Τον συγκεκριμενο βλακα τον ειχα διπλα μου στην αρχη, εκει στην σκαλα… αγκαλιαζε ασχετους και γκαριζε στον Danny συνεχως. Μετα δν ξερω τι παιχτηκε, του εδειχνε το μεσαιο δαχτυλο και ο Danny του εστελνε φιλακια. lol
Τον ιδιο βλακα τον πετυχα και στους James να τσακωνεται με μια κοπελα στο κοινο #-o
Παιδια ηταν ενα γομαρι 2 μετρα και 120 κιλα, τυφλα μεθυσμενος, ο οποιος αρχισε να βαραει κοσμο στις πρωτες νοτες του angelica. Μια κοπελιτσα γυρω στο 1,50 μικροσωμη τον ψιλοεσπρωξε εκνευρισμενη. Τοτε εκεινος της πατησε απο πισω μια κλωτσια στη μεση, παρα πολυ δυνατη, την εστειλε την καημενη. Και μετα μια γροθια απο πισω στο κεφαλι. Η καημενη τις εφαγε καλα, αρχισε να κλαιει και εφυγε απο εκει. Τοτε διεκοψαν το κομματι και εγω μαζι με αλλον εναν πηγαμε να τον σταματησουμε. Ο αλλος εφαγε μια σφαλιαρα, εγω την γλυτωσα ευτυχως. Τον πουστη!!! Μεχρι κι εγω ξενερωσα, και νευριασα απιστευτα με την απουσια σεκιουριτι. Ελλαδαρα μας!
Το λαιβ ηταν λιγο καλυτερο απο το περσινο, αλλα πλεον το λεω ορθα, δεν γουσταρω το νεο δισκο και ουτε ζωντανα δεν μου κινει κανενα ενδιαφερον. Νομιζω πρεπει να βρουν μια τομη αναμεσα στο νεο τους εαυτο και τον παλιο, και ισως τοτε ξαναδημιουργησουν αριστουργηματα. Δεν ειναι τυχαιο οτι τα μαλλον πιο αποδεκτα και αγαπημενα αλμπουμ τους ειναι τα ALTERNATIVE 4 kai JUDGEMENT, αυτα ας πουμε δεν ειναι τοσο σκληρα οσο τα προηγουμενα τους, ουτε τοσο μαλακα οσο τα επομενα. Κααααπως ετσι…
We just arrived at the hotel. Unfortunately it’s too late to play anywhere now so we’ll have a quick celebration for Lee’s birthday and discuss with the promoters what the possibilities are for rescheduling. Once again, thanks to everyone who made the journey to Heraklion. See you soon. X
Τεράστια ξενέρα για όσους περίμεναν για τη συναυλία