Αν οι SOLEFALD ήταν Ισλανδοί, θα το συζητούσα. Επειδή όμως είναι Νορβηγοί (πόσο κλισέ), όχι.
Αν οι SVARTIDAUDI που λες είναι σαν τους SOLSTAFIR (που λογικά εννοείς), πρέπει να είναι πολύ καλοί πάντως, για πες.
Αν οι SOLEFALD ήταν Ισλανδοί, θα το συζητούσα. Επειδή όμως είναι Νορβηγοί (πόσο κλισέ), όχι.
Αν οι SVARTIDAUDI που λες είναι σαν τους SOLSTAFIR (που λογικά εννοείς), πρέπει να είναι πολύ καλοί πάντως, για πες.
Καλά γάμα το για SOLEFALD, σε αυθόρμητη σκέψη λόγω “Icelandic Odyssey” μου κόλλησε ότι είναι Ισλανδοί. Γράψε λάθος. :lol:
SOLSTAFIR ούτε καν μου πέρασαν απ’ το μυαλό.
Οπότε, αν θες, κράτα μόνο [B]SVARTIDAUDI[/B] και άκου το [B]“Flesh Cathedral”[/B], το οποίοι είναι ένα ντεθσπελικό ΕΡΕΒΟΣ ντυμένο ενίοτε με τα καλύτερα ρούχα του post-metal.
Θα το σκεφτώ και θα αποφασίσω αν θέλω :!:
Anyway, ICECROSS λέμε ρε.
Μόνο τους Legend του “From the Fjords” έχω ακούσει από 70’s σε ανάλογα σκοτεινό/παγωμένο heavy rock ύφος, μόνο που εκείνοι ήταν και 6 ολόκληρα χρόνια μεταγενέστεροι :!: Οι Ισλανδοί αντίθετα έπαιζαν τέτοια εν μέσω μουσικής κυριαρχίας των τελευταίων παιδιών των λουλουδιών ας πούμε.
[SPOILER]ΟΚ, υπήρχαν και οι Sabbath, το ξέρω.[/SPOILER]
Πολλές ανασκαφές, παιδιά…
Τα λες ωραία ωρέ, γαμάει ο δίσκος, τον έχω και σε σιντάκι!
Α, ωραία, αυτή ήταν η δεύτερη από τις πιθανές απαντήσεις που σκέφτηκα μόλις είδα ότι είχες ποστάρει :!:
φαντάζομαι την πρώτη…
Για Ισλανδια μονο αυτο ξερω
Απρόσμενη ντεθμεταλ φάση περνάω καλοκαιριάτικα που λογικά θα είχαν fuzz ακόμα και οι κλανιές μου.
Opeth discography:):!:
Επιστροφή στα καλοκαιρινά με τον πιο συγκλονιστικά καβλωμένο δίσκο έ-β-ε-ρ. Δηλαδή το σημείο στη μέση του “Age of Pamparius” που σκάνε “οι μαγκαντάσηδες της Αποκάλυψης που δεν έχουνε τίποτα να χάσουνε”, δηλαδή αυτό, ουγκ, σπλιτς.
Nταξ πιο κουλ, πιο ροκ’ν’ρολλ, πιο χορευτικος, πιο αλητικος, πιο παρτυ δισκος εβερ. Και, γενικα, απειρα “πιο”.
Και να σκεφτεις οτι για μενα το Pamparius ειναι απο τα χειροτερα του δισκου.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥΡΑΣ Κ ΣΑΠΙΟΣ,ΞΑΝΑΚΟΥΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ,
ΤΟ: autopsy mental funeral Κ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ:
ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΗΤΑΝ/ΕΙΝΑΙ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ [SIZE=3]ΥΠΕΡΕΠΟΣ[/SIZE]
σας έχω γραμμένους εσάς με τις ψαγμενιλες σας.
[SIZE=7][B]
Where is the fighting man?
Am I he?
You would trade every truth
For hollow victories[/B][/SIZE]
Οι “ψαγμενίλες” σε σχέση με Primordial είναι οι Grave Digger και οι Autopsy;
χεχε. έχω καιρό να μπω και είδα μόνο κάτι προηγούμενα που δεν κατέχω ντιπ
*ε οσο να πεις, digger πρέπει να ψάξω πολύ βαθια στο μυαλό για να ακούσω:p
Tι λεει αυτος για τους Grave Digga ωρε παληκαρια ? Να τον στειλω για κανα μπανιο να
ηρεμησει λιγακι ?
στείλε τον αλήτη~!!
*ελπίζω οχι σε κανένα ξερονήσι ε