American history x

Είπα ότι δεν ξαναγράφω αλλά με τέτοιες μ@λ@κίες που διαβάζω αναγκάζομαι. Που είδες ρε πυροβολημένε να υπερασπίζομαι τον ναζισμό? Σκατά έχεις στο κεφάλι σου?

Το να καθίσω να υπερασπίσω τους χρυσαυγίτες πάει πολύ αλλά να μιλάνε και τα τσιράκια του συστήματος οι αναρχομπινέδες που αν ήθελε το κράτος θα τους έπιανε σε 1 ώρα πάει πιο πολύ…

Ξερω οτι ξεφευγω και σορι που επεμβαινω αλλα εχεις μπερδεψει τον ιδεολογο αναρχικο με το παιδι του μπαμπα και φιλο του κρατους που τον βαπτιζουν αναρχικο επισης. Αυτους ναι δεν θα τους πιασει το κρατος. Απλα για να ξερουμε τι λεμε. Μην απαντησεις - θα παμε οφ.

Ναβουχοδονoσορα να λειπουν οι χαρακτηρισμοι και οι τζαμπα μαγκιες απ’ το ιντερνετ ε.Σ’ εκανα ριπορτ για το προηγουμενο ποστ σου και στο λεω γιατι δεν μ αρεσει να κανω πραγματα πισω απο την πλατη κανενος.Καλο θα ηταν να μην πετας αοριστολογιες αν δεν μπορεις να τις στηριξεις.

Με πρόλαβες

moderator mode on

Αν δεν το έχετε καταλάβει, το φόρουμ μας κατά βάση είναι μουσικό. Ναι, στις υπόλοιπες κατηγορίες δεν έχουμε πρόβλημα να εκφράζετε όποια άποψη θέλετε, όσο αιρετική και αν είναι. Προσωπικά σαν μοντ, τα πολιτικά τα φοβάμαι όσο δεν πάει, γιατί δεν πιστεύω πως υπάρχει η απαιτούμενη ωριμότητα από το σύνολο των χρηστών για σοβαρή συζήτηση που θα διατηρήσει ένα επίπεδο και δε θα εξελιχθεί σε ανταλλαγή ύβρεων.

Τα τελευταία ποστ, οδήγησαν σε ποινές χρηστών και διεγράφησαν. Προσέχτε τις εκφράσεις σας. Δε σκοπεύουμε να αφήσουμε το φόρουμ να γίνει λεξικό για μπινελίκια. Αν δε μπορείτε να κάνετε σοβαρή συζήτηση και να μην προσβάλλετε άλλους χρήστες (ή και επαγγελματικούς κλάδους), τότε ή ΜΗΝ κάνετε πολιτική συζήτηση ή ετοιμαστείτε να χωρίσουν οι δρόμοι μας.

Τα επόμενα ποστς να μιλάνε για τη ταινία και μόνο. Και εγώ θα ήθελα να ανοίξω συζήτηση για τις κοινωνιολογικές μελέτες για παράδειγμα, αλλά είναι παντελώς άσχετο με το θέμα. Σεβαστείτε πως κάποιοι μπαίνουν στο τόπικ γιατί όντως ενδιαφέρονται για το θέμα του και όχι για τις πολιτικές μας πεποιθήσεις.

Τα ιδιά ισχύουν πάνω κάτω και για τα υπόλοιπα τόπικς εκτός μουσικών κατηγοριών.

moderator mode off

Εδώ ένας γνωστός μου έγινε φασίστας αφού είδε αυτήν την ταινία… Ο ίδιος βέβαια αργότερα έγινε “αναρχικός” (ή έτσι νομίζει τέλος πάντων). Γενικά η ταινία απευθύνεται σε ώριμα άτομα που να έχουν μια Α κριτική ικανότητα, αλλιώς δεν περνάει κανένα ή λάθος μήνυμα.

Εγώ την είχα ακούσει από καιρό αλλά μόλις τις προάλλες την είδα στον alpha και με μάγεψε… Αλλά επειδή δεν την είδα από την αρχή, μπορεί κάποιος να μου πει πώς αρχίζει; ¶νοιξα την TV στη σκηνή όπου η οικογένεια κάθεται στο τραπέζι και ο Norton συζητά με τον Εβραίο φίλο της μητέρας του.

Eιλικρινά το πιστεύεις αυτό ρε αδερφέ; Εγώ γιατί νομίζω πως πρέπει κάποιος να σε βγάλει απ’ τη πρίζα πρώτα;

Απλά πρόκειται για ταινία που είναι ΑΚΡΩΣ (και με τις δύο έννοιες!) πολιτικοποιημένη ρε :frowning: Πώς να σβήσεις πολιτική συζήτηση δω; Γουοτέβερ, δεν είδα τι γράφτηκε, απλά ε.

δεν ήταν τίποτα σχετικό με τη ταινία αυτά που διεγράφησαν και σίγουρα δε θεωρούνται πολιτική συζήτηση… Do not worry. Όσοι πρόλαβαν και τα διάβασαν κατάλαβαν και για τι πράγμα μιλάω στο προηγούμενο ποστ :wink:

Κανείς ρε παιδιά;

Eχει στο γιουτιουμπ ολη την ταινια, αλλα χωρις υποτιτλους φυσικα :Ρ

www.watch-movies.net

Αν παραβιάζει τους κανόνες, σβήστε το.

streaming είναι πάντως, δε νομίζω ότι έχει downloads.

Αρχίζει με flashback στο παρελθόν όπου δείχνει τους 3 μαύρους να σπάνε το αμάξι του Norton, οπότε βγαίνει αυτός και τους καθαρίζει. Μετά γυρνάει στο τώρα και δείχνει τον αδελφό του που του αναθέτει ο καθηγητής του μία εργασία σχετικά με τις ιδέες του, και την ίδια μέρα αποφυλακίζεται και ο Norton. Αυτά σε γενικές γραμμές, πάντως τα γράφει και στο wikipedia αν θυμάμαι καλά.

Οκ, ευχαριστώ. :slight_smile: Θα δω και τα streaming.

την είδα.
τα διάβασα.
Και νομιζω πως,
δεν είχε καμία σημασία αν ήταν φασιστες και μεταναστες στα γκετο του τσινο, αν ήταν μαυροι και μπόερς στο Απαρτχαιντ, η οποιαδηποτε αλλη κοινωνικοπολιτικη αντιπαραθεση που υπηρξε ανα τους αιώνες, το μήνυμα ειναι το ιδιο: hate brings more hate

Το ιδιο καταπληκτικο στορυ, τοσο απλο μα και τοσο συνθετο, μπορουσε να χτιστει στις πλατες αμετρητων καταστάσεων και να διατηρησει την διαχρονικη βαρυτητα του και ολα τα παραπλευρα μηνυματα που εχε να περασει στον κοσμο.

Δεν εχει σημασια να δουμε αν προβαλει τον φασισμο ή την καταδικη των συμμοριων, γιατι κατα την αποψη μου, αν και φαινεται εντονως πολιτικοποιημενη, σε σχεση με αλλες θεμελιωδεις αξιες που περναει η ταινια, δεν πιανουν μία τα πολιτικα μηνυματα.

Τεσπα, my humble opinion

Φοβερή ταινία αλλά δεν ξέρω τι εντύπωση θα μου άφηνε αν το τέλος ήταν διαφορετικό.