Στο επόμενο δισκίο με σκρημο απο Τρεμόντι και μισό σε διάρκεια τον πιάσαμε τον Jason, αυτός είναι εύκολος, τον Γιάννη να δούμε πως θα προσυλητήσουμε πάλι :lol:
όταν ο Myles ξαναπαίξει έτσι…
Κάτι σε early Nuno Bettencourt παίξιμο δηλαδή; Τι βιντεάρα ήταν αυτή :lol: , έπος!
Δεν μπορεί ο Μαιλς να κάνει και αφάνα αλά Κλαούντιο ρε γαμώτο, έχει πιο λεπτή τρίχα, θα τον είχαμε σιγουράκι εκεί.
Πόσο φλώρικο θα είναι το προσωπικό του Μαιλς; Θα ξεσαλώσει εκεί μου φαίνεται, αν θα βγει ποτέ το γαμημένο…
Ερωτικέ, εδώ πως τα κόβεις τα πράγματα;
Δεν τα κόβω εγώ, με κόβουν ξουράφι αυτά, τραγούδι καρμανιόλα…
Τι μου δίνεις να τσεκάρω και αρρωσταίνω, είδα και σε άλλα βιντεάκια που λένε λαιβ και Calm the fire και Bleed it dry και Waters rising, Lover, πόσο γαμάνε τα νέα άσματα, πόσο;
Μολις βρεις και σε ακουστικη εκτελεση το In Loving Memory θα ακουσω ξανα και ξανα τα δυο τους τραγουδια που με σημαδεψαν στις δυο πιο σημαντικες στιγμες της μεχρι τωρα ζωης μου…
Τι κάνει ρε συ το Λιζάκι, ειδικά απο τη στιγμή που το “βρίσκει”; Και το κοινό δεν το λες και κακό, ε;.
Όλα τα τραγούδια σκίζουν και ζωντανά. Και δεν έχουν παίξει ακόμα το ΟΜΩΝΥΜΟ.
Σίγουρα κάπου θα υπάρχει, αν πέσει κάποια “εκτέλεση καρμανιόλα” που λεει κι ο απο πάνω θα την ποστάρω
Aπό τις τοπ ερμηνείες του Μαιλς στην απόλυτη καρμανιόλα:
Kαι το ΑΒτζίδικο το babe πάντως χάρμα οφθαλμών είναι μην το ματιάσω, φτου σκόρδα:
Τι να λέμε…
Κρις, πρέπει να προβάρουν και το ομώνυμο γαμώτο, είναι επικό, κομμένο και ραμμένο για LIVE.
Όσο για το κοινό των συναρρώστων είναι κάφρικο όπου κι αν παίζουν!
ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙ???
παιξανε calm the fire και waters rising???
πωπωπωπωπωπω
ισως τα καλυτερα τραγουδια του αλμπουμ για μενα
Nα ξυπνας και να ξεκινας τη μερα σου με κλαμματα… (ετσι κι αλλιως εδω και 3 μηνες το ιδιο γινεται…)
Κορυφαιο τραγουδι παντως και του παει πολυ η ακουστικη εκτελεση.
το watch over you μονο σε ακουστικη εκτελεση υπαρχει στα live?
Όχι, αλλά πρέπει να πας κυρίως παλιά για να το ακούσεις full band:
λογικα απο αυριο θα εχουμε και το ομωνυμο ζωντανα…
Γλέντιαααα, η μπαντάρα με το καλημέρα παίζει όλο το άλμπουμ ζωντανά, έχουν μείνει μόνο peace is broken, all ends well, αν δεν απατώμαι.
Ε ναι, λοιπον. Το καλοκαίρι που θα τους δω αισίως 4η φορά θέλω ει δυνατόν περισσότερα τραγούδια από τη δισκάρα… 8)