Alcest - Écailles de Lune

εχουμε πολλα να πουμε γι’ αυτο. ας ελπισουμε να μη μιλησουν μονο μπλακστερς.
αχικα στο 1:17 του Part II το παιχνιδισμα των τυμπανων σε συνδιασμο με το ριφφιν του ταλαντουχου Neige ειναι η αρχη, το χιτακι Percées de Lumière το ειχαμε ακουσει απ’ το σπλιτ και ειναι απ’ τις λιγες περιπτωσεις που ενω το εχεις χιλιοακουσει δεν το προσπερνας, επισης τι επιλογος;;;;το αλμπουμ ειναι ελαχιστα πιο σκληρο απ’ το προηγουμενο και παραλληλα πιο μοντερνο, το εχω αγαπησει ηδη πολυ.

Το πρώτο ήταν υπεροχότατο και σε κέρδιζε μόνο από το εξώφυλλο.
Κάτι τέτοιο φαίνεται να ισχύει και μ’αυτό.

Πάλι μαλακίες γράφει ο Κωστάκης, δεν μπαίνω στον κόπο να διαβάσω καν, απλά θα πω ότι αυτό το άλμπουμ είναι καταπληκτικό. Μετά από τις 15 ακροάσεις θα σας πω κι άλλα.

edit:
“Ecailles De Lune” is quite different than “Souvenirs”. It has a strong aquatic/deep blue and melancholic atmosphere, and it’s a more complex album, which extended the emotion’s spectrum of ALCEST’s music. I am so proud of this album. It’s like a summer night being lied on the sand just front of the sea; with the hypnotic dancing reflects of the moon on the waves, their secret whispers, and the night sky immensity just above your head.

Τωρα το κατεβαζω.
Περιμενω δισκαρα παντως.

Μας γάμησε την ψυχολογία το Sur L’Océan Couleur de Fer

σημερα εμαθα γι’'αυτους απο ενα site…πολυ καλοι …μονο το souvenirs d’un autre monde εχω ακουσει και μαλλον θ’αρχισω να κατεβαζω ολοκληρο το δισκο

Όλη η ομορφιά του κόσμου, μουσικοποιημένη. Τέλειες μουσικές, τέλεια φωνητικά, τέλεια ατμόσφαιρα… Όλα τέλεια!

Μαζί με το Χρυσό Αρχιπέλαγος των Shearwater και τους Audrey Horne, ότι καλύτερο έχω ακούσει φέτος…

Και δεν είμαστε και μπλάκστερς…:wink:

διοτι το αλμπουμ δεν απευθυνεται σε μπλακστερς, εκτος αν καποιος γκουχου ταηλερτερνερ ξυνιζει με μπλακμεταλο φωνητικο.

το Shearwater με τρια καλα κομματια δεν παει πουθενα.

xaxa!όταν μου το είχες στείλει στο fb είχα ξυνίσει μπορώ να πώ, σήμερα που άκουσα 2 κομμάτια διάσπαρτα στο youtube με ξύνισαν λιγότερο…φαντάζομαι κάνοντας κανονικές ακροάσεις ίσως το ξύνισμα να τεινει προς το 0

Οχι ταηλερ, το ακουω και γω φαντασου, και γουστερνω κιολας, αμε.

Πες τα ωρέ, γιατί νομίζα ότι έχασα το εκπληκτικό μου χάρισμα στο να ξεχωρίζω την υπέροχη μουσική~!

Κατεβαίνει, δεν είχα πάρει χαμπάρι. Σας αρέσει πιο πολύ από το souvenirs…? 8O

Και εγώ χτες το είδα ότι κυκλοφόρησε :stuck_out_tongue: Είναι πιο δυνατό από το προηγούμενο. Με τις λίγες ακροάσεις ξεχωρίζω το percees de lumiere, είναι αρκετά πιασάρικο και με ωραία riff :wink:

Τέλος Μαρτίου κυκλοφορεί, το leak είναι και transcode, εγώ το έσβησα μετά τις 2-3 ακροασεις και θα περιμένω να βγει κανονικό.

Όχι.

Το κομμάτι από το σπλιτ με les discrets, εύγε.

Τώρα το είδα ότι κυκλοφορεί τέλος Μαρτίου. Τα άλλα που γράφεις (το leak είναι και transcode) αν σου πω ότι τα κατάλαβα ψέματα θα είναι :lol: για εξήγησε…
Επίσης τώρα είδα ότι 21 Μαρτίου Agalloch και Alcest θα παίξουν μαζί στο Βουκουρέστι 8O8O Φέρτε τους και Ελλάδα [-o<

http://music.myspace.com/index.cfm?fuseaction=music.showDetails&friendid=27545777&Band_Show_ID=38564509

Κι εμένα.
Μια χαρά πήγαινε γενικότερα ο δίσκος μέχρι να μπει αυτό το κομμάτι και να με ξενερώσει.

Όμορφο άκουσμα γενικώς, θα αρέσει και στα κορίτσα που αναμένουν εναγωνιώς (και ματαίως) το νέο Anathema. :smiley:

Transcode είναι η ηλίθια επέμβαση ενός ανθρώπου να παίρνει ένα ηχητικό δείγμα που βρίσκεται σε lossy format και να το μετατρέπει σε άλλο lossy format ή bitrate.
Για παράδειγμα πολύ ηλίθιοι πήραν το rip στα 128kbps και το έβαλαν στο foobar τους ή δεν ξέρω κι εγώ που, για να το κάνουν mp3 στα 320. Λες και ο ήχος θα ξαναγεννηθεί από την αρχή ένα πράγμα, αυτό μόνο χειρότερο κάνει τον ήχο.

Να μην φέρετε τίποτα Ελλάδα, καθίστε να βλέπετε συναυλίες της alterground γιατί είπαμε τι σας αξίζει, κι εγώ θα σας φέρω για ζήλεια κανα box set (άμα το έχουν μαζί), μπόλικες φωτογραφίες από το live και τα φιλιά μου (μαζί με τον somnambulist!)

btw το εισιτήριο για το διήμερο στην ρουμανία κόστισε 15 ευρώ.

[SPOILER]

:-k:-k:-k:-k[/SPOILER]

ακουμπησε τη γυναικεια πλευρα τους.judge not lest be judged 8)

Πριν απο κανα τριμηνο επεσε στα χερια μου το souvenirs το οποιο και gamay ασχημα.Απ’ οτι βλεπω εχουμε διφορουμενες αποψεις για τουτο 'δω,αντε να δουμε…:-k