Το disgusting blasphemies against god των profanatica με top τραγούδι προφανώς το black cum
Dream Theater - A Dramatic Turn Of Events, Black Clouds & Silver Linings:):!:
TΡΥΠΕΣ -[B]Κεφάλι Γεμάτο Χρυσάφι[/B]…
Έλα, έλα τώρα γατάκι, που δε σου κάνει κοτζάμ Fireworks. Δισκούμπα το Shaman αλλά η απουσία των άλλων από τους Angra δεν κρύβεται.
Γενικα ο,τι μετεπειτα εχω ακουσει απο Angra μου αρεσε και δεν ειμαι και τοσο σιγουρος πως η πορεια τους θα ηταν πολυ καλυτερη διαφορετικα, μονο για το τελευταιο δεν ξερω, δεν εχει πεσει ουτε μιση αυτια. Περι Fireworks ομως θυμαμαι που το ακουσα σε μια φαση μετα απο χρονια και ειπα κοιτα να δεις ρε μλκ που καποτε το λεγαμε μαλακια δισκο.
Ον τοπι, Λιδακης Ο Ηλιος Του Γεναρη και Καζουλης Κατι Να Γυαλιζει, οχι ξεθαβιν ακριβως αλλα ειναι ο,τι πρεπει για τη δροσουλα.
Επικός ο από πάνω με Angra και ΜΠΙΛΥ στο ίδιο ποστ :lol:
Κατά τα άλλα μπορεί να 'χετε και δίκιο αλλά είμαι δεμένος με το Ritual λόγω εφηβείας. Και όντως, οι Loureiro/Bittencourt είναι μεγάλο χαρτί σε μια ομάδα.
Δεν καταλαβαινω, εθνικ μεταλ ειναι και τα δυο. Μια χαρα μου φαινεται να κολλανε.
Άστους να λένε, το Ritual είναι καλύτερο απ’ ό,τι έχουν κυκλοφορήσει οι Angra μετά το Holy Land, συμπεριλαμβανομένου του Temple Of Shadows. 8)
…πολύ πράμμα από Sepultura:):!:
… Summer came with restlessness and curiosity
Summer came with longing for the things we could not be
Κι όμως, σ’ αυτό το τραγούδι είχα σκαλώσει χθες
Σιγά το περίεργο, αφού είναι το ένα από τα τρία-άντε τέσσερα-πραγματικά κομμάτια εκεί μέσα. :razz:
άντε πάλι εσύ ταραχοποιό στοιχείο
το imago το παραδέχεσαι, σιγά σιγά και με το ζόρι θα παραδεχτείς και τα άλλα- και τελικά θα τα απολαύσεις-
Μα δίκιο έχει ο Γρακχούλης (λολ), αγαπητό Μαράκι.
Σε δέκα λεπτά έτοιμη η γλαρόσουπα, Μαράκι.
Πού είναι οι υποστηρικτές μου? Να εμφανισθούν παρακαλώ!
(δεν τρώω αργά το βράδυ)
Α και δέιτε το DVD
οι υποστηρικτές της γνώμης σου εννοείς. εκτός να θες να βγούμε γυμνοί στους δρόμους φωνάζοντας μαρια-μαρια
και ναι. ολα τα κομμάτια στον δίσκο γαμάνε. και δεν εχει να λεει το πόσο
"κανονικά" είναι. τι να το κανω το κανονικό απο μόνο του…