Μόλις το έβαλα στο στερεο-φρανκενσταιν που συναρμολογησα (don’t ask) μετά απο πολύ καιρό. Το πήρα όταν βγήκε και το έβαλα ενθουσιασμένος να το ακούσω τότε αφου λιγους μήνες πριν τους είχα ανακαλύψει με το nighttime birds. Οι πρώτες ακροάσεις τότε ήταν σχετικά απογοητευτικές, που είχαν πάει οι κιθάρες; πολυ σοφτ τραγουδια μου φαινονταν, για να το ξανακούσω όμως. Δεν χρειάστηκαν τελικά πολλές ακροάσεις για να με κερδίσει. Αν δεν είχα φαέι κολλημα απο την αρχή με το nighttime birds αυτό για μένα θα ήταν το καλύτερο τους άλμπουμ. Τεράστια δισκάρα που μου κράτησε συντοφιά σε πολλές στιγμές, όπως κάνει και αυτήν την στιγμή
το λιώνω κι εγώ πάλι αυτές τις μέρες. θα το χαρακτήριζα “μοναδικό”, αλλά ευτυχώς δεν είναι. υπάρχουν άλλα τουλάχιστον τρία…
ανα 6 μηνες τα τελευταια 6 χρονια(τον πρωτο χρονο δεν τον βαζω, ειχε πεσει κατακλυσμος) παιζει αυτο το αλμπουμ. καλο επομενο εξαμηνο. και βιβες.
Ο, κατά τη γνώμη μου, πιο ολοκληρωμένος δίσκος του τρελοDevin.
Όταν τον είχα πρωτοακούσει, πριν μερικά χρόνια, μου είχε αλλάξει τη ζωή…
Τον ξέθαψα και νιώθω σαν να τον ακούω πρώτη φορά.
Τρελό respect…:bow2:
Daughters - Canada Songs
Daughters - Hell Songs
το battle for the sun των placebo. Δεν τρελαθηκα με το ομωνυμο τραγουδι, αλλα το for what is worth, breath underwater και devil in the details ειναι πολυ καλα…
Sodom - Agent Orange
To ακουγα σημερα στο πηγαινε-ελα για πανεπιστημιο.
Καταπληκτικος δισκος.Γκρουβαρει,ροκαρει,θρασαρει,εχει αυτον
τον εκπληκτικο ηχο στο μπασο,εχει το Remember The Fallen.
Ε αυτα!
Πάνε χρόνια!
Ωραιος ο deathster!!! 8)
αυτο επανακυκλοφορεί όπου να ναι σε ωραιά συσκευασία και remaster ηχο.
ότι θέλετε κάνει το agent orange!!!
ον τόπι, βασικά το έχω ξεθάψει από τότε που είδα τους last drive που παίξαν διασκευή στο ομώνυμο κομμάτι της παρακάτω δισκάρας
[SIZE=“5”]It’s not the truth I seek
It’s just a mockery
Don’t need to waste my time
You know I’ve really tried
You take and never give
It get’s so hard to live
I’m hangin on a ledge
Pushed straight over the edge
Don’t do the thing’s you do
Don’t have to oblige you
Makin choises on my own
Dont buy their trite, and drone
Grow up and be a man
Drop dead right where I stand
I hangin on a ledge
Pushed straight over the edge
[/SIZE]
YMNOΣ
Τα τελευταία “Remaster” και digipak από την SPV ήταν τα Suicidal Tendencies και ήταν σκέτη κορόιδία, αφού ούτε remaster είχε γίνει, ούτε οι στίχοι υπήρχαν μέσα όπως στα πρωτότυπα της πολυεθνικής. Ελπίζω να βάλανε μυαλό…
Machine Head - The Blackening:):!:
Kαλά, τώρα το είδα το σχόλιο σου για το Lions! #-o
Nαι, υποδεέστερο από τα 3 πρώτα αλλά μάλλον καλύτερο από το 4ο (Three Snakes…) και το 5ο (Βy your side) που κυκλοφόρησαν ενδιάμεσα. Συμφωνείς;
Μετά το χάσανε λίγο.
ειδικα ομως τα 2 πρωτα ειναι τα απολυτα αλμπουμ!
αψεγαδιαστα!!
ον τοπι:
Το “ξαναβρήκανε” ευτυχώς με την επανένωση και έβγαλαν 2 (ουσιαστικά 3! ) δισκάρες μέσα σε σχεδόν ενάμιση χρόνο! 8)
Ναι,καταπληκτικά άλμπουμς.Και σημαντική η συνεισφορά του Dickinson,έτσι?
Primordial - Storm Before Calm:):!:
My Dying Bride - The Angel and the Dark River
μετά από σχετική συζήτηση σήμερις…