Album που ξεθάψατε μετά απο καιρό

Κοσμά, Άη Στράτη αν είναι εύκολο ε

Μια ωρα μπανιο λοιπον!
Χουεχουε.

κλαίω. με έδιωξε ο αλήτης!!!

Και ξανά:

[I][B][SIZE=4]The mountain screamed three times today…[/SIZE][/B][/I]

[CENTER][/CENTER]

[RIGHT][I][B][SIZE=4]…I guess it thought I’d like to play[/SIZE][/B][/I][/RIGHT]

Elegy-Lost

Δισκαρος με τα ΟΛΑ του.Αναφερουμε μπαντες που κυκλοφορησαν μονο καποιο ντεμο/e.p./ή εστω ενα δισκο και το διαλυσανε,ως αδικοχαμενο.Μπαντες με χιλιαδες πωλησεις και αντιστοιχου οπαδους ως υποτιμημενους,Δλδ οι ELEGY τι ειναι?Κυκλοφορησαν 7 δισκους,ο ενας καλυτερος απο τον αλλο,ειχαν καλες εταιριες απο πισω τους,κανανε πολλες περιοδιες και στο τελος εχουν μεινει σαν αναμνηση σε λιγοστους.Τουλαχιστον καποιοι ευτυχησαμε να δουμε αυτην την Ολλανδικη power/prog μπαντα το 1997-1998,μαζι με Stratovarius (και δυστυχως οχι και τους Conception)

Horizon’s End - Sculpture on Ice/Concrete Surreal

:):!:

Παιζει να εχει περασει μια δεκαετια απ οταν τ ακουσα τελευταια φορα… και δυστυχως δε μου αρεσει οσο τοτε. Δεν ειναι ασχημος δισκος, απλα δε με ενθουσιαζει το ιδιο με εξαιρεση συγκεκριμενα κομματια. Τους ειχα δει και στο Gagarin εκεινη την εποχη, τρομερη συναυλια και το Piper Never Dies ηταν στις καλυτερες στιγμες με ευκολια.

Machine Head -Through the Ashes of Empires /The Blackening

:):!:

14/9/97, ωραίο live αλλά μπορούσαν και καλύτερα…
το αγαπημένο μου από αυτούς ήταν το πιο άγουρο supremacy πάντως, με το κοληματικό windows of the world, ξεθάβω το και γω το cd που πήρα 20 χρόνια πριν…

και καπάκι έμπαινε το angels grace

Build your walls up high
For angels grace you cry

Ξεχνάς την τεράστια μπαλάντα του δίσκου [B]Lust For Life![/B] Το αστείο είναι ότι επειδή το είχα σε κασέτα και δεν είχε χωρέσει ολόκληρο στην Α’ πλευρά, ποτέ δεν είχα ακούσει τα τελευταία 40’’ περίπου μέχρι που μια μαγική ημέρα βρήκα και αγόρασα το δίσκο :slight_smile:

[B]ORIGIN:Echoes of Decimation[/B]

είχα πάρει το άλμπουμ σε picture disc το 2005 σε μια τρύπα στο κέντρο (rock star? Κάπως έτσι) μιας και το ακουγανε εκείνη τη στιγμή στο μαγαζί και ήμουν σε φάση τιναι τούτο ρε παλικάρια?..
Τεχνικό death metal λοιπόν με ψαρωτικά gravity blast (σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα κανείς?), αρρωστημένα ριφ με όλα τα όργανα να ξεχωρίζουν (απρόσμενα καλή μίξη) πάνω σε (αδιάφορη) sci-fi θεματολογία? 9 κομμάτια, 26 λεπτά μόνο, λογικά θα τελειώσει μέχρι να ολοκληρώσω το post! :slight_smile: Δεν κουράζει λόγω διάρκειας, ιδανικό ost πολέμου, χαοτική brutal εκτόνωση με grind αύρα για χώσιμο σε πιτ, πορείες και γηπεδικά καφριλίκια ?. Από την άλλη λίγη ποικιλία δε θα πείραζε και θα οδηγούσε το βινύλιο συχνότερα στο πικάπ μου?
ολόκληρο [B][U]εδώ[/U][/B]

Ετσι ακριβως.Απολυτη περιγραφη-προετοιμασια για το τι θα ακουσεις,χαχα

6παρα το πρωί ξύπνησα και έβαλα να παίζει.απορώ τι γίνεται μέσα σε αυτό το κεφάλι…

Είναι το ξέθαμα του αιώνα, μετά από αυτό το Νεάντερταλ μοιάζει με nu metal…

Kυρίως λόγω αυτού του ΕΠΟUC

poison idea - feel the darkness 1990

MA TH DISKARA EPITELOYS!!!
TO ALHTIKO AMERIKANIKO HARDCORE SYNANTA TO HARD ROCK ME TSITA TA GKAZIA GIA IDRWMENO VRWMOXYLO.