All i hear...is BURN (φωτιές)

Ε, αυτά αξίζουν κάτι παραπάνω από τα κροκοδείλια δάκρυα που προανέφερες…

Nομίζω πως το όποιο σχόλιο σχετικά με τα μοναστήρια αφορούσε την προτεραιότητα και την μεγαλύτερη ενασχόληση που δόθηκε σ’ αυτά έναντι των σπιτιών των κατοίκων.

Που δυστυχως καποιοι απ’αυτους ευθυνονται για την εκλογη της.Δυστυχως γι’αλλη μια φορα κανενα απ’αυτα τα κουμασια εκει μεσα δε βγηκε ν’αναλαβει την ευθυνη(οσο για παραιτηση ουτε λογος) για οτι συνεβη λες και κυλανε ολα ομαλα.Να πανε στο διαολο.

Οι θησαυροί του παπαδαριού?
Και χεσμένους τους έχουμε…

Δεκεμβριος

Αυγουστος

ΠΑΡΑΘΥΡΟ» για να περιέλθουν στα χέρια ιδιωτών δημόσια κτήματα και δασικές εκτάσεις ενός εκατομμυρίου στρεμμάτων ανοίγει πρόσφατη ερμηνευτική εγκύκλιος
του υπουργείου Γεωργίας

Πολλοι απο αυτους τους οικισμους λοιπον, μπορει να μην ειναι αυθαιρετοι πια. Αλλα αυτο δε σημαινει οτι δε χτιστηκαν σε δασικες περιοχες με την κλασικη μεθοδο της καταπατησης. Εξαλλου οτι ειναι αυθαιρετο ανετοτατα γινεται νομιμο με το απαραιτητο λαδωμα. Καλως ή κακως, αυθαιρετα ή νομιμα, οι οικισμοι αυτοι εμφανιστηκαν σε πρωην καμμενες και καταπατημενες περιοχες. Γιαυτο εξαλλου καθε χρονο γινεται της πουτανας απο εμπρησμους. Γιατι φερνει χρημα η δουλεια. Την επομενη των πυρκαιων, θα ξεφυτρωσουν οι αγγελιες για οικοπεδα - φιλετα. Κ αυτα καποτε νομιμα θα ειναι. Ολη αυτη η ιστορια ειναι καθαρο παραδειγμα της σχεσης περιβαλλοντος - κερδους. Το περιβαλλον (οπως κ αν αυτο εννοειται) θα σωθει ή μαλλον δε θα κινδυνευει, οταν οι λεγομενες “πρασινες πολιτικες” καταστουν κερδοφορες.

Άντε, με το ¨καλό¨ και η Καισαριανή.

Κι αν οι οικισμοί έγιναν σε πρώην καμμένες και καταπατημένες περιοχές τι έγινε; Πρωτού φτιαχτεί ο οποιοσδήποτε οικισμος (από χωριό μέχρι μεγαλούπολη), πάνω σε παρθένες περιοχές έγινε. Και δε μπορείς να ζητάς ευθύνη από όσους έχουν σπίτι εκεί και το έφτιαξαν τα τελευταία χρόνια νόμιμα. Το έκαναν μόνιμα και ζουν και μέσα στο πράσινο. Εγώ θα τους ζήλευα. Δε θα ήθελα να καούν.

Επιπλέον, αυτό δεν έγινε σε όλες αυτές τις περιοχές που λέτε. Η Δροσιά έχει κατοίκους από τα αρχαία χρόνια και μετά τη μικρασιατική καταστροφή εκεί έμεναν μόνιμα πάρα πολλοί Μικρασιάτες και πρόσφυγες . Το Ντράφι είχε γίνει οικισμός από το 60ς και λίγο πολύ το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες περιοχές που αναφέρετε πως καίγονται. Δε μπορείς να ζητάς ευθύνες από όσους έχτισαν τα τελευταία 20 χρόνια εκεί, επειδή πριν από πολλές δεκαετίες εκεί δεν υπήρχαν σπίτια.

Και όχι, ότι είναι αυθαίρετο δε γίνεται νόμιμο με το απαραίτητο λάδωμα. Επειδή το είδα και πριν που το έγραψε ο Τόλκι. Άπαξ και έχουν ΔΕΗ, σημαίνει πως στην περιοχή υπάρχει δίκτυο της ΔΕΗ, σημαίνει πως στην περιοχή μπορείς να χτίσεις νόμιμα και κατά 90% υπάρχει και σχέδιο πόλης. Αν πάω εγώ και ανοίξω ένα σπίτι στη μέση του πουθενά και είναι αυθαίρετο, ΔΕΗ δεν πρόκειται να πάρω κι ας χτυπάω κάτω τον κώλο μου (κι ας έχω τον Κόκκαλη κουμπάρο… καλά, εκεί δεν ξέρω :p), γιατί δεν πρόκειται να φτιάξουν παρανόμως ολόκληρη επέκταση του δικτύου, μέσα σε δασική έκταση, μόνο και μόνο γιατί το ζήτησα εγώ ως χάρη από κάποιον υπάλληλο της ΔΕΗ. Τα αυθαίρετα έχουν γεννήτρια κι αυτός είναι ένας ωραίος τρόπος για να τα ξεχωριζείς (και έτσι γλιτώνουν και τον έλεγχο της ΔΕΗ).

Δεμ ξέρω αν ισχύει ή αν το έχετε ποστάρει ξανά, πάντως είναι απαράδεκτο όπως και να το κάνει κανείς.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=58798&cid=4

χαχαχαχαχαχαχαχα μα δεν υπάρχουν οι πούστηδες…χαχαχαχα βέβαια αυτό δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάματα…:?

Now playing: Before The Dawn - Human Hatred
via FoxyTunes

και ομως, σε πολλες περιπτωσεις στα αυθαιρετα γινεται να εχεις ηλεκτρισμο…

Nαι αν εχεις τεχνολογια Τεσλα και παιρνεις ρευμα απο την ιονισμενη ατμοσφαιρα γινεται

Θυμήθηκαν τη “νομιμότητα” τώρα…

Ολα τα σπιτια καρβουνο, το σπιτι του Παγκαλου με 3 πυροσβεστικα απεξω και αγιος ο θεος. Ε τι να πει κανεις μετα…

Φυσικα,αν στην οικοδομικη αδεια ειναι δηλωμενο ως αποθηκη η αναψυκτηριο (βλεπε περιπτωση μαγγινα) μπορεις.

[SIZE=“3”]ANTΩΝΑΡΟΣ[/SIZE]

Φταινε τα πευκα λοιπον …

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ…ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ… ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ…

εγω λεω σιγα σιγα να προσπα8ησω να φυγω απο το μπουρδ@@λο γιατι δεν υπαρχει καμια ελπιδα (παω στο τοπικ με την μεταναστευση)

προτεινω στις προς αναδασωση περιοχες, αντι πευκων, να φυτευτουν μπανανιες. Εξαλλου εχει καταντησει εθνικο εμβλημα η μπανανα.

Listening to: Wizzy Noise - Theory Of Evolution
via FoxyTunes

(παρμενο απο το http://stigmatismenoi.blogspot.com)

Δείτε στο παρακάτω link δημοσίευμα του Ιουνίου για την επέκταση του σχεδίου πόλεως στην Ανατ. Αττική. Φωτογραφίζει ακριβώς τις καμένες περιοχές.

http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=2887

μυριζει καπως η μου φαινεται?? οπως προπερσυ με την Ιονια οδο…μυριζει σαν κατι να καιγεται…