+
μετα απο πολυ καιρο ακουσα το παρακατω διαμαντι…
τι υμνος το miracles out of nowhere… το απολυτο prog rock κομματι κατα τη γνωμη μου… :bow2::bow2:
Με Bloody Kisses γνώρισα τους Type O και κόλλησα από τότε. Μπορεί να μην σου άρεσε στην πρώτη ακρόαση, αλλά το εξώφυλλο στο avatar το τίμησες, ε;
μίλησες σωστά χλωμό πρόσωπο.
Way of the Dead album
(μπορεί και 3 χρόνια μετά την τελευταία φορά)
Προχθές ξέθαψα το Whoracle από In Flames…γενικά είχα καιρό να τους ακούσω.
και εγω και το ιδιο!το whoracle ειναι το αγαπημενο μου απο in flames και το ελιωνα στις διακοπες
Άλμπουμ που μοιραία έμεινε στην σκιά του slaugter of the soul. Σαν το καλό κρασί όμως όσο περναέι ο καιρός όλο και μου ακουγεται καλύτερο κάθε φορά που το βάζω να το ακούσω στο στερεο. Ειχα καιρο να το τιμήσω και το ξαναέβαλα τώρα για να το ξαναθυμηθω και για μια ακόμα φορά ακουγεται καλύτερο απο την τελευταία. Διαφορετικο πιο πολυπλοκο απο το slaugter ισως και πιο μελαγχολικο και με τους, ίσως καλύτερους στιχους του Thomas Lindberg.
Με συγκινεις…
Eγω ξεθαψα συλλογουλα ομορφη Crushing the Holy Trinity
Tωρα ακουω το 22λεπτο επος των Deathspell Omega, Diabolus Absconditus.
ευγε για το αποπάνω.
εγω δυο…
…και να καίνε!
Μια διευκρινιστική ερώτηση σε όλους γιατί το έχω απορία: Το Sentinel πόσες φορές παίζει στο repeat μέχρι να αποφασίσετε να μπείτε στο Love Bites;
αυτο ειναι σωστο.
βιβα τεκνοθρας.
ΡΕ αυτοί αντάλλαξαν αιντί.
Αγαπάμε αμφότερα, περιμένουμε κι απ τους 2 τίποτα άλλο παρά δισκάρες.
Άσχετο με τα ποστ των παιδιών, αλλά όποτε βλέπω το τόπικ ένα μου ρχεται στο μυαλό
Το σκεφτόμουνα μέρες να το ξεθάψω, το έκανα χθες βράδυ…
Rainbow- Stranger in us all
Μεγάλο άλμπουμ…
Βινυλιακιας.Ουραιος ! 8)
Αψογη η βινυλιακη εκδοση του αλμπουμ.
Την εχω και εγω.
Photobucket ? Kαι γαμω τα αλμπουμ !
Ενταξει το Alive In Athens ειναι.