Amon amarth-as i lay dying-septic flesh live-εκδρομη βουλγαρια

Η XRTC PRODUCTIONS και η MOOD PROMOTIONS οργανώνει εκδρομή για τη πόλη της ΣΟΦΙΑΣ στην ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, στις 18 Νοεμβρίου 2011,για την συναυλία AMON AMARTH-AS I LAY DYING-SEPTIC FLESH

Λεπτομέρειες εκδρομής: Αναχώρηση στις 18 Νοεμβρίου 2011 απο Θεσσαλονίκη στής 10 το πρωί απο τον Λευκό Πύργο καί άφιξη μετά την λήξη της συναυλίας.

Ξεκινάμε πρωί από την Θεσσαλονίκη για Σοφια ακολουθεί το live και επιστρεφουμε!
τιμή 65 euro , περιλαμβάνει : μεταφόρα :Θεσσαλονίκη - Σόφια- Θεσσαλονίκη
και εισιτήριο για την συναυλία!!!

Θέσεις περιορισμένες

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ,ΜΟΝΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Για Κρατήσεις και πληροφορίες στο τηλ.και στο e-mail:
Γιαννης:6937177600
xrtc_productions@hotmail.com
adnan:6972059655-6942638196
adnan@mood-pro.com
adnan.tefikoglu@gmail.com

Ετσι οπως το δα κομμενο AMON AMARTH-AS I LAY… χεστηκα πανω μου:lol: Δεν γινεται να ρθουν και απο δω , γιατι για βουλγαρια μου φαινεται λιγο δυσκολο…:-k

Και χτες μετά την εκδρομή στους In Flames έλεγα στους κολλητούς μου “Άντε να γίνει και καμιά εκδρομή στους Amon Amarth”.

Εφόσον όλα πήγαν καλά στους In Flames με τον ίδιο διοργανωτή δεν το συζητάω θα είμαι εκεί

Πολύ θα ήθελα να είμαι εκεί. Ελπίζω να υπάρχει “μαλλί” μέχρι τότε.

…αυτό ακριβώς κιεγώ:):!:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, πόσο πολύ θέλω να έρθω!!! Μακάρι να μπορούσα!!!:frowning:

η διαδρομή θα είναι ίδια με την εκδρομή για in flames, μέσω ορεστιάδας;

Των in flames απ’όσο ξέρω είχε αλλάξει και πήγαν με τη μία Σόφια από Σαλόνικα

Ωραία ανακοινώθηκε γρήγορα η εκδρομή! Είχα ρωτήσει πριν καιρό και μου είπε ότι θα την ανακοίνωνε εντός των επόμενων ημερών. AMON AMARTH ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΚΡΙΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!! :yahoo::yahoo::yahoo: Άντε και μου έλειψαν πολύ!

Είχα σκοπό να πάω κάγκελο αλλά μετά τα έκτροπα στη συναυλία των In Flames δεν νομίζω ότι θα το ξαναεπιχειρήσω στη Βουλγαρία.

Δεν θα είναι μέσω Ορεστιάδας.Αναχώρηση απο Σαλόνικα και πάμε Σόφια όπως το κάναμε στους in flames

Τι έγινε;

Ο σεκιουρητάς με έπιασε από τα μαλλιά και μου πίεζε το κεφάλι μου πάνω στο κάγκελο ουρλιάζοντας να ηρεμήσω (επειδή χαιρόμουν και χτυπιόμουν όταν βγήκαν οι in flames). Σαν να μην έφτανε αυτό… μετά από 1 λεπτο ένας μισογύνης ολοκληρη ντουλάπα που ήταν επίσης κάγκελο με την γκόμενά του με έπιασε απο το λαιμό προσπαθώντας να με στραγγαλίσει 2 φορές απανωτά επειδή η γκόμενα του πιεζόταν πάνω στο κάγκελο από τα σπρωξίδια των από πίσω και αναγκαστικά έπεφτα πάνω της. Όλα αυτά τα είδε ο σεκιουρητάς και δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ απολύτως για να τον σταματήσει. Και είμαι γυνάικα έτσι… Δηλαδή αν ήμουν άντρας τι θα μου έκαναν θα με εκτελούσαν εν ψυχρώ? Πραγματικά έχασα πάσα ιδέα. Τέτοια απάνθρωπη και ζωώδη συμπεριφορά δεν έχω ξανασυναντήσει στη ζωή μου. Αν ήμουν σε πολιτισμένο κράτος δεν θα το άφηνα να περάσει έτσι αλλά μεσα στο κωλοχανείο τους που να βρω το δίκιο μου?
Αυτά προς ενημέρωση όσων έχουν κατηγορήσει κατά καιρούς τους δικούς μας ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ σεκιουρητάδες…

γτφ;
Μονη σου ησουν εκει;

γελάω

ισότητα δεν θέλατε;

dŵr says:
telika thn kerasan thanataki th mererfin

Άντε ρε με τα θανατάκια σας!:stuck_out_tongue: Περσινά ξινά σταφύλια. Αυτό δεν είναι θέμα ισότητας αγαπητέ BAN. Τραμπουκισμός σε όλο του το μεγαλείο είναι. Εκείνη τη στιγμή δυστυχώς είχα ξεφύγει από την παρέα μου, αλλά από την άλλη καλύτερα γιατί τώρα θα μασταν σε κανα βρώμικο σιχαμένο βουλγάρικο κελί.

Τώρα εσύ έχεις πέσει σε περίπτωση εκεί πέρα, και ειλικρινά λυπάμαι πολύ για όσα τράβηξες. Και η αλήθεια είναι ότι κι εγώ, σαν “αδύναμο φύλο” και κυρίως ΚΟΝΤΗ, έχω τραβήξει απίστευτες ταλαιπωρίες σε διάφορες συναυλίες, αλλά εγώ τις τράβηξα εντός Ελλάδος. Τι θα έπρεπε να κάνω? Να γενικοποιήσω το φαινόμενο και να χαρακτηρίσω άσχημα την χώρα αυτή και ολους τους Έλληνες “τραμπούκους”?
Θα ήμουν ΠΟΛΥ άδικη!
Αυτό το φαινόμενο λέγεται [COLOR=“Red”]τραμπουκισμός[/COLOR], είτε το ζεις στην Βουλγαρία είτε στην Ελλάδα. Η διαφορά όμως είναι ότι αυτή η άσχημη εμπειρία σε οδήγησε να χαρακτηρίσεις “απολίτιστη” μια ξένη χώρα που πήγες μια φορά για μια συναυλία και όλα τα υπόλοιπα, ρατσιστικά θα έλεγα, σχόλια που διάβασα.
(Αλλά έχω απορία, αν τραβούσες ταλαιπωρία σε συναυλία εδώ, θα έβρισκες κάπου το δίκιο σου? )
Είσαι τυχερή που σε συναυλίες στην Ελλάδα έχεις περάσει καλύτερα.
Αλλά θα ήταν καλό να αποφεύγεις να γενικοποιείς τα πράγματα και απο μια άσχημη εμπειρία (που οκ, σου λέω σε καταλαβαίνω γιατί δεν ήταν και λίγο όλο αυτό που περιγράφεις) να νιώθεις τόσο αρνητικά αισθήματα για ανθρώπους-χώρες κλπ.

Όλα τα γράφω με φιλική διάθεση, για να μην γίνει καμια παρεξήγηση.
Λυπάμαι για όσα έζησες στους In Flames, και κρίμα να έχεις να “ασχολείσαι” με τέτοια θέματα όταν πηγαίνεις κάπου για να απολαύσεις μουσική!! (αυτούς θα’θελα κι εγώ να τους δω κάποτε live)
Σου εύχομαι να περάσεις καλύτερα (χωρίς φασαρίες) στους Amon Amarth και να το 'φχαριστηθείς με την ψυχή σου.

Έτσι όπως το θέτεις δίκιο έχεις, σίγουρα δε μπορούμε να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι. Αλλά γενικότερα έχω ακούσει πολλά περιστατικά από ανθρώπους που είτε ήταν περαστικοί από τη Βουλγαρία, είτε την επισκέπτονται συχνά, είτε ήταν φοιτητές εκεί και δεν έχω ακούσει τα πιο θετικά σχόλια, γιαυτό μίλησα έτσι. Ίσα ίσα τόνιζαν πόσο επικίνδυνα είναι τα πράγματα. Θα μου πεις παντού μπορούν να γίνουν επικίνδυνα, αλλά αυτό δεν είναι θέμα για να το αναλύσουμε εδώ. Δεν ειναι η πρώτη φορά που πηγαίνω εκεί για συναυλία και έχω διαπιστώσει ότι είναι πολύ ακούνητοι. Ίσως να τους φαίνεται ‘‘επικίνδυνο’’ να κάνει κάποιος headbanging σε μία death metal συναυλία τι να πω…:lol: αλλά κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σου συμπεριφερθεί έτσι. Φυσικά συμφωνώ ότι κάτι τέτοιο μπορέι να συμβεί οπουδήποτε, έχω πάει σε άπειρες συναυλίες στην Ελλάδα και παντού υπάρχουν τραμπούκοι[B][U] ανάμεσα στο κοινό[/U][/B] που επειδή τους παίρνει και γνωρίζουν ότι έχουν περισσότερη δύναμη από μία γυναίκα προσπαθούν να επιβληθούν. Αλλά θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ένας άνθρωπος που πληρώνεται για να τηρείται η τάξη σε μία συναυλία να συμπεριφέρεται ο ίδιος σαν Νεάντερταλ που βγήκε από τη σπηλιά με το ρόπαλο στο ένα χέρι και με το άλλο σέρνοντας το θηλυκό από τα μαλλιά και να επιτρέπει να διαπράττονται τέτοιες βιαιότητες μπροστά στα μάτια του μένοντας άπραγος. Τουλάχιστον στην Ελλάδα που μου συναίβει κάτι παρόμοιο, αλλά σε καμία περίπτωση τόσο ακραίο, το 2006 στους Sepultura, o σεκιουρητάς πήρε θέση και μάλιστα με το παραπάνω!

Για να μην αναφέρω το γεγονός ότι το μισό λεωφορείο κοντεύαμε να κατουρηθούμε πάνω μας μετά από τόσες ώρες ταξίδι και μία μόνο στάση και δεν μας άφηναν να κατουρήσουμε γιατί δεν είχαμε να τους πληρώσουμε σε λεβα και αρνούνταν να πληρωθούν σε ευρώ!!!
Γιαυτό όσοι έρθετε Amon Amarth φροντίστε να έχετε μαζί σας λίγα λέβα αλλιώς θα ψάχνετε κανα θάμνο για να ξαλαφρώσετε…

Άντε να έρθει ο Νοέμβριος!!!:D:vibrate: In Flames ήμασταν μόνο 27 άτομα, ελπίζω τώρα να μαζευτούμε περισσότεροι!

Αγαπητή Μέρερφιν αν ήσουν στη Σουηδία ο σεκιουριτάς θα σε επικροτούσε που ζούσες με πάθος τη συναυλία κ για αντάλλαγμα θα σου δίνε νεράκι να δροσιστείς…

P.S.: η επίσκεψη στην τουαλέτα δεν χρεώνεται…:lol::lol::lol::lol: