Album που ξεθάψατε μετά απο καιρό

Αν δεν το χει σε cd καποιος απο τους δυο σας πουλαω ενα με 5 ευρακια, ολοκαινουριο δεν εχει παικτη ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!
Δισκαρα μεγιστη παρεπιμπτοντως!

panagiotis
Morbid Saint - Spectrum Of Death (1989)

Να πω ότι όσοι είστε φαν του ήχου κ δεν το έχετε ακούσει, σας ζηλέυω. Θα πάθετε μεγάλο σοκ.
Γενικώς πρόκειται για μια κυκλοφορία που εντάσσσεται στις καλυτερες δουλειές του ωμού κ ακατέργαστου thrash κ άνετα θα μπορούσε να είχε βγει το 86 ή το 87, παρά το - κάπως αργοπορημένο για το είδος - έτος της κυκλοφορίας του. Οι Morbid Saint συνδυάζουν στοιχεία από αριστουργήματα δολοφονικής μανίας όπως: Reign In Blood, Pleasure To Kill, Darkness Descends, Seven Churches και μαζί με τα ίσως πιο μανιακά φωνητικά που ακούσατε ποτέ κυκλοφορούν αυτό το άλμπουμ. Η παραγωγή κάπου χωλαίνει, αλλά δεν μας χαλάει το old school feeling βέβαια. Όλα τα τραγούδια κινούνται σε υπερβολικές ταχύτητες κ αυτά που ξεχωρίζω είναι τα Lock Up Your Children και Damien. Δυστυχώς δεν κυκλοφόρησαν τπτ άλλο μετά από αυτό (εκτός από ένα demo πριν διαλυθούν).

Γεια σου ρε Παναγιωτη ! Δεν σε λεμε τσαμπα thrash-o-pedia !

τα εχω και τα 2…:wink:

:!::!::!::!::!::!::!::!::!:

Ωραίος ο μάγκας, πάω να το ξεθάψω κιεγώ…μαζί με το Bastards…τα πιο αδικημένα:):!:

Thrash/Death ειναι αυτοι για κανω λαθος ?

Therion - Sirius B - Lemuria:):!:

Δισκογραφία Bolt Thrower:):!:

Wolves in the Throne Room-two hunters

Griffin - The Sideshow

Είχα καιρό να το ακούσω και το λατρεύω!

τον πρωτο και τον μονο type 0 negative δισκο που εχω ακουσει και μου αρεσε τοσο πολυ.Αρχιζω να ακουω και την υπολοιπη δισκογραφια με αρχη το bloody kisses που με την πρωτη ακροαση δεν μου αρεσε οσο αυτο

Face Down Hero - Of Storytellers and gunfellas

Δυνατό τίμιο θρας που ήταν μέσα στα άλμπουμ του 09 που άκουσα αλλά όχι όσες φορές ήθελα.

Περιττό να πω ότι καταπίνει τα φετινά Slayer και Megadeth αμάσητα.:!:

superunknown - soundgarden

15 χρονια σταθερη αξια, το ακουω απο το '94 κ δεν με απογοητευει ποτε

ειχε καιρο να μπει στο discman αλλα ακουγεται το ιδιο φρεσκο σαν την 1η φορα

μεσα στa 10 καλυτερα αλμπουμ των 90s ανετοτατα

τα Νυχτερινά των Μαρδούκ.
Να ροματζάρουμε
καρδούλες

Ξεθαφτηκε μετα απο πολυ καιρο για πολυ καιρο.

Ufomammut - Idolum