Σχολια ειναι περιττα κλπ κλπ
καλυτερο κλεισιμο απο το Sadistic 666 δε μπορουσε να υπαρξει για αυτο το επος.
Σχολια ειναι περιττα κλπ κλπ
καλυτερο κλεισιμο απο το Sadistic 666 δε μπορουσε να υπαρξει για αυτο το επος.
έχει παγωνιά σήμερα…
[B]Agalloch - Marrow Of The Spirit [/B]
Τρολλαρεις ρε??? Νιωθω σαν αρνι στη σουβλα πανω απο τα καρβουνα εδω στο διαολο που ειμαι! Επειδη ειμαι evil ευχομαι να βρεξει και να ριξει και χαλαζι και χαλασει τις διακοπες του ‘’ 75% των ελ-ληνων που δεν πανε διακοπες’’!!!Μουχαχα!
Ξεθαβω το Lateralus by the way.
οκ. το αλλάζω. έχει “παγωνιά” σήμερα…
Ούτε οι Immortal δεν μπορούν να να βάλουν με την σημερινή ζέστη. Ακόμα και το κάστρο στο εξώφυλλο του At the heart of winter θα έλιωνε.
Ωραία ξηγηθείτε ανάποδα και βάλτε Delmar από Natas να αρχίσει να τα παίζει η Αθήνα.
Καλοκαιρια και μαλακιες
(+ το ντεμο προφανως)
Fates Warning - Night on Brocken/Awaken the Guardian/Inside Out/Live in Athens dvd/Darkness in a Different Light…για ένα Fates Warning τέλος διακοπών:):!:
Μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες για το μέταλ της τελευταίας εικοσαετίας ήταν ο θάνατός Του και ο χαμός κάθε ελπίδας για περισσότερους δίσκους με μέταλ όπως μόνο Εκείνος ήξερε να γράφει και να παίζει. Και κάτι μου λέει ότι οι περισσότεροι απ’ αυτούς θα ήταν Control Denied. Fuck. Το μέταλ τους χρειαζόταν.
Tοσο χρονικο διαστημα αντεχει θαμμενο …αλλα καθε φορα ειναι ακομα καλυτερο.
Αδύνατον να μη συμφωνήσω… ΟΝΤΩΣ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΠΩΛΕΙΑ…
[B]Savatage[/B] - Handful Of Rain
Δημήτρης Μητροπανος - Εντελβάις
…αδικημένος δίσκος από τρεις σπουδαίους Αλκαίο, Τόκα, Μητροπάνο, που πια κανείς δεν είναι μαζί μας
:):!:
…sorry…όλες οι άλλες φωτογραφίες έβγαζαν κινέζικα:p :!:
χωρις να θελω να μπλεξουμε σε ηλιθιες συζητησεις ειδικα μαζι σου η αλλαγη του γουστου στην μουσικη δεν ερχεται με την ηλικια. Προφανως θεωρεις οτι το metal και ο σκληρος ηχος γενικα ειναι μια αρρωστια της εφηβειας. προφανως ειναι ο μονος τροπος να δικαιολογησεις τη δικη σου αλλαγη. ψαξε και βρες καλυτερα τους λογους και ασε ησυχη την ηλικια. αληθεια ποσο χρονων εισαι?
Kreator - endorama
θα ακουμε μειδε μεχρι να γεράσουμε
Greg7 όταν κάποιος λέει κάτι τόσο απλό και εσυ το φέρνεις στα μέτρα σου, αναρωτιόμαστε εμείς για την ηλικία σου. μπας και ξέρεις γιατί?
Greg7 σου περισσεύει λίγο απ’ αυτό που πίνεις να μου δώσεις κι εμένα?