ο Χορός Της Σιωπής (Γενιά του Χάους)
  2. Κατάσταση Κινδύνου (Αντίδραση)
  3. Δύο Δευτερόλεπτα (Πίσσα και Πούπουλα)
  4. Στην Ομίχλη (Σμέρνα)
  5. X Ecute (Deus X Machina)
  6. Πολίτες Της Κόλασης (Χαοτική Διάσταση)
  7. Κοινωνία Κωφαλάλων (Ναυτία)
  8. Το Παιδί Της Πολυκατοικίας (Βανδαλούπ)
  9. Εποχή Της Παρακμής (Χαοτικό Τέλος)
  10. Τα Παιδιά, Μόνο… (Γκούλαγκ)
  11. Μανιφέστο (Μωρά στη Φωτιά)

tsekareto, endiaferon album genika, tous allaksane ta fwta gia tragoudia! Ta smerna, gkoulagk kai Vandaloup einai poli wraia vasika.

Ναι, βασικά αυτό άκουγα τώρα, πολύ ενδιαφέρον! Παίζει να 'χουν και κάποια σχέση με εδώ πάνω, μιας και στο “Δυο δευτερόλεπτα” βλέπω ότι τραγουδάει κάποιος Βίκτωρας, υποθέτω από Πίσσα και Πούπουλα.

Nai ontws gia auton ton Viktora prokeitai, o opoios einai guest sto dio deuterolepta.

Cannibal Corpse - Torture…εεε όχι και πολύ καιρό…από τότε που κυκλοφόρησε και το αγόρασα, έχω να το ακούσω:):!:

Ποτέ δε θάφτηκε πραγματικά αλλά μια γεμάτη επιστροφή του από αυτές που σκαλώνουν τα ηχεία σου για μέρες.

Μέσα στους 20-25 καλύτερους δίσκους που έχω ακούσει ποτέ μου hands down.

Πόση εξέλιξη, ακόμα και εδώ. Σχεδόν progressive το “The word as law” για το στυλ του -πώς να το χαρακτηρίσεις; Hardcore; Τεχνικό thrash; Ένας θεός ξέρει. Κι αυτό το “To what end?”, τι αιώνια κομματάρα του Von Till είναι;

Όσο για το “Pain of mind”, διαλύει σύμπαντα, κι ας είναι το CD των Neurosis με τον πιο τετριμμένο ήχο. Γαμώ τα old school crust δισκάκια.

pesta!

Eutuxws tous eida live prin metanasteusw! Apisteutoi.

Πρέπει να χω παραληρήσει και στο παρελθόν εδώ μέσα για Pillow, απλά πάει καιρός γιατί δεν έχουν υπάρξει νέα ούτε στουντιακά ούτε συναυλιακά.

Τον Απρίλιο είχαν πει ότι ετοιμάζουν νέα τραγούδια.

Ειμαι τυχερος που χθες τα πιναμε με τον Stef Kamil Carlens και μας επαιξε κανα 40 λεπτο σε φιλικη κλειστη φαση. Τελειος!

Γιαυτο το λογο ξεθαψα σημερα dEUS και Zita Swoon !

Oi Kasetina me intrigkaran kai tous exw sta ypopsin.
Gia to “Pain of mind” sumfwnw kai epauksanw, vevaia twra eimai se fash

Gia Smerna sumfwnw akoma perissotero.
Τρέξαμε αμέσως μπροστά για να αγγίξουμε αυτή την στιγμή
Κάναμε χρόνια να φτιάξουμε φως εδώ.

Poso aisiodoksos alla synama katathlipitikos stoixos gia opoion analogistei thn pragmatikothta.

Kata t’ alla, diavaza ta kathekasta peri ERT etc. kai kolhse h velona sto Blindfold apo Sarabante.
http://www.youtube.com/watch?v=ZxhPNpztCO4
Tuxaio?

Έχω να το ακούσω απτο Λύκειο. Και σήμερα μου κόλλησε στο ξεκάρφωτο ένα κομμάτι και να 'μαστε. Α ρε David έρωτα, ό,τι και να κάνω, σε σένα θα γυρνάω πάντα. Καρδιές

Αααααααααααααααααα <3 :smiley: