Alpha Tiger-Beneath The Surface

We came from the gutter \m/

Το περίμενα με αγωνία απ’ το ντεμπούτο του 11 και τούτο δω είναι ακόμα καλύτερο απ’ το Man And Machine. Απ’ τους ενφορσερ το περίμενα, αυτοί μας την έκαναν. Πόρωσις.

υ.γ.: υπάρχει όξω

υ.γ.2: review interview

υ.γ.3: Άντε να βγάλουν και οι Malison Rogue

υ.γ.4: Τέητ, στην τρυπούλα σου!

Δεν έχω ακούσει τίποτα από δαύτο, αλλά αν ισχύουν όσα λες, αντίο ζωή…

Θα ακουστεί οσωνούπω. Προβλέπεται δισκάρα.

…το βρήκα και ήδη το ακούω. Πάμε για δεύτερη ακρόαση…

Στις αρχές του μήνα έγραφα ότι στο thread του Rockipedia ότι για το heavy η χρονιά μπαίνει πολύ δυνατά με Alpha Tiger, Enforcer και Holy Grail.

Τώρα θα πω κι ένα ελληνικό συγκρότημα (παρόλο που δεν το συνηθίζω) τους Valor, των οποίων το νέο άλμπουμ είναι πραγματικά πολύ καλό.

Για να μείνουμε στο topic, μου άρεσε αρκετά και η συνέντευξη της μπάντας, ενώ κοίτα να δεις που παίζει να με τραβήξουν UTH.

Alpha ρε γαβ γαβ… :stuck_out_tongue:

Λίγος σεβασμός δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, μάστορα.

Μάνο δεν σου άρεσε το Enforcer ρε; :-s

O Τέητ έχει να βγάλει δίσκο της προκοπής εδώ και πάρα πολλά χρόνια οπότε δεκτό το κράξιμο (ο σεβασμός σεβασμός αλλά μην παραβλέπουμε και την κατάντια του)κατά τα άλλα μια χαρά σκίζει το Alpha Tiger

Οπότε είναι σωστό να χτυπάμε κάποιον όταν είναι με τη μούρη στο πάτωμα να φανταστώ. Ο Τέητ έχει γράψει την ιστορία του και τέτοια σχολιάκια είναι πολύ για λαική κατανάλωση…

Ένιγουει, θα το ακούσω και ελπίζω ο πήχης να στήθηκε στο σωστό σημείο. Τα ώτα ανοιχτά πάντα.

Μα για να το καταναλώσουμε λαΐκά το είπα, όχι για κανέναν άλλο λόγο~!

[SPOILER]Για να κάνουμε το “οπερ μεθερμηνευόμενον εστί” (άτσα!), το “Τεητ στην τρυπούλα σου” σημαίνει: Πρώτον αναφορά στον τέητ, άρα ομοιότητες, άρα κράχτης για αυτόν που δεν έχει ιδέα περί τίνος πρόκειται. Δεύτερον, υπερβολή για να δείξουμε ότι ο δίσκος σκίζει. Τρίτον, επί τη ευκαιρία να κάνουμε το σχολιάκι για όσους περιμένουν εδώ και χρόνια να βγάλει ο τεητ έναν ~μέταλ~ δίσκο της προκοπής, να κοιτάξουν καλύτερα σ’ αυτήν τη μεριά. Ούτως ή άλλως, δε ζούμε στην εποχή που βγαίνουν σωρηδόν δίσκοι με έντονη US Power επιρροή, οπότε οποιαδήποτε υπερβολή για έναν τέτοιο δίσκο -κατ’ εμέ- είναι θεμιτή.

Αυτά, λοιπόν, για να μην θίξουμε τον Τέητ, ο οποίος γενικότερα -όπως και κάθε μουσικός- δεν αξίζει το σεβασμό μου. Τα έργα των μουσικών αξίζουν τον σεβασμό. Οι μουσικοί κρίνονται με βάση τη δημόσια εικόνα τους. Επειδή εγώ όμως αντιπαθώ να κρίνω σοβαρά δημόσιες εικόνες μουσικών, κάνω όπου και όταν πρέπει τα καφενεδίστικα σχολιάκια μου για να εξυπηρετήσουν τον εκάστοτε σκοπό (τώρα λ.χ. να εκθειάσω Alpha Tiger).[/SPOILER]

Κώστα, μου άρεσε το Enforcer, απλά το βρίσκω ένα σκαλί κάτω απ’ το “Diamonds”. Και επίσης είμαι από τους ελάχιστους που θεωρούν καλύτερο δίσκο των Enforcer το “Into The Night”. Ωστόσο το “Take Me Out Of This Nightmare” παίζει στο ρηπήτ. Το έχει βάλει το Χαμμερ στην εκπομπή του ε, για να μη λέτε ότι συζητάμε για τραγούδια που δεν έχετε ακούσει :Ρ

Σιγά μη χάσω και τον ύπνο για κάθε έναν που αποκαθηλώνει καθημερινά και στέφει καινουρια φυντάνια. Όταν αξίζουν τα νέα φυντάνια μαγκιά τους και μαζί τους.
Ο Τέητ και ο κάθε Τέητ συμβολίζει και κάποια στάνταρντς μουσικά, γιου νοου νότες και τέτοια “άσχετα”. Στα ωά μου το τι είναι έξω από αυτά.
Ερμηνευτικά λοιπόν πρόσφερε κάποια πράγματα για να μπορούμε να συγκρίνουμε όμορφα και ωραία.
Επειδή λοιπόν ακόμα δεν κουφάθηκα, τουλάχιστον σε ένα καινούριο βίντεο κλιπ που είδα, μιλάμε είναι τουλάχιστον AΣΤΕΙΟ να τον βάζεις στην ίδια, ερμηνευτικά, λέγκα.
Τα υπόλοιπα όταν ακούσω τον δίσκο.

Ξαναφώναξε όταν βρεις τον καινούριο John Arch

[B]1)[/B]Είπα εγώ πουθενά ότι θα χάσεις τον ύπνο σου ή γενικά ότι σε πείραξε κάτι; :-s Στον εαυτό σου απαντάς; Αν προέρχεται από το “να μην θίξουμε τον Τεητ”, δεν το είπα ειρωνικά. Ακόμη, αν με το σχόλιο “Τέητ στην τρυπούλα σου” αποκαθηλώνω τον Τέητ, να πάμε σε σχετικό θρεντ να σου πω την σοβαρή γνώμη μου για αυτόν μπας και επανορθώσω!
[B]2)[/B]Ο Τέητ συγκεκριμένα συμβολίζει ωά γιατί είναι αυγοκέφαλος απ’ όταν ξυρίστηκε! Άλλους συμβολισμούς δε βλέπω. Το τι συμβολίζει για σένα και τι για μένα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Γενικά, δε συμβολίζει τίποτα. Επίσης, αη νόου νότες και δεν τα θεωρώ “άσχετα”, τα θεωρώ σχετικά. Εξηγώντας την επίμαχη φράση, έδωσα 3 ξεκάθαρα points. Σε κανένα από αυτά τα 3 points δε μίλησα για κάτι “έξω από νότες και τέτοια άσχετα”. Για πράγματα “έξω από νότες και τέτοια άσχετα”, έκανα έναν σχολιασμό εκ των υστέρων, γενικό και όχι ειδικό, επειδή εσύ πρώτα μίλησες για σεβασμό. Είπα ότι ο σεβασμός ενός καλλιτέχνη προέρχεται και από τα “έξω από νότες”. ΔΕΝ ανέφερα πουθενά τον Τεητ σ’ αυτήν την εξίσωση.
[B]3)[/B]Ναι προσέφερε, αλλά πουθενά δε σύγκρινα κάτι συγκεκριμένο με κάτι συγκεκριμένο. Οπότε δεν το έκανα ούτε όμορφα, ούτε ωραία, ούτε γενικώς.
[B]4)[/B]Δεν ξέρω που διάβασες ότι τους βάζω στην ίδια κατηγορία, αλλά θα ήθελα να ξέρω. Είπα για “ομοιότητες” κάτι που είναι υπερ-προφανές -όχι μόνο με Τεητ αλλά και άλλους υψίφωνους του είδους. Είπα, επιπλέον, ότι χρησιμοποιώ “υπερβολή”. Ακόμη, η σύγκριση που έκανα -αν έκανα κάποια- είναι ότι ο Τεητ σε τέτοιο δίσκο δεν έχει τραγουδήσει εδώ και χροοοονια. Δε μίλησα πουθενά για τις ικανότητες του τραγουδιστή συγκεκριμένα των Alpha Tiger. Μίλησα για τον δίσκο.
[B]5)[/B]Γιαπ :slight_smile:
[B]6)[/B]Ο Arch έβγαλε heavy metal δίσκο δεκαετίας πρόπερσι με τον Matheos, δεν ψάχνω καινούργιο. Επίσης, δε γράφει τραγούδια, ούτε είναι στο σταρ περσόνα των πρωτοσέλιδων για να προβοκάρω με δηλώσεις τύπου “Arch, στην τρυπούλα σου”, αλλιώς θα το έκανα με την πρώτη ευκαιρία. :razz:

δικιο εχει ο Μανος

off topic είμαστε, τον Τέϊτ μου μέσα, γαμώ…

Και ο Τζακ Μπλακ θα έκανε καλή μίμηση.

Φίλε Μάνο λες για πρωτοσέλιδα, δεν έχω ιδέα γιατί μιλάς, δεν διαβάζω, ακούω μουσική.

Ας το αφήσουμε στο ότι δεν γνωρίζουμε τα χούγια του αλλουνού, τα νεούδια σου θα τα ακούσω και εδώ είμαστε, συνήθως όμως μου τη βαράνε οι καραόκε τραγουδιστές, ελπίζω να ήταν ένα τυχαίο δείγμα αυτό που άκουσα.

Μένουμε στο 5 λοιπόν.

  1. Αγαπάμε Erotica;

  2. Αυτούς τους Alpha Tiger τους είχα ρίξει μια αυτιά πρόπερσι όταν είχαν βγάλει το ντεμπούτο και δε μου είχαν κάνει καμία, μα καμία εντύπωση. Και φτάνουμε τώρα στο 2013 που παρατηρώ γενικό ενθουσιασμό, να μιλάνε όλοι γι’ αυτούς, το Χάμμερ να τους βαφτίζει κορυφαία μπάντα στο είδος τους, τους ρόκιν συντάκτες να τους εκθειάζουν ανάλογα και άλλα τέτοια. Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν:

α) Κάτι μου έχει διαφύγει σε βαθμό υπεραπροσεξίας, οπότε πρέπει να δώσω βάση.
β) Έχουμε άλλη μία περίπτωση καραμπινάτης αδικίας σε βάρος άλλων πολύ καλύτερων συγκροτημάτων που μένουν στο κλάσιμο ενώ ακούγονται κάποιοι πολύ πιο μέτριοι και κοινότυποι.

Θα δούμε τι από τα δύο ισχύει. Γενικά θα τα ξαναπούμε γι’ αυτούς τους Alpha Tiger… [I][I]δυσοίωνη μουσική από πνευστά στο background[/I][/I]

Ακούγεται αρκετά το ονομά τους αλλά 7αράκι πήρε το άλμπουμ τους στο Χάμερ.
Όσο το Thane to Throne δηλαδή…Οκ, δε θα κράξω τώρα.

Θα ακουστεί πάντως, γουστάρουμε χέβι μέταλς.

Αυτό δεν το θυμάμαι. Το πρώτο εννοείς ή το καινούριο; Πάντως στο πρόσφατο αφιέρωμα του Χάμμερ ήταν σε περίοπτη θέση.

Για το Thane to the Throne μην κράξεις, μετά από τόσα χρόνια δεν έχει νόημα πια.

Το καινούριο. Και περίμενα ένα 8-αράκι, κυρίως λόγω αυτού που λες, δείχνουν να τους έχουν σε εκτίμηση και δεν μου δικαιολογείται από κάπου.

Δεν έχει νόημα να κράξω, ναι. Απλά είσαι ο Ζαχαρόπουλος, διαμαρτύρεσαι όπου σταθείς και όπου βρεθείς για το πόσο υποτιμημένοι είναι στην ελλάδα, πως αν οi Panzer παίζουν μπροστά σε 400-500 άτομα (δε θυμάμαι καλά) δεν έχετε κάνει κι εσείς καλά τη δουλειά μας και βάζεις 7 στο Thane πριν κάτι χρόνια. 7!Όταν ο κάθε μέτριος παίρνει 8.

Δεν κράζω παραπάνω όμως γιατί ακούει ωραίες μουσικές.

Τώρα που πήρα φόρα και απαντάω με αρίθμηση… :Ρ

[B]1)[/B] Υπέγραψαν στη Century Media μπρε
[B]2)[/B] http://www.youtube.com/watch?v=GjupFarRyEg

Εσένα πάντως λόγω Σπάρτακος θρεντ σου στέλνω άμεσα ερωτικά σήματα.
Βγάλε το ερωτηματικό τώρα, είναι γκευ :wink: