Anaal Nathrakh - Passion (2011)

Οι υπερηχητικοι Βρετανοι επιστρεφουν!Πηγαινετε μια βολτα απο τον βαλτο που σας περιμενει απειλητικο,και μετα ελατε να το συζητησουμε!:stuck_out_tongue:

P.S.:Εκανα μια ψακτικη αν υπαρχει αλλο thread για το δισκο αλλα δε βρηκα κατι.Αν υπαρχει να μεταφερθει το δικο μου εκει.

γενικά δεν έχω απογοητευτεί ποτέ από αυτούς τους Άγγλους, οπότε και περιμένω με ανυπομονησία…:roll:
βέβαια με ψιλοάγχωσε η κριτική στο κεντρικό site για το album αλλά φαντάζομαι ότι αν είναι καλύτερο από το προηγούμενο που το είχα λατρέψει όπως και τα άλλα τότε θα είμαστε ντάξει…8)

καλό είναι ρε μαλάκες, χορταστικό, με περισσότερα καθαρά V.I.T.R.I.O.L.ίστικα vocals, όπως έπρεπε!

Σκόρπιες σκέψεις της πρώτης ακρόασης:

[ul]
[li]Αν αυτή είναι η τελική μίξη, μιλάμε για τον χειρότερο ήχο σε άλμπουμ ΑΝ έβερ.
[/li][li]“drug-fucking abomination” ζόρικο κομμάτι.
[/li][li]Τα καθαρά του ΒΙΤΡΙΟΛ πάνε να γίνουν πιο πατενταρισμένα κι από riff_Iced_Earth. Όποτε τραγουδάει καθαρά το κάνει στις ίδιες ακριβώς μελωδικές γραμμές.
[/li][li]Το “post traumatic stress euphoria” φέρνει στο νου κάτι από “Codex Necro” εποχές. \m/
[/li][li]Το “tod huetet uebel” είναι όντως δικό τους ή κάποιος έχωσε στο .rar κάποιο ακυκλοφόρητο Dodheimsgard? Όπως και να’χει γάμισε ψιλο. \m/
[/li][li] “who thinks of the executioner” πόσο πιο τυποποιηση ρε πούστη μου.
[/li][li] Πέρα από το “tod huetet uebel” καμία έκπληξη, τίποτα που δεν έχουμε ξανακούσει από τους Ανααλ, ωραία κι όμορφα. Ριπίτ.
[/li][/ul]

προσδιόρισε.
χειρότερος-“κακός” ή χειρότερος - υπερβολικά “καλός”?
Αν είναι το δεύτερο δεν παίζω[-X

Βλήδιν με υπερβαίνεις…

Eιχα να ακουσω ανααλ ναθραχ απο το δε κοντεξ νεκρο.Μονο δυο λογια 1.αχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! και 2. κριμα.Μου φαινετε οτι η καφριλα γενικοτερα τεινει πολλυ ασχημα να χασει αυτο που ηθελε να δωσει.Ακουστε καλυτερα SALVATION , ARTS , τιποτα ποιο σαπιο γενικοτερα γιατι μου φαινεται οτι πολλυ επιτηδευμενη μαγκια και καλα σαπιλα εχει πεσει σε αυτον τον χωρο πλεον.Το TOD HUETET UEBEL κατι παει να κανει αλλα ενας δισκος δεν σωζεται μονο απο ενα κομματι.Τεσπα αυτα.

http://towardthedarkfuneral.tumblr.com/

ρε από πάνω , δεδομένου του ότι έχεις ακούσει μόνο τον πρώτο δίσκο της μπάντας και έχουν μεσολαβήσει δέκα χρόνια και 4-5 ακόμα δίσκοι, αν βγάλουμε την διαφήμιση του blog σου (το οποίο φάνηκε γουστόζικο με μια πρώτη ματιά)… το ποστ σου είναι το ίδιο χρήσιμο με μια κάρτα απεριορίστων διαδρομών σε ισοβίτη.

εγώ θα ακούσω 5-6 φορές ακόμα και θα πω γνώμη … γενικά ο μπλίντιν φαίνεται να χει καλό αυτί πάντως.ι

κάρτα απεριορίστων διαδρομών σε ισοβίτη.
Πςςςςςςς!!!Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!

χαιρομαι που σαρεσε :smiley:

ο δίσκος πάντως ειναι όντως βαρετός και πιθανά ο χειρότερος τους…

Ρε αρχιτσατσώνη, απ’ τον αρκά το έκλεψες :!:

Eχοντας ακουσει αποσπασματικα μονο τα αλλα τους αλμπουμς δεν μου βγαζουν αυτο το νεκρο φειλινγκ που καυχιοταν καποτε ο Μικ κινι οτι υπαρχει.Ανακαλωντας συνεντευξεις του απο διαφορΑ τερροραιζερς και ακουγοντας τωρα αυτην την πλαστικουρα ε λεω what the fuck.

http://towardthedarkfuneral.tumblr.com/

Μπιμπικο άσε το bullying στο χρήστη stabbed funeral, έχουμε πει πως είναι από τους καλύτερους μη τακτικούς users.

Τώρα, αν και δεν ασχολούμαι με ΑΝ, το κομμάτι που είπε ο Bleedin πως παραπέμπει σε Dodheimsgard είναι όντως εκπληκτικό!

Και βασικά σ’αυτό το κομμάτι (νομίζω) κανει γκεστ ο Alan Dubin από Khanate και το πράμα πάει πολύ παραπέρα.
Αλλά όταν το σημείο αναφοράς σε ένα δίσκο είναι ένα κομμάτι-tribute και guest συμμετοχές, ε κάτι δεν πάει καλά.
Δύσκολο να αλλάξει η γνώμη μου, θα του δώσω όμως 2-3 ακροάσεις ακόμα πριν τοποθετηθώ οριστικά, αλλά μάλλον μιλάμε όντως για το χειρότερό τους δίσκο.

κρίσπι έχεις βαλθεί να ανακλύψεις ΚΑΘΕ τσάτσο σε αυτό το φόρουμ ε :lol:

δεν τραμπουκίζω stabbed, καλός είναι όντως… δεδομένου του οτι η μπάντα έχει ακολουθήσει μια ενδιαφέρουσα εξελικτική πορεία ηχητικά όμως, μέχρι να φτάσει στο σhμερινό κακό πατεντάρισμα που λέει ο μπλίντιν, το ποστ του προσωπικά μου φάνηκε ανούσιο (ως ακροατής που τους παρακολουθεί και δεν είχε ακούσει τον δίσκο)…

πάντως ποτέ δεν το παίξανε υπέρσκληροι οι Anaal από όσο θυμάμαι απο inties τους… είχαν το “σας γαμάμε” atittude, αλλά περισσότερο επειδή όλοι οι άγγλοι το έχουν αυτό νομίζω. Κατα τα άλλα όταν κάποιος (σε ελληνικό χαμερ) δηλώνει οτι οι πρώτοι που θα κρέμαγε θα ταν οι βιαστές και οι παιδεραστές…ε δεν λες οτι πουλάει και evilness

βγαζει μια επιθετικοτητα ο δισκος αλλα και παλι τιποτα το ενδιαφερον[-X
αυτα μονο και απο μενα:)

Το ακουσα το album αρκετες φορες και το μονο που εχω να πω ειναι οτι ειναι κατα την αποψη μου ο καλυτερος και κυριως ο πιο extreme δισκος που εχω ακουσει μεχρι στιγμης μεσα στο 2011… τωρα απλα περιμενω να κυκλοφορησει για να το χτυπησω original.
Οι Anaal Nathrakh ισοπεδωνουν για αλλη μια φορα τα ορια του καθιερωμενου extreme στην metal σκηνη…

Ξερει κανεις αν συμμετεχει ο Kvarforth απο Shinning ??

οχι με καθε σιγουρια δεν συμμετεχει. o Rainer Landfermann τραγουδιστης των Bethlehem στο Dictius Te Necare δισκο τους, ο Alan Dubin τραγουδιστης των Khanate και ο Mories απο Gnaw Their Tongues συμμετεχουν στον καινουργιο δισκο, just these only.