Amorphis -The Beginning Of Times

  1. Battle For Light
  2. Mermaid
  3. My Enemy
    …4. You I Need
  4. Song of the Sage
  5. Three Words
  6. Reformation
  7. Soothsayer
  8. On a Stranded Shore
  9. Escape
  10. Crack in a Stone
  11. Beginning of Time
    (digipack bonus) 13. Heart?s Song

:vibrate::vibrate::vibrate:

Για Tuonela δεν ξέρω, αλλά 70’s prog λέει, αρκετά growls λέει… ομορφιες

If you want to be among the first to listen to the new Amorphis single “You I Need”, make sure to come back here on Monday, April 11 for the official Facebook premiere of the song! Finnish fans are also likely to come across it on the radio from next week on.

The TV premiere of “You I Need” will be on the charity gala “Idols tekee hyvä…ä”, which will be aired on Easter Sunday, April 24 at 19:15 on MTV 3 (Finland)

απο το fb της μπαντας:D:D:D

περιμενουμε

Απλα συμπαθητικο εως κ ψιλιοαδιαφορο το single You I Need,σιγουρα θα εχει καλυτερα κομματια.

χμμμ απλα καλο θα λεγα.πολυ ωραια αρχη μετα απλα καλο και στο τελος ανεβαινει ξανα.:!:

http://www.youtube.com/watch?v=z9cS1DJ_EuQ

α και το single [B]εξωφυλλαρα[/B].

ιδιο πανω κατω στυλακι παλι…

ωραίο το single αν και ελπίζω αυτό να μην είναι ούτε καν μέσα στα 5 καλύτερα του άλμπουμ. Πάντως δείχνουν μερικές τάσεις προς tuonela κάτι που είναι καταρχήν καλό. Αναμένω με ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Συμπαθητικό το You I Need, εντελώς στο ύφος που το περίμενα.

Κολλητικό ρεφραιν, όμορφες μελωδίες και μου άρεσαν πολύ τα γυναικεία που ακούγονται κάπου στο βάθος προς το τέλος. Ομολογουμένως, από τα τελευταία 3 ληντ σινγκλ τους, αυτό πρέπει να είναι το πιο αδύναμο. Όχι ότι αυτό το μειώνει ως κομμάτι, αλλά λέμε.

Αναμένεται δίσκος για λιώσιμο.

Αναμενόμενο αλλά όχι και τίποτα το ιδιαίτερο το σινγκλ.
Ελπίζω να είναι απο τα χειρότερα του δίσκου.

Μου άρεσε το κομμάτι, όχι βέβαια κάτι ιδιαίτερο. Απλώς ακούγεται ευχάριστα, ιδιαίτερα η μελωδία με τα πλήκτρα.

Εξαιρετικά αδιάφορο κομμάτι.

Δυστυχώς θα συμφωνήσω. Σπαστικά σχεδόν Nightwish πλήκτρα, διεκπαιρεωτικές κιθάρες από πίσω και οι φωνητικές μελωδίες αδιάφορες. Κρίμα, αν και δεν αλλάζαν ιδιαίτερα από το ένα στο αλλο κρατούσαν πολύ καλό επίπεδο στα 3 προηγούμενα Albums. Μπορεί βέβαια από την άλλη να πέσαμε απλά στην φιλεράρα του δίσκου

omorfo tragoydaki…alla mexri ekei…
(den exo ellinika)

το Skyforger μπορεί να μη με έπεισε - στο επίπεδο των προηγουμένων - αλλά οι Amorphis κακό δίσκο δεν έχουν βγάλει, ούτε έβγαλαν τώρα…:wink:

του τεστιν : το ακουσες???

Χμ, θα συμφωνήσω με όλους (!) στα προηγούμενα ποστ, πολύ μέτριο το σινγκλάκι.

ναι. μπορώ να σου πω ότι μου τράβηξε περισσοτερο το ενδιαφέρον από το Skyforger, αν και το ύφος τους έχει λίγο ως πολύ τυποποιηθεί.

εχουν δωσει δισκαρες ομως…καπου πρεπει να κατασταλαξουν…ειναι παλια σειρα…

αν και (μιλωντας παντα για τα 3 τελευταια) με στεναχωρει που στο skyforger εχουν λιγοτερα μπρουταλ φωνητικα, κατ εμε ειναι το καλυτερο τους απο τα 3 και αυτο διοτι τα αλλα μου φαινοταν οτι ειχαν μερικες κομματαρες και μερικα πιο μετρια ενω το τελευταιο πιστευω ηταν διαρκως σε υψηλο επιπεδο…

δεν τους κατηγορώ, απλά τους παρακολουθώ από το Elegy και είναι μια μπάντα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο είχε μια εξέλιξη στον ήχο της. Ακόμα και στο “Silent Waters” (που είναι με διαφορά το αγαπημένο μου της Joutsen περιόδου) για μένα ήταν εμφανή τα σημεία μουσικής προόδου. Αυτά δεν τα βρήκα στο “Skyforger” αλλά το επίπεδο των συνθέσεων το κράτησε “ψηλά”. Φαίνεται λοιπόν ακόμα πιο ξεκάθαρα πως βρήκαν έναν πιο σταθερό ήχο και δεν το λέω για κακό αυτό. Στο τέλος και πάλι η ποιότητα των τραγουδιών είναι που θα μετρήσει.

διαφωνούμε, αλλά δεν έγινε και τίποτα, λογικό είναι…:slight_smile: