Και έβαζα στοιχήματα σε πόση ώρα θα εμφανιστείς.
2000 live AN CLUB & 2001 live ΡΟΔΟΝ φιλε EVIL (εκπληκτικη μπαντα οι Zita Swoon)
εγκλειστος αποψε θα τους τιμησω με κατι διαφορετικο ομως απο την ιδια μπαντα ουσιαστικα (που ξεθαψα)…
ΚΑΙ
:lol: έχω αισθητήρες που με ειδοποιούν πότε γίνεται Whitesnake related post και εμφανίζομαι σε κλάσματα του nanosecond
Ευχαριστώ για το δωράκι, κανένα bootleg σε καλή ποιότητα από εκείνη την περιοδεία να έβρισκες και από 'μένα ό,τι θέλεις!!!
Θυμήθηκα την κομματάρα το Everybody’s Weird τώρα. (dEUS)
Ωραιος!! Underrated πολυ οι Zita Swoon ! Εχουν ερθει πολλες φορες Ελλαδα και ειναι γενικα γαμω τα ατομα! Χαιρομαι που καποιοι τους εκτιμανε!
φιλεβιλ, απο την βελγικη σκηνη εκτος απο τους zita αλλο underrated group ειναι και το project ενος αλλο πρωην dEUS Rudy Trouve [SPOILER][/SPOILER]
χαιρετω κι ανταποδιδω την εκτιμηση σου!
πρωτος stoner δισκος που ακουσα ποτε, το 2008 ή το 2009 δεν ειμαι σιγουρος, και μαλλον εχω να το ακουσω απο τοτε. Οποια συγκινησις
πόσο απίστευτα γαμάει ε; βραδάκι καλοκαιριού, να λιώνεις από τη ζέστη είναι ότι πρέπει. Σου βγάζει μια “βαλτίλα” που κυριολεκτικά σου κόβει την ανάσα. με πόρωσες. παω να το βάλω και εγώ
[B]Candlemass[/B]-Candlemass πάνε πολλά χρόνια αλλά σήμερα ξαναείδα το φως! Δισκάρα!
Καλοκαίρι όσο δεν πάει… Soundtrack και έτσι
11-12 πιτσιρικι και το μονο metal συγκροτημα που ειχα ακουσει και αγορασει ηταν οι Maiden. Εκει που χαζευα cd σε γνωστη αλυσιδα σουπερ μαρκετ (!!!) ερχεται ενας τυπος και μου ρωταει "φιλε, εισαι μεταλλας?"
Εγω δεν το χα σκεφτει καθολου αυτο το ερωτημα και ασυναισθητα ειπα “ναι”. Αυτη ηταν η αρχη να ασχοληθω με heavy metal…
Moυ δειχνει λοιπον το πρωτο cd των Manowar που βλεπει και μυο λεει “παρε αυτους να ακουσεις”. Του απανταω “ποιο να αγορασω”, -"οποιο να ναι ολα γαμανε!"
Ε επελεξα το Kings of Metal.
Υπο αλλες συνθηκες αυτη θα ταν ιστορια για αγαπημενα αλμπουμ πως και γιατι… Αλλα πρωτον ποτε δε δεθηκα οπως αλλοι με την μπαντα αυτη και δευτρον το δισκο τον θεωρω απλα καλο με 3-4 κομματαρες (ωχ βλεπω κατι συμφορουμιτες να με καταριουνται τωρα, χαχα)
^ Περίμενε κι εσύ ρε άνθρωπα να μην είναι ον ο Έλρικ και μετά ποστάρεις, μην προκαλείς έτσι.
Λιτά και απέριττα, αγαπημένο Sabbath ΕΒΕΡ. Συναισθηματικά καθαρά, μιας και ήταν το πρώτο που άκουσα στα τρυφερά 15. Άντε γεια.
Ναι αλλά το επόμενο sabbath τα γάμησε όλα
Και το μεθεπομενο ακομα περισσοτερα!! 8)
H vash ths alhtheias omws vrisketai sto prwto.
…η βάση, η αλήθεια βρίσςκεται στο τρίτο, που έχει ποσταριστεί λίγο πιο πάνω:):!:
Πόσο γαμημένα βαρετός μπορεί να είναι αυτός ο δίσκος. Και με ψήσατε και τον κατέβασα πανάθεμα σας.
ειπα να ξαναπίασω όλους τους δίσκους των floyd με τη σειρά και έφτασα γρήγορα στον αγαπημένο μου δίσκο τους.
ότι πιο πειραματικό βγάλαν ποτέ (οκ υπάρχει και το umagumma)
ότι πιο χαοτικά ψυχεδελικό κυκλοφόρησαν ποτέ
η πρώτη φορά που ακούγεται η φωνή του θεούλη wright
Mια κατάθεση ψυχής από ένα ιδιοφυές πλην θολωμένο μυαλο
Μια “σουίτα” που επρόκειτο να εκτελεστεί και να ξεπεράσει την τελειότητα λίγα χρόνια αργότερα στο θρυλικό Live της πομπηίας
δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός με αυτή τη μπάντα δυστυχώς και ειδικά με αυτό το δίσκο
Ξέθαψα και λιώνω αυτές τις μέρες Scorpions - Fly to the Rainbow, In Trance, Virgin Killer
Δισκαρες!!!