Albums σε βινύλιο

Βινυλιάδες ενωθείτε! Γράψ τε εδώ ότι αφορά το αγαπημένο μας format. Καινούργιες κυκλοφορίες σε βινύλιο, πλήθος εκδόσεων, ποιότητα εκδόσεων, πληροφορίες για αριθμό εκδόσεων, albums που πιστεύετε θα γίνουν ανάρπαστα, μαζικές παραγγελίες για δίσκους αν υπάρχει κάποιο που ενδιαφέρει πολλούς από εμάς κτλ.

Εγώ θα ξεκινήσω λέγοντας για δύο παλιότερες κυκλοφορίες που έχω αγοράσει τους τελευταίους μήνες.

Atlantean Kodex - The White Goddess και Acherontas - Αμέντι είναι δύο albums που αξίζει κάποιος να έχει σε δίσκο. Και τα δύο διπλά LP και με τρελό booklet άνω των 20 σελίδων το καθένα. Must buy!

Επίσης για όσους δεν το γνωρίζουν να πω ότι εδώ και λίγες μέρες έχουν κυκλοφορήσει ξανά τα [B]Sentenced[/B] - [B]Down[/B], [B]Amok[/B] και [B]Love And Death[/B]. Το τελευταίο μάλιστα πρώτη φορά σε LP.

Ωραίο θέμα, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο παρόμοιο στο forum. Λοιπόν,τον τελευταίο καιρό η Floga Records κυκλοφόρησε κάποια άλμπουμ σε βινύλιο από μπάντες όπως [B]Orphaned Land, Lord Belial, Epidemic[/B]. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επισκεφτεί το site.

Από εκεί και πέρα, μιας και ανέφερες προσεγμένες εκδόσεις, πολύ καλή είναι και η δουλειά που έκανε η Iron Bonehead για το [B]Cult of Fire - Ascetic Meditation of Death[/B] με πολυσέλιδο booklet κλπ.

Τέλος, απ’ ότι είδα αυτές τις μέρες έγιναν επανεκδόσεις για το [B]Carnage - Dark Recollections[/B] (εκ των οποίων οι limited ήδη έγιναν sold out) και για albums των [B]Toxic Holocaust[/B] από την Relapse. Αυτά τα ολίγα για αρχή με μια πρόχειρη σκέψη.

Τα δύο belial και το Orphaned land έχουν βγει σε κλασσική μαύρη και ltd colour έκδοση. To [B]enter the moonlight gate[/B] το πήρα ήδη (για μια ακόμα φορά εξαιρετική δουλειά από τη Floga). Το Kiss The Goat και to Beloved’s Cry έχουν πάρει σειρά! To cult of fire που λες θα το τσεκάρω σίγουρα.
Πολύ ωραία (μουσικά και σαν εκδόσεις) είναι και τα [B]While Heaven Wept[/B]. Πολύ προσεγμένα βινύλια. Επίσης πολύ καλές επανεκδόσεις με τρελά bonus tracks τα [B]Age Of Consent [/B]και [B]Noble Savage [/B]των [B]Virgin Steele[/B]

Αύριο θα βάλω παραγγελία από Nuclear Blast. Επειδή είμαι silver μέλος, έχω πρόσβαση σε κάποιες ltd εκδόσεις που είναι διαθέσιμες μόνο μέσω mail order για μέλη και βγαίνουν στις [B]100 κόπιες ltd[/B].
Σας γράφω παρακάτω τα διαθέσιμα items, όποιος ενδιαφέρεται ας υπολογίσει μόνο +1-2? μεταφορικά per item

Sabaton - Heroes (Clear) 22.99
Epica - Quantum Enigma (White) 29.99
Behemoth - Satanist (Lila+24page booklet) 29.99
Children Of Bodom - Halo Of Blood (Poison Green) 21.99
Hypocrisy - Osculum Obscenum (Orange) 24.99 (ltd 150 copies)
Hypocrisy - Penetralia (White) 24.99 (ltd 150 copies)
Graveyard - hisingen Blues (Purple) 21.99
Kadavar - Abra Kadavar (silver) 21.99

Επίσης κάποια που έχουν μείνει τελευταία κομμάτια

Behemoth - The Satanist (White++24page booklet) 21.99
Brutal truth/Bastard Noise - The Axiom Of Post Humanity (Black) 13.99
Skull Fist - Chasing The Dream (Purple or Blue- 200 copies each) 17.99
Majesty - Banners High (Green - ltd 100) 17.99
Chrurch Of Misery - Thy Kingdom Scum (2LP-Blue-ltd 500) 17.99
Centinex - World Declension (ltd 250) 15.99

Σε βινύλιο επανακυκλοφορούν σύντομα τα πρώτα 3 των Led Zeppelin (σε διαφορετικές εκδόσεις και με έξτρα υλικό) και το Superunknown των Soundgarden (200gr). Ήδη υπάρχουν στα δισκάδικα κάποιες επανακυκλοφορίες των Kiss (πήρα τον πρώτο τους δίσκο και ο ήχος γαμάει!!!). Ενω από τη Record Store Day υπάρχουν κάποια των Αerosmith (αν πήρε κανείς ας πει εντυπώσεις για τον ήχο) , Stiff Upper Lip από AC/DC (το περιμένω) , Watershed από Opeth (επίσης). Επίσης κάπου πήρε το μάτι μου το ντεπούτο από Mars Volta αλλά νομίζω εξαντλήθηκε.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο site που μπορούμε (και αν μπορούμε) να βρούμε inner sleeves βινυλίων διαθέσιμα για εκτύπωση? Για όλους εμάς που έχουμε αγοράσει κάποιο-α albums και έλειπε από μέσα το inner, τουλάχιστον να έχουμε κάτι.

Ίσως βρεις κάτι εδώ

http://nwnprod.com/forum/viewtopic.php?t=13112&postdays=0&postorder=asc&start=0

Για να είμαι και on topic, επανακυκλοφόρησε το [B]Mirium Occultum[/B] των [B]Dodsengel[/B] σε CD/LP. Είναι διαθέσιμο σε αρκετά ευρωπαϊκά distros, αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το αποκτήσει σε σχετικά φυσιολογική τιμή.

Ωραίος, ευχαριστώ!

Δισκάρα και εκδοσάρα σε βινύλιο το Caladans Brood

Μόλις ανακοινώθηκαν επανεκδόσεις ενός demo και ενός EP των Varathron από Floga Records.

Κρίνοντας από τις άψογες βινυλιακές επανακυκλοφορίες των THOU ART LORD (καταπληκτικός ήχος γενικά), αυτό είναι πολύ ευχάριστο νέο.

Επανακυκλοφορούν τα led zeppelin σε βινύλιο. (πρώτα τα 3 πρώτα). Κάποιοι έχουν τις αντιρρήσεις τους. Δεν το διάβασα ακόμα το άρθρο αλλά όποιος θέλει…

Τα έχω παραγγείλει ούτως ή άλλως.

νομιζα οτι ειχα μια καλη συλλογη αλλα ο τυπος το τερματησε:

[U][/U][B]http://www.okayplayer.com/news/brazilian-record-collector-zero-freitas-vinyl-warehouse.html[/B]

He bought his first ever LP in 1964, a Robert Carlos record?Grammy award winning Brazilian singer and composer. Freitas currently owns an additional 1,793 copies of the record.

Αρρώστια.

^ 8O
Θα ηθελα να ρωτησω τον panagiotis αμα ειναι σιγουρο οτι εχει ολους τους δισκους του, οπως ισχυριζεται στην υπογραφη του :stuck_out_tongue:

Πόσοι το έχετε πάρει χαμπάρι αυτό?

http://www.lpcdcollector.com/lpcdcollector/

Για μένα προσωπικά είναι ίσως η επανακυκλοφορία της χρονιάς (και λίγα λέω)

Έχει αρχίσει να καταντάει λίγο αηδία αυτό με τις ltd εκδόσεις στα βινύλια (κυρίως από τις μεγάλες εταιρίες) που μόνο ltd δεν είναι. Και άντε να δεχτώ τις πολλές εκδόσεις σε διαφορετικά χρώματα ότι όντως έχει κάποια βάση. Αλλά όταν το τελευταίο Solstafir κυκλοφορεί ένα εξάμηνο και έχει προλάβει να κυκλοφορήσει 3 φορές σε Ltd μάυρη έκδοση από τη Season Of Mist (850, 300 και 400 κομμάτια) τότε τι σκατά limited είναι; Βλέπω να το τρώνε το κεφάλι τους πάλι γιατί πολύ κοροϊδία πέφτει και δε μαθαίνουν από τα λάθη τους.

Εγω ειμαι υπερ του να κοβεται κατι πολλα κομματια γιατι θα ειναι διαθεσιμο σε προσιτες τιμες για πολυ μετεπειτα. Υπαρχει κι η αλλη περιπτωση βεβαια που μου παν πως ενας πουλουσε την επανακυκλοφορια του Nattens (την εκδοση του 09) 60 ευρω ενω πηγαινει στο 30ρι και το εδινε τοσο γιατι εχει κοπει στα 100 κομματια το χρωμα, λολ. 100 κομματια ναι, αλλα βαλε και ποσα χρωματα ειναι. Αυτη η κοπη ειναι στα 6 χρωματα και 800 κομματια συνολικα, ενω απο το 09 και μετα εχει κοπει συνολικα καπου μεταξυ των 1500-2000 κομματιων (δηλαδη μιλαμε για δισκο που βρισκεται πανευκολα).

Συμφωνώ κ εγώ μ’αυτό.Πρόσφατα ανακάλυψα τις κυκλοφορίες του Ancient Records,αλλά οι τιμές που παίζουν είναι απαγορευτικές σε πράγματα που έχουν εξαντληθεί.(που δεν είναι κ δύσκολο όταν το βινύλιο κόβεται σε 250 κομμάτια)

Εχω πολλα του Ancient, αλλα σε μια φαση βαρεθηκα να ασχολουμαι και αρχισα να παιρνω τα cd. Βγαινουν πολυ ακριβα με τα μεταφορικα, κι εχει πολυ τρεχαλα να προλαβεις να τα παραγγειλεις και καπου ξενερωσα (το προηγουμενο Beketh πχ μπορουσα ευκολα να παρω το βινυλιο και προτιμησα το cd).