All i hear...is BURN (φωτιές)

στο σημειο που φτασαμε,ειναι ικανοι να καψουν τα ιδια τους τα σπιτια για ωφελος μερικων…

Και για κατι που δε προκειται να το παρουν μαζι τους οταν πεθανουν.Τα κωλοφραγκα.

ξερουμε αν εχει κανεις προβλημα απο το φορουμ?δεν εχω ιδεα που μενει ο καθενας.

Και την στιγμη που υπαρχει αναζωπυρωση της φωτιας σε πολλα μερη ολα τα ελικοπτερα προσπαθουν να σβησουν τις φωτιες γυρω απο τα μοναστηρια και τα αλλα τα γραφουν στα @@ τους, ελεος.

Οι μοναχοί λέει αρνούνται να εγκαταλείψουν το μοναστήρι τους. Κάθονται και προσεύχονται.

Μάλλον περιμένουν το Χέρι του Θεού να υψώσει το μοναστήρι απο το έδαφος.

ναι γαμωτο !!! το συζητουσα το μεσημερι με τους γονεις μου…η δημοσιογραφος ελεγε παρα πολλα ελικοπτερα ειναι μαζεμενα εδω και προσπαθουν να σωσουν την Μονη της Πεντελης…και την ιδια ωρα σε αλλα δελτια εβλεπα οτι κυνδινευουν σπιτια στον Αγιο Στεφανο και δεν υπαρχει μεγαλη δυναμη…παμε καλα ρε???

Πριν 2 χρονια ειχαν βγει οι καλογεροι με τις αγιαστουρες και διαβαζαν προσευχες μπροστα απο την φωτια ελεος και οντως εχουν αφησει πολλα σημεια που ειναι σε κρισιμη κατασταση για να επικεντρωθουν στα μοναστηρια.
Αν πιασει καμια φωτια εκτος Αττικης δεν θα μεινει τιποτα btw.

αν κρινω απο τις εικονες που ειδα μεσω ειδησεων…το κυριο μετωπο της αττικης δεν σβηνει αν δεν σταματησει ο αερας…η αν δεν καουν τα παντα.

Βλεπω ατομα να παραπονιουνται για τον ντερμπι που ακυρωθηκε και το χειροτερο που ειδα στο facebook μια κοπελα εγραφε "ελικοπτερα!!! ουυουουουουουυουου!!! " ζωα ολοι …

ψωφος…οπως προειπωθηκε πρεπει να χτυπησει η φωτια την δικια τους πορτα για να ξυπνησουν μερικοι…θα θελα να μενα αθηνα μονο και μονο για να βοηθησω σημερα…οσο για το facebook>…το ιδιο αξιλυπητα τα γκρουπς που πεταγονται εδω και μερες “σβηστε τη φωτια” , “σταματηστε τη φωτια” κτλπ…ελεος ρε…βγειτε εξω με οτι κατεχετε να σβησει η φωτια.

Στον Άγιο Στέφανο υπήρχε μεγάλο πρόβλημα το μεσημέρι, ένας φίλος μου που είναι απο εκεί μου έλεγε πως με κλαδία σβήσαν τη φλόγα στην αυλή του σπιτιού τους, και μιλάμε για πλήρως αστική περιοχή, όχι οικισμό ή σε βουνό, ελπίζω μέχρι το βράδυ να έχει συμμαζευτεί το κύριο μέτωπο, γιατί η τελευταία πρασινάδα είναι από Εκάλη - Πολιτεία - Κηφισιά, φανταστείτε να φτάσει μέχρι εκεί τι έχει να γίνει…Εγώ είμαι απαισιόδοξος, πιστεύω ότι η φωτία θα σβήσει επειδή δεν θα έχει τίποτα άλλο να κάψει, δεν δείχνει ικανή η πυροσβεστική να μπορεί να την ελέγξει…το πόσο τραγικό και εγκληματικό είναι αυτό που γίνεται για το νομό αττικής δεν χρειάζεται να το πω…

πως γινεται γαμωτο μετα τα γεγονοτα των πρηγουμενων χρονων καθε χρονο η πυροσβεστικη να μην ειναι οσο ετοιμη οσο θα πρεπε…τι να πει κανεις.

Και αυτός ο μπουρδελό-αέρας δεν λεει να σταματήσει ρε γαμώτο

Ερώτημα, πραγματική απορία.

Δε γίνεται να υπάρχει (γενικά) κρατικός έλεγχος σε κατοικίσιμες περιοχές για το ποιά σπίτια είναι αυθαίρετα και ποιά όχι? Υποθέτω πως είναι δυνατόν να ελεγχθεί αυτό, ή κάνω λάθος?

Και εφόσον μπορούν να διαχωρίσουν τα νόμιμα απο τα αυθαίρετα, να υπάρξει κάποιος νόμος που να απαγορεύει τα δεύτερα, και όσα υπάρχουν να κατεδαφίζονται.

Εννοείται δε περιμένω τίποτα απο το Κράτος, εν μέρει ξέρω και την απάντηση, αλλά η απορία παραμένει, όσο χαζή και αν φαίνεται.

Αν στειλουν κανα αεροπλανο απο αλλη χωρα κατι μπορει να γινει, γιατι εκτος του οτι δεν εχουμε μεγαλη πυροσβεστικη δυναμη ειναι και αμπαλοι οι δικοι μας, θυμηθειτε πριν 2 χρονια που εστειλαν οι Ρωσσοι,καμια σχεση με τα δικα μας και τους δικους μας…

edit: αργισαν να ζητησουν βοηθεια απο εξωτερικο γιατι υποτιμησαν την φωτια λεει, στελνουν οι Γαλλοι τελικα …

οταν η ΔΕΗ (κρατος) τους δινει ρευμα,η ΕΥΔΑΠ (κρατος) νερο και ο ΟΤΕ (κρατος) τηλεφωνο σημαινει οτι συναινουν στο χτησιμο αυθαιετου.Λες να μην ξερουν?

Και αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ γιατί έτσι καταρίπτεταιι ο Νο1 νόμος του κράτους, αυτος περί μήζας, λαδώματος και ιδιωτικού λαμωγικού δικαίου. Με λίγα λόγια παρ΄το αυγό και κούρευτο, βάψτο μπλε και πέτα το στη θάλασσα.

agony is the price,that we’ll pay in the end…

Δεν μπορω να καταλαβω κατι…ισως επειδη ειμαι μικρος ακομα.Φιλοι μου συμφορουμητες που ειστε μεγαλητεροι και με περισσοτερες εμπειριες απο εμενα εξηγηστε μου:

Αφου καθε χρονο γινονται τα γνωστα σκανδαλα,αρπαζεται το δημοσιο χρημα και καταστρευετε ο φυσικος πλουτος μας γιατι [SIZE=“5”]ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ;[/SIZE]

γιατι ο ιδιος ο λαος ειναι μαλακας.