Amorphis

Θα βγουν λογικά και 1-2 bonus σε limited εκδόσεις.

Η παράδοση στα ωραία bonus tracks συνεχίζεται

1 Like

Η πρώτη εντύπωση που μου έκανε είναι ότι δεν είναι ο πιο πιασάρικος δίσκος τους. Μετά τα δυο πρώτα ακούσματα, δε μου έμεινε σχεδόν τίποτα.

Εντούτοις, το άκουσα αρκετές φορές μέσα στο Σ/Κ και αρχίζει να μου αρέσει. Δε νομίζω να υπάρχει τραγούδι που να υστερεί σημαντικά, ενώ πέρα από τα δύο singles, πολύ δυνατά κομμάτια είναι το εναρκτήριο, το War και το The Wolf.

Σίγουρα θα το ακούσω και άλλες φορές και προσωπικά το προτιμώ από το Queen of Time, το οποίο ποτέ δε μου έκατσε καλά, για κάποιο λόγο (μάλλον γιατί διαδέχθηκε το Under the Red Cloud).

1 Like

Θέλει το άλμπουμ ακούσματα,όχι δεν σε πιάνει από το λαιμό που λένε,ίσως να υπερβάλλουν λίγο και οι διθυραμβικές κριτικές,τα vocals σε koskinenαδες θαυμαστές μπορεί να μην αρέσουν τόσο,όπως και σε κάθε δίσκο σχεδόν με joutsen υπάρχει αυτή η γκρίνια.

Αν είναι το καλύτερο της τριλογίας,μάλλον όχι,κάνει κάποια κοιλιά,ξεφουσκώνει η έχει fillers,ίσως 2 κομμάτια να θεωρούνται όχι και κάτι ιδιαίτερο.

1 Like

Μετα απο ένα ΠΣΚΔ “ασταματητων” ακροασεων:

Northwards, on the dark waters, the wolf, a new land, river song- κομματαρες
Τhe moon, war, seven roads, windmane, halo, my name- ωραια κομματια
When the gods came- πιθανο skip αλλα λογω μικρης διαρκειας το γλιτωνει μεχρι τωρα

Στο συνολο, ενας πολυ ωραιος δισκος της Joutsen περιοδου, περιπου στη μεση σε καταταξη στο συνολο της δισκογραφιας της μπαντας. Με επιφύλαξη βεβαια όλα αυτά και ο χρόνος θα δείξει, μετα απο τοσες λιγες μερες δεν μπορει παρα να ειναι πρωτες εντυπωσεις!

Με μια ακροαση seven roads come together καλυτερο κομματι του δισκου για μενα, επικο και ρεφρεν-κολλημα, παιζει συνεχεια. Ολοι οι αγριοι λετε για the wolf, δε μου εμεινε καθολου, ουτε σημειο

Ευχαριστη εκπληξη για μενα ο δισκος, συνολικα ευκολα ο καλυτερος που εβγαλαν μετα απο Skyforger για τα γουστα μου.

εδιτ-on the dark waters & war, ειδικα το war, κομματαρες

2 Likes
6 Likes

Δυο βραδιές στην Ελλάδα περιλαμβάνει η περιοδεία “Halo European Tour 2023” των Amorphis! Οι Φινλανδοί θρύλοι του metal έρχονται στην Ελλάδα και την Αθήνα, στο Fuzz, στις 4 Νοεμβρίου 2023. Μια ημέρα νωρίτερα, την Παρασκευή 3/11/2023, θα εμφανιστούν στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη! Μαζί τους στο τουρ οι Sólstafir και οι Lost Society!

Ώρα έναρξης: 19:45 - Τιμή εισιτηρίου: 35 Ευρώ (Περιορισμένη προπώληση) - 38 Ευρώ (Λοιπή προπώληση) - 40 Ευρώ (Ταμείο)

Καλως τα παιδια,καιρο ειχαμε να τα δουμε,νοεμβριος,καταλληλος μηνας για το φινλανδικο συγκροτημα.

4 Likes

Αλληλούια!

4 Likes

Τα άλλα συγκροτήματα δεν τα ξέρω,αλλά είναι δεδομένο ότι αν μπορέσω θα πάω να τους δω τους Amorphis,είναι μια σταθερή συναυλιακή αξία.

:guitar::+1:

3 Likes

Κριμα για μενα,το χανω το live στο principal,δεν θα μπορεσω γμτ. :pleading_face: :pleading_face:

Backing Vocals growls by tomi koivusaari 2:13’ :crazy_face:

1 Like