Album που ξεθάψατε μετά απο καιρό

Over the hills and far away-Nightwish:wink:

Coroner - No More Color

απλα το tunnel of pain παραδιδει μαθηματα τεχνικης κ μαγκιας…

προσκυνω!!! :bow2:

Πάει αρκετός καιρός από την τελευταια φορά.

Virus - The Black Flux

Τι δισκαρα ειναι αυτη το κερατο μου !

Γιατι οι Πατρινοι ξερουν απο μουσικη 8)

Homo Iratus-human consumes human

Καιρο είχα να το βάλω αυτο. Τους πιασαμε στην κουβέντα πρις λίγες μέρες στο θέμα για την ελληνική σκηνη και το ξεθαψα. Τεραστιο άλμπουμ απο μια μπάντα που δυστυχώς για μένα δεν είχε ανάλογη συνεχεια. Ο τραγουδιστής σε αυτο το άλμπουμ είναι ο απόλυτος βόθρος. Το είχα αγοράσει όταν το πρωτοέβγαλαν αυτοι σαν αυτοχρηματοδοτουμενο (μετα κυκλοφόρησε και επίσημα απο εταιρία που υπέγραψαν, μου διαφευγει ονομα εταιριας). Το δεύτερο τους άλμπουμ [apocalypse] αν και καλό ήταν μια μικρη απογοήτευση σε σχέση με αυτό εδώ, με είχε χαλάσει και η αλλαγή τραγουδιστή.

sear bliss - phantoms

Από τα 90ς είχα να θυμηθώ πόσο ΕΠΟΣ είναι αυτό το άλμπουμ.

Primal Fear - Seven Seals:):!:

[SIZE=“4”]Our atmosphere clouded with poison
We’re killing ourselves to live
Filling the world with hate and dissention
We’ll have only our lives to give
What we do now is the key to the future
We’ll only have ourselves to blame
For arming the world with the tools of destruction
Our ignorance means death
[/SIZE]

ΑΣΕΛΓΕΙ

FUCKIN’ HEAVY METAAAAAAAL!!! :metal::metal::metal:

Το από πάνω είναι όντως δισκάρα του είδους και έχω να το ακούσω πολλά χρόνια! Ευχαριστώ για την υπενθύμιση.

Black Crowes - Lions

Ένας δίσκος που δεν είχε ποτέ θεωρώ την προσοχή που του άξιζε, ίσως γιατί μετά από αυτόν διαλύθηκαν για κάποια χρόνια, έκαναν solo projects κλπ.

Ήταν βέβαια και λίγο υποδεέστερο από τα 3 πρώτα.

90s μέχρι το κόκκαλο, ντεμπούτο και από τα πιο δυνατά του, αυτό το δισκάκι αποδεικνύει πως ένας μουσικός σε ένα κατα βάση εμπορικό είδος μπορεί να ξεχωρίζει από τη πλέμπα. Σκεπτόμενος με οικολογικές - και όχι μόνο - ευαισθησίες, πανέξυπνος συνθετικά, και με μια αρμάδα παιχταράδων δίπλα του, κάνει την acid jazz-funk-disco πολύ λίγη για να τον χωρέσει.

My Dying Bride - A Line Of Deathless Kings:):!:

Με αφορμή το reunion

Cap’n Jazz - Analphabetapolothology