Κι εγώ Symbolic μαζί με τα υπόλοιπα από Spiritual Healing και δώθε σε έναν τριήμερο καταιγισμό ξεθάματος, με συνοδεία Shels - Sea of a Dying Dhow, Burst - Lazarus Bird, Pestilence - Testimony of the Ancients, Cynic - Focus, Disillusion - Back to Times of Splendor, Disillusion - Gloria (αυτό πρέπει να έπαιξε 15 φορές σερί), Catharsis - Passion, Agalloch - Pale Folklore, Haggard - Awaking the Centuries
I want to get high so hiiigghhh!
[B]Manimal - The Darkest Room[/B]
Μετά από πολύ καιρό θυμήθηκα και ξανάπιασα αυτό το έπος.
Η πόρωσή μου αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει.
Απλά το καλύτερο progpower της τελευταίας πενταετίας (για λόγους υποτιθέμενης ψυχραιμίας και μόνο δεν ανεβάζω κι άλλο τον αριθμό).
Και η καλύτερη φωνάρα επίσης.
Και μετά από τέσσερα χρόνια παραμένει το πρώτο και τελευταίο τους έργο.
Ούτε αν ζουν ξέρω, ούτε αν πεθαίνουν.
Θέλω κι άλλο Manimal την κοινωνία μου μέσα
^^ έρχεται νέος δίσκος…και έχουν νεο μπασιστα. νομίζω
Άιντε να δούμε.
Δώσε μου δεύτερο Manimal και πάρε μου την ψυχή.
Ψηστικά αυτά που γράφει ο σοφός γέρων για τους Manimal…θα τσεκαριστούν a.s.a.p.
Αρκετά Nevermore-ικό εξώφυλλο btw…
[B]BURIED INSIDE:Spoils of Failure[/B] [I](2009, Relapse)[/I]
Sludge αλμπουμ για μαύρες διαθέσεις με τη σπαστική λατινική αρίθμηση αντί για τίτλους κομματιών που τη σπάει στους βινυλιάκιδες?
Hταν η τέταρτη και δυστυχώς τελευταία δουλεια τους αφού τα σπάσανε ένα χρόνο μετά. Ολος ο δίσκος ακούγεται νεράκι (λασπωμένο) αλλά για αρχή ακούστε το [B][U]ΙΙ[/U][/B]
… διάφορα απ’τα τελευταία των Sodom:):!:
[B]BIG BUSINESS:Mind The Drift[/B]
Μεγάλο σκάλωμα πριν λίγα χρόνια με συνεχόμενες δισκάρες στην hydrahead. Συνήθως ξαναγυρνάω στα πιο φεύγα πρώτα 2 album αν και τούτο ήταν αρκετά σουρεάλ παρόλο που εδώ βάλανε για πρώτη φορά κιθάρα και παίξανε σαν τρίο.
[B][U]Cats! Mice! / Up to their tricks tonight[/U][/B]
όλος ο δίσκος [B][U]εδώ[/U][/B]
[B]Bathory - Blood On Ice[/B] ήμουνα νιος και γέρασα…
Τα 3 τελευταία aesop rock.
Πες το και φλώρικο, πες το και loser, δες αν μας νοιάζει. Τι δισκάρα ρε μαλάκα.
χεχε. το έπιασα και εγω προχθές στο youtube , και μετά ανακάλυψα οτι το εχω σε mp3 Και σε αυτό το πισι.
αυτά με του φλώρους και τα λοιπά, είναι για τους ηλίθιους…
[B]Deftones “Around the fur”[/B]
Ξέθαμα τεραστίων διαστάσεων, μιας και είχα “μισο-ακούσει” το δίσκο στην Γ’ Λυκείου και το είχα αφήσει επιδεικτικά στην άκρη μιας και “αυτά τα nu-metal δεν είναι για μας”. Για κάποιο περίεργο λόγο το ξέθαψα χτες και ήδη το ακούσω 4η φορά στα καπάκια. Τι γαμημένα θλιμμένες ερμηνείες είναι αυτές, τι ιδιότυπο στυλ φωνητικών, τι εθιστικά riff και ρυθμοί, τι φοβερή παραγωγή, τι μουντή ατμόσφαιρα που σε πιάνει σιγά-σιγά χωρίς να το καταλάβεις; Τι απουσία filler; Μιλάμε για τρομερή ροή, η μία κομματάρα μετά την άλλη. Αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι αυτή η θλιμμένη ατμόσφαιρα που υπάρχει διάχυτη σε όλο το album.
‘Νταξ’, εντυπωσιασμένος.
Μετά πας και για White Pony κι εκεί να δεις πανικό.
Ομώνυμο κομμάτι από Ανάσες των Λύκων, απλά ανατριχιαστικό.