Album που ξεθάψατε μετά απο καιρό

Χτες το βράδυ κάτι με έπιασε και έπιασα κάποια από τα λαμπρότερα πράγματα του ελληνικού punk/HXC. Μου ΄φυγε το κεφάλι λέμε, τι τραγουδάρες άκουσα, ρε πούστη μου, τι έχει βγει σε αυτόν τον ήχο… Έχουμε και λέμε:

Βανδαλούπ “Ένα ηχητικό fuck off” demo
Βανδαλούπ "Είμαστε απαίσιοι!!! (live)"
Βανδαλούπ “Νέα τάξη καθαρμάτων”

(Το πιο κεφάτο, rock ‘n’ roll-άδικο και γαμάτο punk που παίχτηκε ποτέ. Με τους πιο ψυχεδελικούς αλλά τόσο πανέξυπνους στίχους)

Χάσμα “Όλοι τόσο μόνοι” demo
Χάσμα "Τα χρώματα του μίσους"
Χάσμα "Αντεκδίκηση"
Χάσμα “Κάθε φορά που άλλος γίνομαι”

(Μουσικά έφτασαν τόσο ψηλά, γαμώτο. Απίστευτο σερί δίσκων/τραγουδιών).

Ναυτία “The Ναυτία kinky horror show” split LP

(Η Θεσσαλονίκη πάντα έβγαζε τις καλύτερες μπάντες).

Και επίσης ξεκάρφωτο, αλλά μέτρησε:

Διάφανα Κρίνα “Έγινε η απώλεια συνήθεια μας”

Τολμώ (από τη μέτρια έως μικρή ενασχόλησή μου) να πω ότι είναι γενικότερα δίσκος-τομή στην εγχώρια, ελληνόφωνη σκηνή.

Μου αρέσει και το δεύτερο, αλλά αυτό εδώ είνια one of a kind.

Tool - 10.000 Days

:):!:

Μόλις το πόσταρα στους Δίσκους που Λιώνουμε - γιατί τώρα το άκουσα ολόκληρο, ύστερα από τόσα χρόνια. Δέος.

…My Dying Bride discography:):!:

Rush-Clockwork Angels [2012]

Εξακολουθεί να είναι υπέροχο. Ελάχιστες μπάντες έχουν τέτοια έμπνευση και δημιουργικότητα σε τέτοια ηλικία. Άλλοι φτάνουν στο δημιουργικό τέλμα στα 40-50 και το βλέπεις ότι ακόμα και όταν βγάζουν καλό άλμπουμ ή καλά τραγούδια, είναι απλά από το τόσο μεγάλο charisma που έχουν που όταν κάτσουν να γράψουν, θα βγει κάτι καλό. Αυτοί οι Καναδοί είναι σαν 20άρηδες. Η διαφορά τους είναι ότι αισθάνεσαι ότι ακόμα και τώρα που είναι τόσο φτασμένοι και από τις μεγαλύτερες μπάντες του πλανήτη, προσπαθούν με πείσμα να σε πείσουν με τη μουσική τους, καίει η φλόγα. Το μεράκι δεν μετριέται, αλλά όταν υπάρχει σε τέτοιο βαθμό, φαίνεται.

Επικό ξέθαμμα, είχα να το ακούσω κοντά 7-8 χρόνια. Πρώην μέλη Thergothon σε goth/ambient καταστάσεις. Καταπληκτικός δίσκος.

Riverside - Anno Domini High Definition cd+dvd/ Shrine of New Generation Slaves

:):!:

μετά απο καιρό. ντροπή μου κιόλας

R.I.P. XoToX.

Eξαιρετικος δισκος!! Απο τα καλυτερα thrash που ακουσαμε στα 00’s απο παλιες μπαντες κι εχει περασει και στο ντουκου μου φαινεται…

^^βγάζουν καινούριο νομίζω

Xαμπαρι δεν ειχα παρει… θα το χουμε υποψη!

Κουφάλα Κρίμσον, μόνο στίχους Fates ποστάρεις, αλλά κατά βάθος τα ξέρεις όλα σιγανοπαπαδιά. Τις προάλλες, “α οι Manimal; είναι στο στούντιο και βγάζουν καινούριο ρε”. Σήμερα, “ποιοί, οι Hirax; κι αυτοί βγάζουν καινούριο δεν το μαθες”. Έτσι μου ρχεται να φτιάξω καμιά λίστα με συγκροτήματα που έχω χάσει τα ίχνη τους και μου λείπουν, και να τα ποστάρω εδώ μέσα με σημείωση στο τέλος “και τώρα Κρίμσον λέγε, πότε βγάζουν καινούριο”.

ααχαχαχα. ούτε καν. απλά έτυχε να ξεθάβετε άλμπουμ που έχουν πέσει στα αυτιά μου πληροφορίες για αυτές τον ίδιο καιρό. το μουσικό μου παλμαρε είναι πιο μικρο και απο το ποδοσφαιρικό του τασου παντου.

ον τοπικ, προχθές άκουσα μετα απο καιρό(οχι τοοοσο πολύ βεβαία) το [B] Fear Of A Unique Identity[/B] απο [B]Antimatter [/B]. μπορεί να μην λεει τίποτα σε πολλούς αλλά για μένα ο δίσκος είναι ψιλομπομπα.

Το 'χουμε ξαναπεί, είσαι ο χαμένος αδερφός μου.

…εμένα είναι ο χαμένος γιος μου…

Όλοι σόϊ είμαστε;;;; τιδιάλα…

Έχει θαρρώ κινήσει τις διαδικασίες περί υιοθεσίας μου, μεγαλώνει το σόι.
Αντί για παραμύθια θα απαγγέλει στίχους την ώρα του ύπνου.

Ναι αλλά μη μας κουβαλήσεις μαζί και τον AOR Ricky Martin από το άβαταρ σου.

Σύμφωνοι, γιατί ο μπαμπάς δεν τον θέλει για πρότυπό μου. Παλιές καλές εποχές αγνού λάτιν…