Ιδανικό το Passage για το καλοκαιράκι. Θα το ακούσω μετά.
Usurper - Visions From The God/Cryptobeast
:):!:
Μεγάλοι USURPER, μέγιστοι SAMAEL.
Σε άλλα νέα, αυτό το περίπου post-rock με μιλητά φωνητικά των ENABLERS δένει τέλεια με την εποχή.
[I]Patton
Cliff
Career Minded Individual[/I]
Asphyx discography:):!:
You watch the world exploding every single night…
Όσο απομακρύνομαι από το heavy metal με τα χρόνια, τόσο καθαρίζουν κάποιοι δίσκοι ως τα αδιαπραγμάτευτα αριστούργηματα.
ισχύει.
Αντιπαράδειγμα Rage - The missing link. Πριν χρόνια θα το έλεγα αριστούργημα hands down. Το βάζω προχθές μετά από χρόνια και μου φάνηκε ένας καλός δίσκος.
Είναι όμορφο πάντως όταν ένας δίσκος στέκεται ενάντια στην αλλαγή του γούστου που έρχεται με την ηλικία.
Ειναι ορισμενοι δισκοι οι οποιοι αποτελουνε σημαντικοι σταθμοι στη διαμορφωση της μουσικης κουλτουρας του καθενος… οπως και να εξελιχθεις μετα παντα θα γυρνας σε αυτους να σου θυμιζουν την πορεια που πηρες.
Σωστά.
Οπότε:
Μ’ αρέσεις :naughty:
[B]CLANDESTINE BLAZE:Harmony of Struggle[/B]
με αφορμή τη συνέντευξη του Mikko στο εξαιρετικό φανζιν του ChrisP ξέθαψα το περσινο τους άλμπουμ. Να πω τη μαύρη αλήθεια ποτέ δε τους πήρα στα σοβαρά (ηχογραφούν από τα τέλη 90ς αλλά αφού δε μου άρεσαν τα πρώτα τους τους είχα αφήσει) αλλά εδώ έχει πέσει περισσότερη δουλειά και ακούγεται απρόσμενα απολαυστικό για το είδος ακόμα και μέσα στο κατακαλόκαιρο (αλλά ίσως τελικά φταίει αυτό, που πήγαν όλοι? αργγγκ).
[I][COLOR="#FF0000"]No world strong enough to stand intact
Under sorcery of mass psychosis
Prevailing reality shall crumble
In storm of fullfilment of the myth[/COLOR][/I]
Το βινύλιο στα 15ευρώ (cd στα 12) στο site της [B][U]Northern Heritage[/U][/B] αλλά πολλά μεταφορικά, λογικά το έχει ακόμα το Bowel.
και επειδή η παράταση του ΕΝΦΙΑ που έδωσε ο Μπένυ είναι στάχτη στα μάτια ακούτε ολο το άλμπουμ [B][U]εδώ[/U][/B]
Τρομερός δίσκος, και από το βινύλιο είναι πραγματική απόλαυση. Προσωπικά όλες οι δουλειές του έχουν να μου πουν κάτι, αλλά η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια ο πήχης ανέβηκε.
Κολλημένος με τα '90s και εγώ τις τελευταίες μέρες άφησα τους σκληρούς δίσκους στην άκρη και έκανα βουτιά στην, κάπως ξεχασμένη τελευταία συλλογή μου.
[B]Morgana Lefay - Maleficium[/B]
Από το προηγούμενο τους άρχισαν να τους κατηγορούν για στροφή στο… industrial και γενικά έφαγαν ένα μικρό θάψιμο λόγω παραγωγής που ήταν πολύ σύγχρονή για τα αυτιά των μεταλάδων της εποχής. Άσχετα φυσικά αν το Sanctified ήταν τεράστια δισκάρα. Anyway το Maleficium βγήκε μετά, είναι το πιο σκοτεινό τους άλμπουμ με ανάλογη θεματολογία, μάγισσες, τελετές κτλ (δείτε και το φοβερό βίντεο για το ομώνυμο) και ηχητικά φέρνει λίγο παραπάνω σε πιο παλιές τους κυκλοφορίες, αν και μάλλον οι φανς δεν τους συγχώρεσαν το προηγούμενο βήμα τους. Δισκαρα που δεν έλαβε την αναγνώριση που άξιζε όταν βγήκε. Καιρό είχα να το ακούσω. Δυστυχώς αυτό είναι και το μοναδικό τους άλμπουμ που μπήκε στο αφιέρωμα του hammer. Κακώς αφού στα '90s έβγαλαν τρελές δισκάρες.
[B]Pantera - Far Beyond Driven[/B]
Σε σύγκριση με τα 2 προηγούμενα χάνει αρκετά. Από την άλλη τα 2 προηγούμενα γαμάνε σύμπαντα. Αν δεν κάνω λάθος βέβαια είναι ο πιο πετυχημένος δίσκος τους εμπορικά. Ακόμα και σήμερα πάντως λίγο μετά τα μισά του άλμπουμ είναι φανερή η πτώση στην ποιότητα των συνθέσεων. Φοβερό άλμπουμ συνολικά έχει τεράστιες κομματάρες μέσα.
μέσα σε ένα τόνο γκλαμοποζεριές σήμερα κυριολεκτικά ξέθαψα αυτό:
ΑΠΟΛΥΤΗ 80ς ΚΑΦΡΙΛΑ ΑΠΟ ΚΑΓΚΟΥΡΟ-ΣΙΚΕΛΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟΛΑΤΡΕΣ,ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΟΡΙΑ,
ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ