All i hear...is BURN (φωτιές)

Προσεχε ομως οταν μεγαλωσεις μην γινεις σαν τον υπολοιπο λαο και τους ψηφιζεις για τον λογο που το κανει…

νομιζω 18 χρονια ρουφηγματος μαλακιας θα ειναι αρκετα στην ζωη μου για να μην ψηφισω οταν ερθει εκεινη η ωρα…η θα ψηφισω τους Κυνηγους…ειναι καλτ.

Εγω ετσι και αλλιος δεν εχω βισματα προς το παρον οποτε με βλεπω για λευκο.Και δευτερον οπως ειπε ο παπαρδελας με την μαλακια που ρουφαμε ολοι καθε φορα θα επρεπε οσοι ψηφιζουν να εχουν ταρακουνιθει λιγακι.Και μην ξεχναμε και τον δεκεμβρη…αλλες ‘φωτιες’ τοτε.

Nαι, λίγο ως πολύ, όλοι έχουμε κάποια στιγμή μπει σε αυτό το τρυπάκι. Και αρκετοί θέλουν αν βγουν και ψάχνουν την έξοδο. Σε αυτούς και εγώ.:stuck_out_tongue: Θουτ μι νάου…:?

Ντροπή να γίνονται πάλι αυτά…το ότι είμαστε μπουρδελοχώρα είναι γνωστό…έκανε λέει ο Μαλάκας ο Πρωθυπουργός(έτσι τον αποκάλε μια κοπελιά, στην τηλεόραση) βόλτες πάνω από τις εστίες τις φωτιάς…(στο πότσο μου και γύρο γύρο μέλισσες…) αντί να κάτσει να δει πως θα τελειώσει το ολοκαύτωμα…

Οκ σίγουρα οι καιρικές συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες, αλλά χωρίς βοήθεια από έξω δεν μπορεί να κάνει τίποτα, και όπως πάντα τελευταία στιγμή το αποφάσισε αυτό…

Πάει λέει ο αρχιεπίσκοπος στις περιοχές αυτές…πάλι στο πότσο μου και γύρο γύρο μέλισσες…θα τους βοηθήσει ο θεός καλέ, πως κάνουν έτσι…θα κατέβει μόνο και μόνο γιαυτό…

Πριν 3 χρόνια πάλι τα ίδια, έπρεπε να καεί όλη η Πελοπόννησος, αλλά το μάθημα δεν το πήραμε…
Πάλι καλά που δεν είπαν ότι πάλι καμιά γιαγιά έβαλε φωτιά επειδή άναψε το καντίλι ή δεν ξέρω γω τι…

και κάτι άλλο όσο χαζό και να ακούγετε, είμαι πεπεισμένος ότι έγινε για να πέσει η κυβέρνηση(λέμε τώρα κυβέρνηση), και αν δεν κάνω λάθος το 2007 πάλι στο χρόνο που και καλά θα είχαμε εκλογές…ξέρω γω πολύ για να είναι απλά σύμπτωση…

κατά πόσο είναι σχετικό αυτό που έγραψα δεν ξέρω, απλά ήθελα να τα πω αυτά έτσι για να τα βγάλω από μέσα μου…

Now playing: Before The Dawn - Take My Pain
via FoxyTunes

Αν ήταν οργανωμένο σχέδιο για να πέσει η κυβέρνηση, τότε και τώρα, ας έπιανε τουλάχιστον! Γιατί αν θυμάσαι, δυο χρόνια πριν, 20 μέρες μετά τις πυρκαγιές ήταν οι εκλογές και φυσικά τίποτα δεν άλλαξε. Μια χαρά πανηγύριζε ο κόσμος με τα σημαιάκια, μια χαρά βγήκε η κυβέρνηση ξανά.

Δυστυχώς η μαλακία που επικρατεί είναι πολύ μεγαλύτερη για να μιλάμε απλά για οργανωμένα σχέδια… (που προυποθέτουν και έναν δείκτη νοημοσύνης, ο οποίος πολύ αμφιβάλλω πως υπάρχει γύρω μας)

Αυτό.

Είναι όλα πολύ σκατά alex και το ξέρουμε όλοι μας…Μπορεί να μην έπιασε τότε, αλλά να πιάσει τώρα…μπορεί να μην υπάρχει καν αυτό που λέω, αλλά δεν ξέρω βαθιά μέσα μου το πιστεύω…

τα σημαιάκια θα υπάρχουν και τώρα και πάντα, γιατί απλά όπως είπες υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία στον κόσμο, παρά λογική…

Now playing: Before The Dawn - Human Hatred
via FoxyTunes

Γενικοτερο σχολιο, γιατι αυτη η χωρα δεν εχει μελλον. Γιατι ολοι τις οι πολιτες λιγο ή πολυ, έχουν βρεγμενη την φωλια τους. Αρα, ασχετα αν γκρινιαζουν σε τετοιες καταστασεις, μετα σωπαινουν, το βουλωνουν.

edit : οσον αφορα την κυβερνηση. Φτιαξτε περισσοτερες ομαδες Δελτα, προσλαβετε περισσοτερους μπατσους κλπ. Οχι πυροσβεστες. Αυτοι σιγα σιγα δε θα χρειαζονται. Εξαλλου τι αξια εχει ενα δεντρο μπροστα στα κωλομαγαζα, τις επαυλεις, τις ομαδες σας, τις λιμουζινες που προστατευουν οι μπατσοι??

Listening to: Wizzy Noise - Lost Atlantis
via FoxyTunes

no more songs from the woods of Athens…:(:frowning: μη ριχνετε νερο, ριχτε κουβαδες με σκατα στα κεφαλια ολονων μας… που μαζευτηκαμε 5000000 στην Αττικη:([-X[-X

Tα λογια ειναι περιττα…

Δυστυχώς σαν “πολίτες” έχουμε ακριβώς αυτό που μας αξίζει. Τίποτα σε όλα. Και δε μιλάω μόνο σαν επίπεδο (λέμε τώρα) κυβέρνησης ή πολιτικών. Μιλάμε για τα πάντα όλα…

+500000000000

Παιδιά, ότι είναι ανάμεσα σε δέντρα δεν είναι και αυθαίρετο. Μιλάμε για περιοχές με πράσινο που έχουν μέσα τεράστιους και σύγχρονους οικισμούς (Δροσιά, Ντράφι, Πεντέλη, κλπ). Ποιος σας είπε πως είναι αυθαίρετα; Είναι γελοίο να καίγονται περιουσίες τόσων ατόμων, που για χρόνια δούλευαν να αποκτήσουν και εμείς να λέμε “τουλάχιστον ήταν αυθαίρετα” ή πως “αυτοί έχουν λεφτά”. Ότι είναι μεγαλύτερο και ομορφότερο από το δικό μας σπίτι, δε σημαίνει πως του αξίζει να καεί, ούτε πως είναι παράνομο…

καποιος εχει σπιτι στο ντραφι

ή έχει μεγαλύτερο σπίτι από αυτά που κάηκαν και έτσι τους συμπονεί :stuck_out_tongue:

Και κάτι ακόμη. Η μονή Πεντέλης έχει μέσα παρεκλήσι του 10ου αιώνα και θυσαυρούς ανυπολογιστής αξίας. Καταννοώ και δέχομαι όσους δεν πιστεύουν σε κάποια θρησκεία, αλλά ρε παιδιά κάντε κι ένα βήμα πίσω γιατί ώρες ώρες γίνεστε πιο κλειστόμυαλοι από αυτούς που κράζετε.

http://troktiko.blogspot.com/2009/08/blog-post_8259.html

Καλοκαιρι στην Ελλαδα χωρις φωτιες με δημιοσογραφους να τρελαινονται στα καναλια - βλεπε Ευαγγελατο κτλπ - , ανθρωπους να τρεχουν πανικοβλητοι να σωθουν απο τις φλογες και να βριζουν την κυβερνηση, πυροσβεστες να ομολογουν οτι δεν εχουν αρκετα μεσα για να καταπολεμησουν την φωτια, και τελος την κυβερνηση να μιλαει για ‘στρατηγους ανεμους’, ασσυμετρες απειλες και πληρη συντονιμσο - το τελευταιο υποθηκε σημερα απο τον Παυλοπουλο - ειναι χωριατικη χωρις φετα, σουβλακι χωρις τζατζικι :smiley:

Το the roof is on fire - Bloodhound gang αφιερωμενο στην κυβερνηση που κυβερνα αυτο τον τοπο… :lol:

ακριβος αυτο.Αν δεν αλλαξουμε λιγο μυαλα παντα τα ιδια σκατα θα γινονται

Ε, και?