μία από τα ίδια και εδώ (εδώ = καλλιθέα)
Νέο ψυχικό τα ίδια χάλια,και ο ουρανός μαύρο και κόκκινο.
Same shit here:(
Thorgal, εχεις κανα νεο?? Απο τα μερη σου τι γινεται??
Του πο_στη δηλαδή :evil: :evil:
Ο ουρανός έχει γίνει κίτρινος και παντού κυκλοφορούνε στάχτες!
Στην πυρά όλοι!! Δε θα αναπνέουμε από ένα σημείο και μετά :o
ΠΟΣΟ αναίσθητοι μπορεί να είναι μερικοί άνθρωποι;
50 οι νεκροι…
Αν μένανε εκεί καλά θα 'τανε,δυστηχώς το βλέπω να ανέβένουν.
[SIZE=“5”]Εντωμεταξύ κάποιοι ζουν στο δικό τους κόσμο…δείτε εδώ[/SIZE]
Πραγματικα τραγικο αυτο που συυμβαινει.Βγαινεις στο μπαλκονι και μυριζεις καμμενο.
Θελω να δω με τι μουτρα θα ζητανε οι %@#$&% ψηφους.
Ο ουρανος μαυροκοκκινος ε;Χμμμ…Κατι θελει να μας πει…
http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/metafiles/dsc01314.jpg
:lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre:
Παιδιά μην το κάνετε άλλο αυτό, αλήθεια…
Προσπαθουσα ολη μερα να μπω στο φορουμ αλλα μου ειχε κολλησει το γαμ… το ιντερνετ
Γαμα τα φιλε, ολα τα χωρια γυρω σταχτη, αυτη τη στιγμη καιγεται το δασος πισω απο το χωριο μου, πλεον δεν γλειτωνει το χωριουδακι μας ουτε με θαυμα. Δευτερη φορα που θα καει ολοκληρο μετα το 1993 (τοτε ημουνα εκει…). Δεν ξερω αν θα γλιτωσει το σπιτι μας αυτη τη φορα, χλωμο το βλεπω αφου πλεον δεν ειναι κανεις εκει να παλεψει. Φυγαν ολοι εκτος απο 3 ατομα που αρνηθηκαν να φυγουν απο το χωριο. Τι νοημα εχει βεβαια το σπιτι μου οταν εχουν καει ζωντανοι τοσοι ανθρωποι χωρις κανενα γαμημενο λογο, οταν δεν θα μεινει τιποτα που να μας θυμιζει πως ηταν τα δαση καποτε στη γεματη ηλιθιους χωρα μας… Καλη τυχη σε οσους ηρωες εχουν το κουραγιο να παλευουν ακομα. Και τελος ευχομαι να καουν στη πυρα με τον ιδιο ακριβως τροπο οσοι ειναι υπευθυνοι για ολα αυτα.
Τοσο χαλια ρε συ? Εμενα δεν εχουνε νερο-ρευμα, και παιζει να το εκαινωσουνε… Και οι παππουδες δεν θελουνε να φυγουνε…
…
Δε ζητάνε ακριβώς (και σιγά τα μούτρα, δε τους ξέρεις;). Ο Γιωρίκας ήδη βγήκε και είπε την άποψη του. Έτσι νομίζουν ότι θα πάρουν ψήφους.
Και χειροτερα…
Αυτη τη στιγμη ακριβως αρχισε και καιγεται το χωριο μου…
8O 8O 8O 8O
Οχι ρε πουστη…
Καλα ειναι οι δικοι σου?
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ Η ΦΩΤΙΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ!!! (ΕΜΕΝΑ ΤΟΥ FREEDOM KAI TOΥ DARKOFTHESUN) :evil:
FREEDOM ΞΥΠΝΑ ΡΕ!!!
ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ?
Γονεις και η αδερφη μου ειχαμε γυρισει Αθηνα λογω δουλειας. Ελπιζω να τα καταφερουν οι λοιποι συγγενεις και φιλοι εκει περα. Παππουδες δεν εχω πια…
Το σκεφτηκα και γω αυτο με τον πατερα ρε φιλε αλλα που να παω. Ασε που ο δρομος για το χωριο μου ειχε κλεισει απο το πρωι, και να πηγαινα τι σκατα να εκανα με ενα αυτοκινητο και εναν πυροσβεστηρα? Το πολυ να καιγομουνα και γω. Εδω απο οτι μας ειπαν ειναι αδυνατον να πλησιασει πυροσβεστικη και ολοι ελπιζουν να σταματησουν οι ανεμοι. Τι σκατα θα εκανα εγω…
Καλη τυχη μαγκες.
ρε αν ειναι δυνατον, τι γινεται ρε μλκς, διαβαζω απο χτες ολη μερα τα ειδησεογραφικα σαητ και δεν μπορω να το πιστεψω…δεν γινονται αυτα τα πραγματα, δεν γινονται !!!
Thorgal ο,τι και να σου πω ειναι λιγο…κουραγιο.