Παιδες δειτε τη θετικη μερια της υποθεσης.
Νεες θεσεις εργασιας,αφου θα αρχιζουν τα χτιζουν πανω στα καμμενα…
Παλι τα ίδια…Παλι τα ίδια…Παλι τα ίδια…Παλι τα ίδια…Παλι τα ίδια…Παλι τα ίδια…Τι άλλο μπορει να πει κανείς…
Το τραγικότερο από όλα είναι ότι αυτό ισχύει…
Δεν ισχύει.
Οι συγκεκριμένες θέσεις εργασίας καλύπτονται από τη “μαύρη εργασία” των μεταναστών…
Tραγικά πράγματα για μία ακόμα φορά…
8O8O8O8O8O
δεν καταλαβαινω ρε πουστη μου,ολα να τα κανουν πουτανα για να χτιζουν αυτοι,αδιαφορωντας για το ποσοι ανθρωποι θα βρεθουν στο δρομο,ποσοι θα πεθανουνε και αλλοι ποσοι θα πεθανουν τα επομενα χρονια γιατι εμεις δε θα εχουμε οξυγονο για να αναπνεουμε.εγω σημερα ηταν να φυγω για το χωριο μου.πως θα φυγω ξερωντας οτι μπορει το σπιτι μου να παρει φωτια και να μεινω στο δρομο?καιν αυτοι απλα αδιαφορουν…
Γουστάρω κροκοδείλια δάκρυα, συνεχίστε…
+1
Πολλα απο τα σπιτια που καηκαν η κινδυνευσαν, ειχαν φυτρωσει σε παλαιοτερα καμενες περιοχες. Ειναι τραγικος ο Νεοελληνας. Γλυφει τοπικους αρχοντες κ πολιτικους για την “νομιμοποιηση” του αυθαιρετου και ουσιαστικα της καταπατησης του και ακολουθως κραζει για την απουσια της “πολιτειας”. :lol::lol:
Μολις καταλαγιασουν οι φλογες ομως, ο νεοελληνας αμεσως θα τρεξει να καταπατησει το αλλοτε δασος.Για το ονειρο της ζωης του. Για το εξοχικο του. Ουστ. Καψτε τα ολα λοιπον.
Έτσι είναι.
Μόλις καταλαγιάσουν οι φλόγες ο νεοέλληνας θα τρέξει να αγοράσει το οικόπεδό του και φυσικά θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚάρα στις επόμενες εκλογές για την Μεγάλη Αλλαγή (και τον Μεγάλο Διορισμό βεβαίως βεβαίως)…
λυπαμαι για λογαριασμο σας…
Ρε δεν καταλαβες οτι το λεει ειρωνικα για αυτους που καινε ωστε μετα να χτισουν πανω στα καμμενα ?? :-s:-k
Το παρήγορο είναι πως ένα μέρος απο τα σπίτια που καίγονται είναι ήδη αυθαίρετα, που ενδεχομένως χτίστηκαν παλιά σε κάποια άλλη πυρκαγιά. Ο νεοέλληνας καίει τον τόπο για να χτίσει σπίτια, που με τη σειρά τους θα καούν κάποια άλλη στιγμή στο μέλλον. :?
Κρίμα για τους ανθρώπους με κανονικά σπίτια όμως, που τα εγκαταλείπουν, κρίμα για τα δέντρα και τον αέρα που θα αναπνεουμε στο εξής (εδώ που μένω βρωμάει καμμένο αυτή τη στιγμή).
Κάθε χρόνο τα ίδια σκατά. Αλλά όπως λέω αλλού, δεν έχει νόημα η γκρίνια. Γιατί στην τελική, κάποιοι απο εκείνους που γκρινιάζουν (και δεν κάνουν τίποτ’ αλλο) με την πρώτη ευκαιρία, την ίδια κρετινοσύνη επιδεικνύουν όποτε πρόκειται να επιλέξουν κυβερνώντες, στις εκλογές.
(όχι οτι με διαφορετική κυβέρνηση δε θα είχαμε τα ίδια φαινόμενα, ε…)
Καλή τύχη σε όσους τη χρειάζονται.
Εδώ (γλυκά νερά) έχει καλύψει ο καπνός τον ουρανό όπως και χθες.Γενικά η κατάσταση είναι απελπιστική.Καίγονται τα πάντα και πάλι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.Επίσης πάλι μάλλον πρόκειται για εμπρησμό μιας και πριν μερικούς μήνες ο σουφλιάς είχε πει πως θέλει να βάλει στο σχέδιο μέρος από τα μεσόγεια άρα μάλλον φαίνεται ότι δεν γίνεται τίποτα:(
Μονο που στο τελος δε θα μεινει τιποτα παρα μονο σταχτη,αλλα ειναι τοσο μαλακες που δε καταλαβαινουν τιποτα.
Οσο σκληρα ειναι τα παρακατω λογια ειναι η μαυρη αληθεια
“Οταν το τελευταιο δεντρο κοπει,οταν το τελευταιο ποταμι δηλητηριαστει,οταν το τελευταιο ζωο σκοτωθει τοτε και μονο τοτε ο ανθρωπος θα καταλαβει το μεγεθος της καταστροφης που προκαλεσε στο πλανητη”
θελω να πιασω αυτους που βαζουν φωτιες,να τους στησω στη σειρα,και να τους κοπαναω με ροπαλο την ωρα που θα παιζει στα ηχεια Death in vain.
το μεγαλυτερο πληγμα απο αυτες τις φωτιες ειναι οι δασικες εκτασεις οι οποιες καηκαν…ποιος τα γαμαει τα σπιτια,τα σπιτια ξαναχτιζονται,τα δεντρα ομως ξαναφυτρωνουν??
σε μενα αναφερεσαι?πολυ ευκολα βγαζεις συμπερασματα χωρις να ξερεις.εγω απο τι στιγμη που γεννηθηκα μενω σε διαμερισμα πολυκατοικιας που δεν ειναι καν δικο μου.σου φαινεται τοσο φοβερο να ενδιαφερεται καποιος για το περιβαλλον?
Θα διαφωνησω εν μερει.Το 2007 καηκαν σπιτια που ανθρωποι εχτισαν με κοπους δεκαετιων.
Τωρα καιγονται βιλες μεσα σε δασικες εκτασες (παρανομα κοινως).
Mημπως ειναι καλυτερα να καουν η μαλλον να τους καουν τα σπιτια,ετσι για να δουν τι ωραια που ειναι?