Αφού είδα (και θα ξαναδώ) το Χομπιτ, η επόμενη ανησυχία μου στον καλλιτεχνικό χώρο είναι να ακούσω το κομμάτι “Hollow” που βγαίνει την Τρίτη. Κάθε μέρα τσεκάρετε το facebook της μπάντας και δείτε τους στίχους που ανεβαίνουν σε φωτο του instagram.
Αρρώστεια δεν πιστεύω να βγάζουν αλλά πόνο δίνουν σίγουρα όπως φάνηκε και στον εξαιρετικό προκάτοχο - come back το 2009.
Ε ενταξει, Καντρελλ = αξιοπιστια, και τα προσωπικα του ειναι παρα πολυ καλα. Υστερα απο ενα τοσο καλο ριγιουνιον αλμπουμ δεν του το χω να βγαλει κατι μετριο (αν και το προηγουμενο δεν το λες AiC δισκο, να το λεμε αυτο).
ο τελευταιος δισκος των aic
ειναι για μενα οπως θα επρεπε να ακουγονται οι aic εν ετει 2009
ναι μεν ο μακαριτης ειναι αναντικαταστατος, κυριως στο συναισθημα,
αλλα δεν νομιζω οτι θα μπορουσαν να κανουν κατι καλυτερο απο αυτο που καναν
και το αποτελεσμα τους δικαιωσε
επιπλεον οταν ακους τα κομματια του black…
καταλαβαινεις οτι ακους aic
και δεν πιστευω να υπαρχει μπαντα που να βγαζει το ιδιο συναισθημα με αυτο που εβγαζε πριν απο 15+ χρονια
στο νεο κομματι
ωραιο ακουγεται
στα χναρια του προηγουμενου
προιδεαζει θετικα
Πολύ ωραίο κομμάτι και αυτό, όχι κάτι εξαιρετικό αλλά φυσική συνέχεια του προηγούμενου δίσκου.
Δεν φαντάζομαι τον Jerry να επιτρέψει κάτι που να μην είναι αντάξιο του ονόματος.
Ρε αγαπητό φόρουμ βγάλανε oι Αlice fucking Chains νέο τραγούδι και almost nobody give’s a shit?? Σε τι κόσμο θα φέρω τα παιδιά μου… ον τόπικ, κλασική μαυρίλα οι στίχοι, μουσικά θα μπορούσε άνετα να βρίσκεται στο Degradation Trip, βγάζει την ίδια heav-ίλα ειδικά στη κιθάρα…γενικώς χωρίς να κολλάει στον τοίχο μας κάνει να αναμένουμε με τον δείκτη πόρωσης στο κόκκινο.-
Λογικά θα κινηθούν στα ίδια υψηλά επίπεδα που έχει ΚΑΘΕ δίσκος (και ΕΡ) τους μηδενός εξαιρουμένου! Απλά με τέτοια στάνταρντς που’χουν θέσει το νέο τραγούδι δεν ανταποκρίνεται όσο θα μπορούσε (χωρίς να’ναι κακό). Περιμένουμε τα υπόλοιπα, είμαι σίγουρος ότι ο δίσκος θα’χει και πολύ καλύτερα/πορωτικότερα.
Οχι δεν παει σε εσενα, καμια σχεση. Γενικα προς το φορουμ παει που και να κλασει ο De Maio θα γινει τοπικ, η μπορει να το δεις να συζητιεται στο τοπικ του ΠΑΟΚ πχ