Album που ξεθάψατε μετά απο καιρό

Γενικά καλό είναι είναι το One Small Voice, αλλά δεν είναι τυχαίο που το προτιμούν κατά κανόνα οι false :razz:

Εμείς οι τρου είμαστε με το Gracefull Inheritance.

νειμλες, σε παρατάω για γρακχο. σορρυ ντουντ

Τώρα όμως δε σε θέλω εγώ ρε

Που κάθεσαι και μου τσιλιμπουρδίζεις με όποιον βρεις

αφού ξεθάβει ωραία ο άλλος.
αλλά πάντα σε εσένα θα γυρίζω…(πάω να ξεθάψω πυξ λαξ)

Έλα ρε έλα ρε σοβαρευτείτε λίγο. Εδώ μιλάμε για Heir Apparent και ο πονηρός Λαρισαίος αναφέρει Πυξ Λαξ.

Anyway δίνω τόπο στην οργή με σοφά λόγια Γράκχου κι ας είναι αντιμασόνος

Εσείς δεν είστε true, απλά έχετε τερματίσει τον πρωτοδισκισμό. Κανονικά θα έπρεπε να κυκλοφορείτε με τζην γιλέκο με ραφτά, καραφλοχαίτη, κοκκάλινο γυαλί και κυπελλάκι Starbucks.

[SPOILER]με φωνή Συρίγου προφανώς αυτό το τελευταίο[/SPOILER]

Είστε μεταλλικό σίχαμα :!::lol:

Πάντως, αν σου λέει κάτι, εγώ το One Small Voice το άκουσα (αρκετά) χρόνια πριν το Gracefull Inheritance. Επέλεξα αυτό ακριβώς γιατί οι περισσότεροι γι’ αυτό λέγανε. Μ’ άρεσε μεν, δε λέω, αλλά μου είχε φανεί και κάπως υπερβολικός ο ντόρος, έλεγα, ΟΚ, ένα συγκρότημα που παίζει power/prog τύπου 'Ryche με φωνή τύπου Tate, [U]τα γνωστά όμως.[/U] Το Φως το Αληθινό (για Heir) το είδα όταν άκουσα το Gracefull. :slight_smile:

Αφού δεν λέει για μέταλ, αλλά γενικά άλμπουμ…

Solitude Aeturnus…discography…almost:p :slight_smile: :!:

Όσα albums του David Bowie έχω ακούσει ως τώρα δηλαδή από “Space Oddity” μέχρι “Station To Station” (πλην “Young Americans” και “Diamond Dogs”), το “Let’s Dance” που ΓΑΜΑΕΙ και το “The Next Day”

Giant Squid - Metridium Fields

Δισκογραφία Mamaleek:

λιγα λογια πολλα συναισθηματα…και αυτο το Space Dye Vest,… σκοτεινο, μελαγχολικο…Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Ρ Γ Η Μ Α…

like a fucking virus

κλαμα :cry:

Gammaray discography:):!:

Έψαξα ποοολύ βαθιά για δαύτο…μου αρέσουν οι μουσικες του…

Δισκογραφία Murmur:

Μερακλίδικο ξέθαμα σήμερα.
Ο Jesus Christ Superstar στα ολλανδικά. Απίστευτες ενορχηστρώσεις και ακόμα πιο απίστευτες ερμηνείες.

Αν κάποιος ψήνεται να τ’ ακούσει (α-χα-καλό-ε), εδώ είμαι.

…Διάφανα Κρίνα…δισκογραφία:):!: